Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahminim 1 - 1.5 ay içinde dağıtımı yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: persephonehades

öncelikle ayın 7 sinde gireceğiniz akademik takvimde de yazdığı üzere düzey belirleme sınavı. kesinlikle toefl değil.

bu sınavda belli bir netin altında kalanlar toefl a giremeyecek. af veya a kurlarına düşecek yaptıkları doğru sayısına göre. belli bir düzeyin üstünde doğru soru işaretleyenler de 9 eylülde toefl ıtp sınavına girecek.

http://etu.edu.tr/?q=tr/takvim

linkte tarihler net olarak yazıyor.

9 eyluldeki sinav saat kacta hocam acsba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    http://etu.edu.tr/?q=tr/node/645

en üstte de yazdığı gibi 13:00
  • bölümde dersler ne zaman başlar tam anlamıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

bölümde dersler ne zaman başlar tam anlamıyla

Dersin ilk gününde dersin içeriğinden falan bahsedilir sonraki ders gününde büyük ihtimal başlar. Bazıları ilk günden de başlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g2d -- 8 Eylül 2013; 23:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g2d

quote:

Dersin ilk gününde dersin içeriğinden falan bahsedilir sonraki ders gününde büyük ihtimal başlar. Bazıları ilk günden de başlayabilir.

dostum ders kaydı falan yapmadık daha nasıl yapacaz,ne zaman yapacaz bilgim yok.yarın okulda ne yapacaz anlatır mısın?
  • escober12 kullanıcısına yanıt
    normalde ilk günden başlar, bizim okulda pek fazla ilk hafta ders olmaz yea muhabbeti olmaz ilk günden bir şey kaçırabilirsin gitmezsen.

Fakat eskiden kayıtlar önceden oluyordu bu sene napıyorlar anlamadım, o yüzden okulun başlama gününe 11 eylül diyebiliriz hocalara o zamana kadar konulara girmeye çekinecektir diye düşünüyorum. rahat olabilirsiniz.
  • peki yarın okula gittiğimde ne yapmam gerek(kayıt vs) @Seviyeli Yarbay
  • quote:

quote:

quote:

dostum ders kaydı falan yapmadık daha nasıl yapacaz,ne zaman yapacaz bilgim yok.yarın okulda ne yapacaz anlatır mısın?

yeni kayıtmı, geçen sene hazırlığımı verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

quote:

quote:

quote:

yeni kayıtmı, geçen sene hazırlığımı verdin?

evet hazırlığı verdim.1.sınıf için soruyorum.

• quote:

peki yarın okula gittiğimde ne yapmam gerek(kayıt vs) @Seviyeli Yarbay

kaydını evden yap boşver okulu, internet kopar öyle kalırsın olmayan şey değil

açıcaksın kesin kayıt sayfasınıhttp://kayit.etu.edu.tr/kayit/kayitogrenci.php (şimdi kapalı) eklemek istediğin dersleri ekleyeceksin bu kadar, fakat dolmuş olabilir o yüzden erken girmeye çalış.

bi dahaki dönemlerde bu kadar ciddi problemin olmayacak sadece değiştirmek istediklerin için uğraşacaksın çünkü önkayıtta verdiğin listeye göre bir program oluşturulacak zaten, sen bu dönemi en hayırlı şekilde atlatmaya bak.

• inşallah ya,tabi ben yarı bursluyum.ücreti yatırdıktan sonra kayıt yapabiliyorum,doğrumudur? @Seviyeli Yarbay
  • quote:

inşallah ya,tabi ben yarı bursluyum.ücreti yatırdıktan sonra kayıt yapabiliyorum,doğrumudur? @Seviyeli Yarbay

doğrudur, şimdiye kadar yatırmış olmanız gerekiyordu, yatırdınız umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

inşallah ya,tabi ben yarı bursluyum.ücreti yatırdıktan sonra kayıt yapabiliyorum,doğrumudur? @Seviyeli Yarbay

Uniform'da Ücretler kısmında kayıt yaptırabilir seçeneği çıkıyorsa yaptırabilirsin. Eğer çıkmazsa sabah erkenden öğrenci işlerini arayabilirsin.
  • quote:

quote:

Uniform'da Ücretler kısmında kayıt yaptırabilir seçeneği çıkıyorsa yaptırabilirsin. Eğer çıkmazsa sabah erkenden öğrenci işlerini arayabilirsin.

anladım ,teşekkürler.
  • Tobb Etü Hukuk 3 ün 2 si

(yeni gelenler neden böyle yazdığımı sonradan anlayacak)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ders kaydını bugün yapamadım henüz.yarın büyük ihtimalle yaparım.bu sorun çıkartır mı bana?
  • quote:

ders kaydını bugün yapamadım henüz.yarın büyük ihtimalle yaparım.bu sorun çıkartır mı bana?

İstediğin şubelerden ders alamayabilirsin sadece onun dışında problem olmaz
  • quote:

quote:

ders kaydını bugün yapamadım henüz.yarın büyük ihtimalle yaparım.bu sorun çıkartır mı bana?

yani şube derken?
  • quote:

quote:

quote:

yani şube derken?

Bazı dersler için özellikle istediğin bir hoca varsa onun şubesi dolmuş olabilir yani
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.