Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    Atatürk iö kesin kardeşim.Erzincan,yalova,afyon zorlarsın.Kırıkkale iö de gelir büyük ihtimal ankarayada yakın bunuda değerlendirebilirsin.Başarılar tercihlerinde...

• benim tm3 21960 kız arkadaşımın tm3 26200 aynı il olmasını istiyoruz bu yüzden konya selçuk iö veya ısparta hukuk düşünüyoruz eğer konya selçuğun gelme ihtimali yüksekse kız arkadaşım için ilk başa onu yazacaz yok değilse hiç riske atmayıp ısparta hukuk yazıcaz sizce gelir mi ? konya selçuk iö 27500 ile kapamış geçen yıl eğitimi iyi diye gönlümüz biraz ordan yana ama işte her sey olabilir diye pek riske atmak istemiyoruz

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. rahatladım valla.
  • sağolasın kardeş hakkımızda hayırlısı olsun o zaman :)
  • Valla kardeşim kız arkadaşın sana göre şekillenecek.Onun kesin girebildiği yerlere bakmak lazım.Konya iö ile arasında 1.300 civarı bir fark var.Benim savunduğum tahminde en yüksek 10.000-17.000 arasıydı.Oradaki sıralama yükselmesi ise max 2.000 düşünüyorum.25.000 den sonraki ünv ler içinse yerinde sayar yada geriler diye düşünüyorum.Sizin karar kritik biraz sevenleri ayırmak istemem.Artık size kalmış bana sorarsanız konya iö ikinizede gelir.Son tercih sizin hiç riske atmak istemiyosanız eğer diğerini yazın.Kötü anılmak istemem.Başarılar tercihlerinizdee...

• benegi B kullanıcısına yanıt
    Amin kardeşim...

Atatürk ve erzincanı yazmam diğerleri inşallah gelir

O zaman sana en avantajlı kırıkkale iö duruyo 32 bin küsürle girersin.Bi düşün derim.Son karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael.

benim tm3 21960 kız arkadaşımın tm3 26200 aynı il olmasını istiyoruz bu yüzden konya selçuk iö veya ısparta hukuk düşünüyoruz eğer konya selçuğun gelme ihtimali yüksekse kız arkadaşım için ilk başa onu yazacaz yok değilse hiç riske atmayıp ısparta hukuk yazıcaz sizce gelir mi ? konya selçuk iö 27500 ile kapamış geçen yıl eğitimi iyi diye gönlümüz biraz ordan yana ama işte her sey olabilir diye pek riske atmak istemiyoruz

26k ya ısparta bile sakat. tm2 de sayısalcılar yoğunlukta oluyordu bunların büyük kısmı tm bölümlerine tercih yapmıyordu. tm3 de ise eacılar hatta sözelciler bile sayısalcılardan daha fazla yoğunlukta sıralamalarda sert bir yükseliş bekliyorum. 30k ile kapatmış 24-26 lara çıkabilir.

Kırıkkale i.öyü düşünüyorum ama inşallah afyon veya ısparta gelir kırıkkale şehir olarak pek iyi değilmiş

• Vay arkadaş herkes hukuk tartışıyor 39.700 deyim pdr istiyorum.kafayı sıyırmak üzereyim kırıkkale iö falan veya herhangi pdr gelir mi delircem rehberlikci gelmeyebilir heveslenme diyor lutfen biri bisey soylesin

• leko11 L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın görüşlerinede saygı duyuyorum.Ama o sıralamalarda pdr-psikoloi seçecek adamlarda var.Senin dediğin 5.000-6.000 lik oynama için aradaki tüm adayların hukuk yazması gerekir.Çok sanmıyorum ama olabilir.Teşekkürler yorumların için hocam.

Hocam gerisi senin kararın artık isteğine göre şekillendirirsin sen daha iyi bilirsin.Yolun açık olsun.

• pattestava P kullanıcısına yanıt
    Hocam pdr yi hiç araştırmadım ama istediğin yerlerin sıralamasını yazarsan daha iyi yorumlarız.

• bence etkilemez. pdr-psikoloji hukuka göre ikinci planda kalıyor. öğrenci ilk baş hukuk yazıyor arkasına pdr/psikolojiyi koyuyor.
  • leko11 L kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar açıklanınca bakıcaz hocam.İnşallah ilerlemez o kadar ama yoksa çok büyük değişiklikler olmak zorunda çünkü 20.000 üstündeki ünilerde kont arttı.15.000 aşağısındaki ünilerde inanılmaz azalma var.Üst sıralarda öyle bir oynama olursa alt sıralar hallaç pamuğu olur.Yani 7.000-8.000 oynar.Bence imkansız böyle bi durum.Sonuçta geçen senede sayısalcılar vardı tm2 de.Tm3 te de biraz azalsın ama bu sayısalcı azalması 5.000-6.000 olmaz.Bu benim şahsi düşüncem hocam.

• pattestava P kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından şunu söyliyim hukuk tm3 e geçince biraz hukuka kayma olmuş olabilir ama fazla değil.Bir yandan da pdr nin kontenjanının arttığını göz önünde bulundurursak pdr sıralamaları biraz gerileyecek gibi.Sıralamanın 1.000-1.500 ilerisinin gelme ihtimali yüksek.Başarılar tercihlerinde...

• Up

• tm 3 30990
    1.ist kemerburgaz tam burslu
    2.sakarya
    3.inönü
    4.selçuk iö
    5.ktü
    6.yalova
    7.Sdü
    8.KIRIKKALE
    9.Afyon
    10.ondokuz mayıs
    11.kırıkkale iö
    12.Atatürk
    13.Erzincan
    14.Atatürk iö
    15.ist şehir %50 burslu
    16.fatih sultan mehmet vakıf üni %50 burslu
    17.ist aydın üni tam burslu pdr
    18.sakarya pdr

Not:17 ve 18 gelmeyeceğinden eminim :D

Devlet hukuk gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 10 Temmuz 2015; 23:30:26 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.