Fındık güzeldi ama 2 adetle sınırlı..değerlendirmek isteyenlere link.. www.pttavm.com TMO Kavrulmuş İç Fındık 500 gr - PttAVM.com https://www.pttavm.com/tmo-kavrulmus-iccedil-findik-500-gr-p-176273481?waw_keyword=tmo |
55 TL TMO Kavrulmuş İç Fındık 500 gr(EPTT avm-2 adetle sınırlı)
-
-
her zaman olan bi ürün ve hep aynı fiyatta konuya gerek var mıydı?
-
Gerek vardı. Çünkü sizin biliyor olmanız herkesin bildiği anlamına gelmez. Konu sahibine teşekkürler paylaşıp bilgilendirdiği için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TMO da 50 TL arkadaşlar. ama ordada 3 adetle sınırlı. 3 adetle sınırlı olması bölgesel olabilir.
-
ikidir ankarada iatanbul yolunun ordan geçiyorum geçtikten sonra aklıma geliyor yakından dönüş de yok dönmüyorum
-
Tarım kredi şubelerinde bulunabiliyor. Bazılarında satılmıyor. Tavsiye ederim. Fp ürünü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fındık biraz ufak ama tadı ve kavrukluğu güzel.
-
fiyat ne civarda oluyor tarım kredi de
-
tmo dan fındık alan tokatı yer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin bölgesinde T.K market yok ve ben bu ürünü her kontrol ettiğimde bulamıyorum sitede,paylaşmamın ne gibi bir negatif yönü var anlayamadım..forum kurallarına aykırı bir durum mu oluşturdu?
-
Kendisi çok şey bildiğini düşündüğü için başkasınında bilmesi gerektiğini düşünecek kadar egolu tavır sergilemiş, siz boşverin hocam fırsat için teşekkürler.
-
Bizim burada Zonguldak Alaplıda üretilen fındıklar. Boyutları biraz küçük ama lezzeti çok iyi. Tarım Kredi dükkanından 53 liraya alıyorum.
-
Aynı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fındıklar nohut kadar ve tadı acımsı.
tmo da hijyen konusuna hiç güvenmiyorum zaten.
tavsiye etmiyorum.
-
Rica ederim,ben tşk ederim.Bu forumun amacı bu zaten ben düzenli takip edip bir çok fırsat değerlendirdim buradan,herkes gördüğünü ilan ediyor ve bir fayda insanlara sağlamayı hedefliyor.İnsanları anlamaktan ümidimi keseli yıllar olmasına rağmen bazı davranışlara hala ben bile şaşırıyorum.
-
Hocam o dündü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyutlar gelen partiye göre değişiyor. Kocaeli ve Zonguldak olanlar biraz daha iri olabiliyor. Giresun olanlar genelde küçük.
-
Neden hiç kimse kargo ücreti olduğunu dile getirmemiş?
-
Vay be TMO bari sen yapma 😳
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gerek vardı. Çünkü sizin biliyor olmanız herkesin bildiği anlamına gelmez. Konu sahibine teşekkürler paylaşıp bilgilendirdiği için. |
Neden hiç kimse kargo ücreti olduğunu dile getirmemiş? |
Benzer içerikler
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- bim parfüm erkek
- metro market columbia orjinal mı
- deli2go ne demek
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X