Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim görüşüm ve tahminim böyle yani sana yanlış gelebilir.Sence nasıl olur peki?Yorumun için teşekkürler bu arada .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynen bende öyle. ısparta samsun kırıkkale i.ö.......... hocam kırıkkale hakkında bilgin var mı?
  • pattestava P kullanıcısına yanıt
    Bunlardan biri zaten gelir kardeşim.Kırıkkale iö diyorum ben.Zaten yazmışsın biri gelir yani açıkta kalmazsın tebrik ederim.Başarılar sana...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun insallah herkesin istediği yerler gelir de kurtuluruz sunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

hocam aynen bende öyle. ısparta samsun kırıkkale i.ö.......... hocam kırıkkale hakkında bilgin var mı?

Hocam seçme sebebim istanbula yakınlık :)
    Kırıkkale-Ankara dolmuş varmış (5 tl felanmış) 1.5 saat
    Ankara-İstanbul hızlı tren 3.5 saat
    Çabucak eve dönüş.
    Ankaraya yakınlık etkeni var tabi :D
  • Up

• Up

• Bu sene Ankara Hukuk 5k İstanbul 8k Gazi İstanbul(iö) Marmara hukuk ise 2-3k daha iyi bir sıralamayla alacak.Demedi demeyin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laziko61 -- 11 Temmuz 2015; 1:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laziko61

Bu sene Ankara Hukuk 5k İstanbul 8k Gazi İstanbul(iö) Marmara hukuk ise 2-3k daha iyi bir sıralamayla alacak.Demedi demeyin!!!

25ten sonrası için ne düşünüyorsun?

• laziko61 L kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam gelirse şaşırmam yani ama benim tahminimden tek farkı 3k ilerlemesi bana öyle gelmiyor ama bakalım ne olacak.

• Hukukun TM 3'e geçmesiyle aradan sayısalcılar çıktı. Ben hukuk sıralamalarının epey oynayacağını düşünüyorum. Örneğin geçen sene 25000 ile kapatmış bir okul bu sene 20000-21000 ile kapatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 11 Temmuz 2015; 1:35:47 >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumunuz için.Ben bir soru sorayım o zaman.Tm3 sıralamam 13.950 marmara iö gelir mi?

• QRX kullanıcısına yanıt
    Pdr ve psikoloji seçecekler dengeliyecektir bide tm3dede arada sayısalcılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 11 Temmuz 2015; 1:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demasman

quote:

Orijinalden alıntı: laziko61

Bu sene Ankara Hukuk 5k İstanbul 8k Gazi İstanbul(iö) Marmara hukuk ise 2-3k daha iyi bir sıralamayla alacak.Demedi demeyin!!!

25ten sonrası için ne düşünüyorsun?

Açıkçası onbinlerde 2-3k ilerleyecegini düsünürsek 20 küsürlerde 4-5k ilerleyeceği bence garanti.Biliyorsun bu sene tm de 20binlerde yıgılma var dolayısıyla ögrenciler adına olumsuz bir sürpriz de olması akıllardan çıkarılmaması gereken ayrı bir husus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laziko61 -- 11 Temmuz 2015; 1:51:37 >
    20binlerde yığılma derken
    her sene 20binlerde aynı sayıda kişi olmuyımu neyi kasteddiniz d:

• Bir de şu durum var.Edebiyat bu sene biraz kolaydı.Matematik ise zor.Şimdi bakacak olursak bir tm ci mf ciye göre çok az mat neti çıkarmıştır.Edebiyatta tm ci iyi yapmıştır ama mf cilerde orta veya ortanın üstünde yapmıştır.Yani gördüklerimden konuşuyorum.Bu şekilde edebiyattan kaybettikleri puanı tam olmasa bile birçoğunu mat tan kapattılar.Yani ösym nin bu puan türünü değiştirme hamlesi bütün sayısalcıları önümüzden çekmedi.Bu sebeple çok çok fazla 4.000-5.000 olacağını düşünmüyorum açıkçası.Ama bu senin düşüncen saygı duyuyorum.Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

20binlerde yığılma derken
    her sene 20binlerde aynı sayıda kişi olmuyımu neyi kasteddiniz d:

Demek istedigim tm olaraktan 20binlerde olan kisi sayısı artması.Sebebi de belli bu sene edebiyat diger senelere nazaran ögrencileri daha az zorladı dolayısıyla 100binlerde olan bir kisi rahatlıkla Tm-3puan türünden 10 ila 20 küsür binlere ilerledi.(Bir de ilk 100bindekiler var...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laziko61 -- 11 Temmuz 2015; 1:59:04 >
    Hocam kontenjan azalması olan yerlerde 2.000-3.000 ilerler diyorsun sıralama tamam mantıklı.Ama 17.000 den sonra kontenjanlar artıyor.Ayrıca artmasa bile iyi sıralamalardan gelen 2.000-3.000 lik kayma olduğu gibi devam eder.Nasıl 4.000-5.000 oluyo kayma anlamadım.Ayrıca kontenjanlarıda artmışken.Sayısalcıların bi kısmı gitti kabul ama kökünü kazıyamazlar tm3 te nedenini üstteki mesajımda yazdım.Ben böyle bakıyorum hocam yani...

Puanların birbirine yaklaşmasıda bir şey ifade etmezki.Geçen sene kaç kişi varsa o kadar kişi var.Yani adam bana 1 puan da fark atsa 50 puanda fark atsa o adam girer.Sıkışmanın bi anlamı yok bu saatten sonra.Sıkışma durumu ygs den sonra varsa etki yapar.Ygs de 40.000-100.000 arası sıkışma vardı puan olarak millet çok ilerilere çekti sıralamasını ama lys sonucunda şu an herkesin bir sıralaması var.Geçen seneki gibi herkes tercihini yapacak.Bizi etkileyecek etmenler ise sıkışma değil puan türü değişimi ve kontenjanlar olacaktır

• 11.4 k marmara,gazi hukuk veya istanbul i.ö ihtimali ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.