Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Yerinde sayar bence. Yani taş çatlasın 400-500 kişi oynasın aralık olarak 24.500-25.000 diyebilirim.

Hocam inş öyle olur.
    Erzurum iö 3k kayarsa bile gelir bana.
    Ama 3.5 kaysa bittim :D
  • Rahat ol kardeşim keyfine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Hocam ne biliyim 4-5k oynar diyenler korkutuyor. Yığılma falan varmışta, tm3 e geçmişte vsvs

• tm 3 12800 ne diyosunuz gazi ihtimaline arkasina Yıldırım Beyazıt mı yazsam marmara istanbul 2. ogretim diye mi yazsam napsam tam bilemedim

• batubinikk kullanıcısına yanıt
    Biraz geriye gidersen orda yığılma olayını açıkladım bakabilirsin kardeşim.Diyenler var tabi kendi görüşleri yani biley diyemeyiz sana hangisi mantıklı geliyosa onu baz al.Başarılar tercihlerinde inşallah istediğin yere yerleşirsin.

• isler_gucler İ kullanıcısına yanıt
    Hocam gazi zor gibi. Ama ne yazacağına ben karar veremem hatta kimseye bakma nereyi istiyosan yada senin için ne öemliyse öyle karar ver.Bu senin hayatın sonuçta.Ama gidiş yolu olarak şunu söyliyim.Mesela benim için istanbula yakınlık önemli ona göre tercihimi yapıyorum.Senin için önemli olan kriteri belirle ve ona göre seçim yap.Son karar senin başarılar tercihlerinde...

• eyvallah hocam sağol

Estağfurullah ne demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: isler_gucler

tm 3 12800 ne diyosunuz gazi ihtimaline arkasina Yıldırım Beyazıt mı yazsam marmara istanbul 2. ogretim diye mi yazsam napsam tam bilemedim

Usta ; Gazi - Marmara- Marmara iö veya istanbul iö yaz 3ünden biri hayırlı olsun

• başta ben de öyle düşünüyodum şimdi ybü karıştırıyo kafamı bi bilginiz var mi acaba orayla ilgili nasıldır gaziden sonra yazmak olur mu ? 1 sene de hazırlığı var

Kardeşim sana tavsiyem sadece fikir al.Başkalarına yol çizdirme.Mnurii için demedim hocam yanlış anlaşılmasın.Ufak bir hatırlatma...

• Arkadaşlar bir oy kullanalım rica etsem .D

http://strawpoll.me/4887835/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 11 Temmuz 2015; 3:58:54 >
  • Sıralamamamız çok yakın benim 31bin aynı yeri kazanabiliriz sonuçlardan sonra pm at

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Sıralamamamız çok yakın benim 31bin aynı yeri kazanabiliriz sonuçlardan sonra pm at

Tabi paslaşırız.
  • 35 bindeyim hocam erzuurm (iö) 34 bin gelme şansı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyoria

35 bindeyim hocam erzuurm (iö) 34 bin gelme şansı nedir ?

Hocam gerileme olmazsa 2-3k
    Bence umut var.
  • Hocam bide eruzurmda erzincanda önemli ölçüde kontenjan artışı var.
  • nyoria kullanıcısına yanıt
    Gelme ihtimali var ama sıralamanın geriye gitmesi gerek ve bana göre gider.Ama kritik noktadasın kesin gelir diyemiycem.Alternatifi varmı bilmiyorum ama sonrasına birşeyler ekle bir daha hazırlanmak istemiyorsan.Sonuçta kontenjan olarak genel anlamda bir artma var ama en sondaki ünv leri nasıl etkiler belli olmaz.Zor bir tercih olucak seninkisi inşallah hayırlısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyoria

Hocam bide eruzurmda erzincanda önemli ölçüde kontenjan artışı var.

Olsun sonlara %50 hukuk ekle bence.
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam aşağıya pdrleri dizdim. Çukurva pdr (İO) 34 bin hukuk olmazsa adana gelsin diye düşünüyorum ben gelme şansını yüksek görüyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.