Şimdi Ara

TMden MFye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Istanbul universitesi hukuk fakultesi 2. Sinif ogrencisiyim. Baslikta belirttigim gibi MF den sansimi denemek istiyorum. Bu sene okul derslerimin yaninda sinava hazirlanmayi dusunuyorum fakat fen temelim olmadigi icin tereddutteyim. Samimi yorumlariniza ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp mi istiyosun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet.

• Of sınava giricen tıp kazanmak kolay da değil rahat 2-3 yıl uğraşırsın kazandın 6 yıl okuyacaksın bir de. Üstelik üniversite 2.sınıftasın.....Daha tusu bilmem nesi var.

Bence okulunu oku güzel bir okuldasın.
  • Vay be istanbul hukuktaki adam bile tıp istiyorsa bu tıpta cidden bişey var beyler şaka maka iyi meslek mi bu tıp kafam karıştı benim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sebebi özel değilse öğrenebilir miyim? Hukuk’u istemeyerek mi seçtiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi hukuk okumam babamin ilkokuldan beri olusan baskilarinin bir sonucudur. Buna ragmen hukuku ve okulumu sevdigimi belirtmem lazim. Idealist kisiligimden ,ulkedeki hukuk anlayisina sarsilan inancimdan ve sayisali hic deneyimleyememis olmanin icimde biraktigi ukdedir bu karari almama sebep olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbakik

Acikcasi hukuk okumam babamin ilkokuldan beri olusan baskilarinin bir sonucudur. Buna ragmen hukuku ve okulumu sevdigimi belirtmem lazim. Idealist kisiligimden ,ulkedeki hukuk anlayisina sarsilan inancimdan ve sayisali hic deneyimleyememis olmanin icimde biraktigi ukdedir bu karari almama sebep olan.

Anladım hocam,hayırlısı olsun.Ben de mühendislik bırakıp hukuka geçiyorum da.Benimki de aynı sekilde basarılıysan sayısaldasın baskısının bir sonucuydu.İsteyip calısırsanız neden olmasın? Kimler kimler neleri basarıyor.Hukuk okuyorsanız zaten belli bir calısma disiplini ve zekanız vardır.Basarılar dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler sizede basarilar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.