Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkey

-Hazırlık çok mu zor? Daha doğrusu şöyle diyim: Toefl ciddi manada zordu. Hazırlıktan sonra gerçekten o denilenlerin hepsini anlayacak ve çoğunu yapabilecek düzeye geliyor muyuz?
    +Hazırlık çok değil hiç zor değil. Biraz çalışırsan ve biraz da seviyorsan yani ben bunu uygulamaya çalışayım hem de yabancı dizi-film izlerim türkçe ya da ingilizce altyazılı dersen biraz da ödevleri yaparsan çok rahat geçersin. Yani kendi halinde bi öğrenciysen geçersin rahatlıkla.

-Yurtlarda bana maalesef arka cephe çıktı. (Aştiye bakan cephe) Sizce okula bakan cephe mi daha iyi diğeri mi? Okula bakan cephede çok ses oluyormuş galiba ve yaz döneminde güneş direk oraya geldiğinden dolayı aşırı sıcak sıkıntısı çıkıyormuş. Doğru mu?
    +Bilmiyorum.

-Ortamı nasıl? Zengin züppelerin dolandığı bir ortam mı yoksa zenginlerin zenginliklerini belli etmediği ve herkesin orta halli geçindiği bir okul mu?
    + Ortam normal bir devlet üniversitesi gibi, ben daha bugüne kadar dediğin gibi ortamı bırak insan bile görmedim zenginler var tabi ki ama dizilerde gördüğün gibi değil. kimse kimseye karışmak her ekonomik düzeyden insan var, zaten okulun sanıyorum en az yarısı burslu.

-İnternet hızı nasıl?
    +Allah sabır versin.

-Verecekleri bilgisayar tahminen hangi modelle eş olur?
    + Modelden anlamam ama biz 2 yıldır kullanıyoruz, aman aman efsane bi bilgisayar değil ama şu güne kadar bir sorun çıkarmadı her işimizi de görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 11 Eylül 2013; 17:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

-Hazırlık çok mu zor? Daha doğrusu şöyle diyim: Toefl ciddi manada zordu. Hazırlıktan sonra gerçekten o denilenlerin hepsini anlayacak ve çoğunu yapabilecek düzeye geliyor muyuz?
    +Hazırlık çok değil hiç zor değil. Biraz çalışırsan ve biraz da seviyorsan yani ben bunu uygulamaya çalışayım hem de yabancı dizi-film izlerim türkçe ya da ingilizce altyazılı dersen biraz da ödevleri yaparsan çok rahat geçersin. Yani kendi halinde bi öğrenciysen geçersin rahatlıkla.

-Yurtlarda bana maalesef arka cephe çıktı. (Aştiye bakan cephe) Sizce okula bakan cephe mi daha iyi diğeri mi? Okula bakan cephede çok ses oluyormuş galiba ve yaz döneminde güneş direk oraya geldiğinden dolayı aşırı sıcak sıkıntısı çıkıyormuş. Doğru mu?
    +Bilmiyorum.

-Ortamı nasıl? Zengin züppelerin dolandığı bir ortam mı yoksa zenginlerin zenginliklerini belli etmediği ve herkesin orta halli geçindiği bir okul mu?
    + Ortam normal bir devlet üniversitesi gibi, ben daha bugüne kadar dediğin gibi ortamı bırak insan bile görmedim zenginler var tabi ki ama dizilerde gördüğün gibi değil. kimse kimseye karışmak her ekonomik düzeyden insan var, zaten okulun sanıyorum en az yarısı burslu.

-İnternet hızı nasıl?
    +Allah sabır versin.

+ Modelden anlamam ama biz 2 yıldır kullanıyoruz, aman aman efsane bi bilgisayar değil ama şu güne kadar bir sorun çıkarmadı her işimizi de görüyor.

Bir üniversitenin internet hızı Allah sabır versin düzeyinde olmamalıydı :(

• quote:

Hazırlıgın zorlugu kişiye göre değişir.Liseden veya geçmişinden ortalama bir ingilizce düzeyin yoksa zorlanman muhtemeldir.

Eger altyapın varsa da hiç kafanı yorma yata yata geçersin. Fakat,yoksa, bana kalırsa bir kurs vs ile desteklemeni tavsiye ederim. Sadece okuldaki derslerle ne kadar çabalarsan çabala, toefl geçebilmen bence hayli zor.

Verecekleri bilgisayara gelince,orta karar bir bilgisayar verirler modeli markayı bilemiyorum her sene değişiyor çünkü.

Nete girmek , ödev hazırlamak mail vs günlük işleri yapabilirsin fazlasıyla. Ama oyun oynamak gibi bir düşüncen varsa bunu aklından çıkar :)

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    notebook konusunda ekleme yapıyım

fifa 2012
    assassin's creed 3
    Total War: Shogun 2
    hitman

oynadım ama tabiki grafik seviyesi orta düzeyde. Verilen notebooklarda ekran kartık yok bunu söyleyim.
  • Arkadaşlar yemek konusunda da bilgi verebilir misiniz? Anladığım kadarıyla Nar, Sultan ve Kort Restoran olmak üzere 3 alternatif var yemek için. Sizce hangisi daha iyi ?
  • - Hazırlığın yoğun bir programı var. Ödevler bıktırabilir.

- Yurtta arka cephe daha iyidir, Özellikle yaz dönemi için. Yaz döneminde ön cepheler acayip sıcak oluyor bunaltıyor. Arka cephede ise biraz üşüyebilirsin kışın.

- Ortam güzel siyaset pek olmaz, zengin züppeleri görmedim ben pek. Hazırlıkta biraz zenginlik davranışları hissedebilirsin. Her dönem çeşit çeşit adamla karşılaşacaksın çünkü. Burslu insanlarla da takılabilirsin

- İnternet orta halli. Öyle pek hızlı değil

- Ben 2010 girişliyim pc fujitsu. Bizim pc ler oyunları desteklemiyor, counter strike oynanabiliyor ama

ben yurt internetinden lol oynayamamıştım bir iki program denemiştim ama olmamıştı pvp bağlanamıyordu

ben elek-elektronikçi değilim

• rustemturkmen kullanıcısına yanıt
    kort restoranlar içinde en eliti

Sultanda sulu yemek imkanı var Nar da ise fast food imkanı var

Et yemeyi sevmiyorsan Nar da zeytinyağlı yemekler oluyor.

Ben hazırlıktayken ydb binasının kahvaltısı ve poğaçaları süperdi

araba veya taksi ile çukurambara gidebilirsiniz bazen, değişiklik olur güzel olur
  • toefla girenlerin dersleri ne zaman baslıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazyRich

toefla girenlerin dersleri ne zaman baslıyor.

Verdikleri kağıtta 17 sinde yazıyor sitedeki akademik takvimde 19 yazıyor. Ama muhtemelen 17 sinde...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LazyRich

toefla girenlerin dersleri ne zaman baslıyor.

Verdikleri kağıtta 17 sinde yazıyor sitedeki akademik takvimde 19 yazıyor. Ama muhtemelen 17 sinde...

Yanlis yere bakmissin biraz altlarda ydb var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toefl ne zaman belli olur bi de kac soru yapmak lazim 140 soruda c kuru opmak icin

• internet sitesine giriş yapamıyorum giriş yapabilen var mı?
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    toefl sonuçları açıklandı.
  • Sonuç sayfasını açamayan varsa bana özel mesaj ile okul numaranızı veya adınızı gönderin sonucunu göndereyim ben sabahtan açmıştım halen kapatmadım.
  • Tesekkurler simdi baktim 493 almisim

• ITP'den 500puan altı almış arkadaşlar üzülmesin, ocak ayında tekrar ITP sınavı yapılacak, o sınav ile geçersiniz
  • nasil yani bu sinava herkes girebilecek mi 500 alti almis?

• quote:

Orijinalden alıntı: xlash

nasil yani bu sinava herkes girebilecek mi 500 alti almis?

hayır.

şimdi kur isimleri ne şekilde bilmiyorum ama

bizim zamanımızda a-b-c vardı

sadece c ler girebiliyordu.

a ve b ler sene sonuna kadar okuyacak veya dışarıdan ibt verecek. başka şansınız yok.
  • hadi ya ben de umutlanmistim :) ilk donemde ins disardan ibt vermek istiyorum da ben de verdigim an bolum derslerine gecebilirim degil mi 2. doneme

• quote:

Orijinalden alıntı: xlash

hadi ya ben de umutlanmistim :) ilk donemde ins disardan ibt vermek istiyorum da ben de verdigim an bolum derslerine gecebilirim degil mi 2. doneme

2.dönemin başında irregular olarak geçebilirsin diye biliyorum ama emin değilim.

2.dönemin başında ders kayıtlarından sonraya kalırsan mantık olarak eylülü beklemen gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.