Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tm3 sıralamam 14435, dokuz eylül istiyorum 18700 ile kapatmış. Gelme durumu nedir? Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız? Çok stres yapıyorum.
  • Tm3 sıralamam 17.500 anadolu hukuk gelir değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaRaBükLü_94 K kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi en çok sıralama kayması 10.000-17.000 arası olacak ben max 2 bin düşünüyorum.Sana gelir bence sıkıntı yapma bu sıralamayla alternatifte yazmışsındır zaten.Hakkında hayırlısı kardeşim...

• benegi B kullanıcısına yanıt
    Hocam sende en çok sıralama oynayacak alandasın.Yani ne diyim ben 2.000 bekliyorum.Girersen sınırdan girersin.İnşallah diyelim ama arkasını boş bırakma sıralamaya yazık olmasın.Başarılar tercihlerinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam dediğim gibi en çok sıralama kayması 10.000-17.000 arası olacak ben max 2 bin düşünüyorum.Sana gelir bence sıkıntı yapma bu sıralamayla alternatifte yazmışsındır zaten.Hakkında hayırlısı kardeşim...

Çok sağol kardeşim bi nebze rahatladım ne yalan söyleyeyim çok emek verdim çöp olsun istemiyorum hedefim burasi sınırda gibiyim ondan dolayı gerginim inşallah dediğin gibi gireriz alternatifi ikinci öğretimi zaten :D

• mahirsinan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gelmiş bil tebrik ederim seni.Hayırlı olsun bırak stres yapmayı tatilin tadını çıkar.Hayatın keyfine var...

• nasip9 N kullanıcısına yanıt
    Hocam anadolu hukuk bildiğim kadarıyla 20.300 gelmiş bil boş yere stres yapma bence.Tebrik ederim hayatta başarılar...

• KaRaBükLü_94 K kullanıcısına yanıt
    İkinci öğretim kesin gelir kardeşim zaten senin işin sadece beklemek hayırlı olsun.

• Tm3 5200 ankara hukuk gelir mi ?

• isimsizkişi555 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsi düşüncem ankara hukuk en fazla 5.500 diyorum.Gelir bence sıkıntı yapma.Bu sıralamayla zaten üniversiteler emrinde hocam.Tebrik ederim başarılar tercihlerinde...

• kıyısından köşesinden hiç fark etmez kardeşim girelim de:) sana da başarılar,gönlüne göre olur inşallah
  • Teşekkür ederim hocam Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşallah hocam benimde sırala 13.950. Beraber okuruz inşallah.

• Sıralamam 22700. Çukurova hukuk gelir mi geçen sene 25100 den kapatmış?

• tm 3 5768 ankara ihtimali nedir

• batubinikk kullanıcısına yanıt
    Hocam yaz ve bekle. Rahat ol , uyu , gez kafana göre.

• ferenda F kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi en fazla 5.500 düşünüyorum ama kesin değil yani 5.600 olur 5.700 olur o artık nasip kısmı işin.İnşallah girersin ama ankarayı tutturduysan kötü bi üniversiteye gitmen imkansız.Tebrik ediyorum sizide...

• senin ihtimalin daha fazla gerçi de umarım:D alta ne yazdın ben dokuz eylül anadolu arasında gidip geliyorum,anadolunun kampüsü çok iyi ama dokuz eylülün kadrosu daha sağlam geldi sanki
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağolasın

Yıldırım beyazıt ya da kocaeli düşünüyorum hocam.Ya ankara olsun ya da istanbula yakın olsun derdindeyim o yüzden izmiri yazmadım.Ama senin alternatiflerin kesin gibi en kötü izmirdesin veya anadoludasın ama inşalla girersin marmaraya...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.