Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g2d

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

quote:

quote:

ders kaydını bugün yapamadım henüz.yarın büyük ihtimalle yaparım.bu sorun çıkartır mı bana?

İstediğin şubelerden ders alamayabilirsin sadece onun dışında problem olmaz

yani şube derken?

Bazı dersler için özellikle istediğin bir hoca varsa onun şubesi dolmuş olabilir yani

yani benim almam gereken dersi alamama gibi bi ihtimalim yok değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Tahminim 1 - 1.5 ay içinde dağıtımı yapılır.

markası fln ne olur ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ders kaydını bugün yapamadım henüz.yarın büyük ihtimalle yaparım.bu sorun çıkartır mı bana?

yani şube derken?

Bazı dersler için özellikle istediğin bir hoca varsa onun şubesi dolmuş olabilir yani

burası tobb etü hazırlıklı olun böyle şeylere :)

şaka bir yana eger sisteme girdiğinizde dolu yazarsa korkmayın, gidin danışmanınızla yada dersi veren hocayla görüşün hallediliyor bu sorun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yani şube derken?

burası tobb etü hazırlıklı olun böyle şeylere :)

şaka bir yana eger sisteme girdiğinizde dolu yazarsa korkmayın, gidin danışmanınızla yada dersi veren hocayla görüşün hallediliyor bu sorun :)

eyvallah ama içimde bi korku yok değil.

• arkadaşlar ben hazırlığı fce belgesiyle atladım ama ders kaydı yaptıramadım hem çoğu dolu gözüküyor hem de çok fazla çakışan ders var. ayrıca ing 001 almam zorunlu ama dolu gozukuyor onu almadan da ders kayıtlarını onaylatamıyorum ne yapmam lazım yardım cı olabilir misiniz simdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinankayakaya

arkadaşlar ben hazırlığı fce belgesiyle atladım ama ders kaydı yaptıramadım hem çoğu dolu gözüküyor hem de çok fazla çakışan ders var. ayrıca ing 001 almam zorunlu ama dolu gozukuyor onu almadan da ders kayıtlarını onaylatamıyorum ne yapmam lazım yardım cı olabilir misiniz simdiden teşekkürler.

Danışmanınla konuş
  • Bu hazırlıkta kitap temini için okuldan başka daha uygun fiyatlı bir yer seçimimiz var mıdır ? Veya okuldaki ücret bulabileceğimiz en uygun fiyat mıdır ?
  • g2d G kullanıcısına yanıt
    ya kendisi bana gittiğimmde hiç yardımcı olmadı nerdeyse. bu sabah hallettim bir şekilde. peki 1. sınıf yeni kayıt hazırlık direk atlayanların dersi de başladı mı ?
  • Yeni kayıtlar daha dün sınava girdiniz ne kitabı peşinde koşturuyorsunuz. Eğer illede ödev yapıcam derseniz %2-3 etki eder gidin alın ama üst dönemden kitaplar veren olucaktır veya olgunlardan alabilirsiniz

Ben eğer toefla gecersem bütün kitaplarımı dolapta bırakıcam kalırsam sadece teofl kitaplarını alıcam, heralde 2tane a kuruna yeterde artar, boşu boşuna 2. ve 3.dönemin kitaplarını almasın a ve af kurları. B kurları sizden önce bitirdiğinden 2.dönem onlardan isteyin verirler

1200tl miydi ne geçen yıl. Ben toplasan 100tl kitap parası vermişimdir, bi kısmını olgunlardan ve üst dönemlerden b kurları ve c kurlarından aldım
  • Toefl ne zaman aciklanir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Yeni kayıtlar daha dün sınava girdiniz ne kitabı peşinde koşturuyorsunuz. Eğer illede ödev yapıcam derseniz %2-3 etki eder gidin alın ama üst dönemden kitaplar veren olucaktır veya olgunlardan alabilirsiniz

Ben eğer toefla gecersem bütün kitaplarımı dolapta bırakıcam kalırsam sadece teofl kitaplarını alıcam, heralde 2tane a kuruna yeterde artar, boşu boşuna 2. ve 3.dönemin kitaplarını almasın a ve af kurları. B kurları sizden önce bitirdiğinden 2.dönem onlardan isteyin verirler

1200tl miydi ne geçen yıl. Ben toplasan 100tl kitap parası vermişimdir, bi kısmını olgunlardan ve üst dönemlerden b kurları ve c kurlarından aldım

Ben de meraklı değilim daha ilk günden kitaplara 950 lira vermeye. Yolu yordamı nedir nasıl halledilir diye sordum

• quote:

ya kendisi bana gittiğimmde hiç yardımcı olmadı nerdeyse. bu sabah hallettim bir şekilde. peki 1. sınıf yeni kayıt hazırlık direk atlayanların dersi de başladı mı ?

Bölümde tüm dersler başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Yeni kayıtlar daha dün sınava girdiniz ne kitabı peşinde koşturuyorsunuz. Eğer illede ödev yapıcam derseniz %2-3 etki eder gidin alın ama üst dönemden kitaplar veren olucaktır veya olgunlardan alabilirsiniz

bizim zamanımızda bu şifreli cd ler vardı

Bizde yuzde 5-10 etkiliyordu sanırım. ama not ortalamasi iyi olursa, şimdiden bilemezsin tabi ama kendine guveniyorsan gereksiz bir sistem.

sırf cdler için 1 milyar verip kitapları orjinal almaya gerek yok. olgunlarda her türlü vardır. çok çok ucuza halledersin.

çok ustunde duruyorlardı bu sistem varmı hala.

• quote:

quote:

ben bu sene girdim, toelfda 500 üstü puan yapacağımı düşünüyorum. bizim olay ne ayak acaba? 19unda ders kayıt gözüküyo ama zaten başlamış dersleremi kayıt yaptırıcaz biz 19unda?

ders kayıttanda pek bişe anlamıyom ya, seçmeli derslerimi seçiyoz kayıtta, ne bilim zamanlamı oturcak bu bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 10 Eylül 2013; 23:09:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

quote:

quote:

ben bu sene girdim, toelfda 500 üstü puan yapacağımı düşünüyorum. bizim olay ne ayak acaba? 19unda ders kayıt gözüküyo ama zaten başlamış dersleremi kayıt yaptırıcaz biz 19unda?

ders kayıttanda pek bişe anlamıyom ya, seçmeli derslerimi seçiyoz kayıtta, ne bilim zamanlamı oturcak bu bilgiler.

Şimdilik bunlarla ilgilenmene gerek yok. Eğer geçersen kaydını yaptıracaksın sorun olmayacak. Sadece konular biraz ilerlemiş olacaktır ama toparlayamayacağın bişey olmaz.
    Alacağın dersler ise bölümünün sitesinde belli zaten onları alacaksın.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    ben geçen yıl girdim, bizde kitapların arkasında kod vardı dönemdeki bütün ödevler %10 etkiliyor, sadece codlar %3 gibi birşey oda hepsini yaparsan. Heralde bu yıl kitapları değiştirmezler ve benim dönemimden daha kodu bile açılmamış kitaplar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

quote:

quote:

ilk 2 hafta hatta ekle sile kadar dogru duzgun ders işlenmiyor.

Rahat olabilirsiniz :)

sadece giriş tanışma şeklinde geçer bu süreler.

• teşekkürler
  • Benim bir kaç sorum olacak:

Ben 2013 Elektrik-Elektronik girişlilerindenim. Sanırım Toefl ı geçemeyeceğim.

-Hazırlık çok mu zor? Daha doğrusu şöyle diyim: Toefl ciddi manada zordu. Hazırlıktan sonra gerçekten o denilenlerin hepsini anlayacak ve çoğunu yapabilecek düzeye geliyor muyuz?
    -Yurtlarda bana maalesef arka cephe çıktı. (Aştiye bakan cephe) Sizce okula bakan cephe mi daha iyi diğeri mi? Okula bakan cephede çok ses oluyormuş galiba ve yaz döneminde güneş direk oraya geldiğinden dolayı aşırı sıcak sıkıntısı çıkıyormuş. Doğru mu?
    -Ortamı nasıl? Zengin züppelerin dolandığı bir ortam mı yoksa zenginlerin zenginliklerini belli etmediği ve herkesin orta halli geçindiği bir okul mu?
    -İnternet hızı nasıl?
    -Verecekleri bilgisayar tahminen hangi modelle eş olur?

Elektrik-Elektronik okuyanlarla da tanışmak isterim bu arada :)
  • kardeşim ben de 2013 girişliyim elektrik elektronik benim de :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.