Şimdi Ara

Tmm arkadaşlar halledildi bu sorun..(Silinebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, arkadaşlarım evlerine TTNET'in kampanyasından Airties modem aldılar ve internet bağlattılar.. Ama bi tane Windows XP işletim sistemi olan laptop nete kablosuz bi şekilde bağlandı gözüktüğü halde sayfaları açmıyo, MSN'e bağlanamıyo.. Fakat ethernet kablosuyla bağlanabiliyo.. PC'nin wireless'ında bi sorun olabilir diye düşündüm ama başka kablosuz ağlara girebiliyo.. Evde de herhangi bi MAC adresi koyma olayına da girmediler.. Nedeni ne olabilir sizce? Benim tavsiyem güvenlik duvarını kapatmaları ve ağ bağlantısının özelliklerinden otomatik IP al, otomatik DNS al seçeneklerini işaretletmem oldu.. Ama çözülmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 27 Şubat 2009; 6:58:18 >

• Wireless için kanal değiştirmesi işe yarayabilir. Her kanal değiştirmesinde ESSID ide değiştirmekte fayda var. DNS yada otomatik ip ayarlarından olsaydı başka kablosuz ağlarla internet yapamazdı.
  • Windows XP için geniş olarak açıklayabilirseniz bende arkadaşa öyle iletirim fazla pc'den anlamaz bende de şuan Vista olduğu için menüler farklı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.