Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xlash

nasil yani bu sinava herkes girebilecek mi 500 alti almis?

pardon, eksik bilgi verdim; C veya D kuruysanız ocak ayındaki sınava girebilirsiniz. ortalamanız 65 üstüyse aralıkta bir sınav daha var ona da girebilirsiniz. A, AF ve B kurları bu sınavlara giremiyorlar.

@FlyingHigh;

3. dönem de okula başlayabiliyorsun, tabi irregular olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 13 Eylül 2013; 21:21:10 >
  • C kuruna kaldım aralıktaki sınavla geçersem eğer bölüme nasıl başlayacağım ilk dönem dersleri ne olacak ?
    Bide ücretin yarısını yatırdık şimdi mesala bölüme geçersek ödenmemiş gibi olup 1. sınıf parası mı yatıracağız tekrardan bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiddLe

C kuruna kaldım aralıktaki sınavla geçersem eğer bölüme nasıl başlayacağım ilk dönem dersleri ne olacak ?
    Bide ücretin yarısını yatırdık şimdi mesala bölüme geçersek ödenmemiş gibi olup 1. sınıf parası mı yatıracağız tekrardan bilen var mı ?

irregular olarak geçeceksin işte.

1.donem derslerini bir dahaki senelerde eylul doneminde alacaksın.

ücret sabit bolumde değişmiyor.

diger yarısını yatırıp devam edersin. o konuda sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

quote:

C kuruna kaldım aralıktaki sınavla geçersem eğer bölüme nasıl başlayacağım ilk dönem dersleri ne olacak ?

yani mesala ocakta bölüme geçtiğimde 1. sınıfın 2 ve 3. dönem derslerini normal alacağım eylülde 2. sınıfa geçtiğimde de 1 ve 2 nin ilk dönem derslerini beraber alacağım.

Ücret aynı biliyorumda şimdi yarısını yatırdık bu dönem için. bölüme geçince diğer yarısını yatırıp mı ilk sınıfı bitireceğiz yoksa bölüme geçtiğimiz için baştan 1 sene parası mı ödeyeceğiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

quote:

yani mesala ocakta bölüme geçtiğimde 1. sınıfın 2 ve 3. dönem derslerini normal alacağım eylülde 2. sınıfa geçtiğimde de 1 ve 2 nin ilk dönem derslerini beraber alacağım.

Ücret aynı biliyorumda şimdi yarısını yatırdık bu dönem için. bölüme geçince diğer yarısını yatırıp mı ilk sınıfı bitireceğiz yoksa bölüme geçtiğimiz için baştan 1 sene parası mı ödeyeceğiz.

bolume aradan geçersen, 2.taksidi yatırıp devam edeceksin tabiki baştan 1 sene parası diye bir olay yok :)

• WiddLe W kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey yok elbette, yalnızca geçtiğin dönemin parasını verirsin.
  • 2012 elektrık elektronık gırıslıyım.Toefl veremedım bı kac sorum olcak.Okulu dondurmus bı arkadas varsa ozelden konusma ımkanımız varsa ıyı olur.Okulu dondurdugum zaman aralıkta kı sınava gıremıyorum fakat ocakta olana gırebılıyorum anladıgım kadarıyla.Fakat ocakta ders kayıtları bıtıyo ve yıne 1 donemım daha kayboluyo galıba.Bugun okula gıtme ımkanım yok soramadım o yuzden bılen varsa cevap beklıyorum.Ayrıca okul degıstıren ya da nasıl degıstırebılırım bılen var mı?17 eylule kadar bu ıslem gerceklesebılıyomus galıba
  • Okulu dondurmak mantıklı mıdır?Yoksa okulun egıtımıne mı devam edeyım.Devam edersem aralıkta sınav varmıs galıba o sınavı gecmeme luksum yok kısaca.Okulu dondurduktan sonra yuzde 10 ucret vercem galıba.Gerı kalan parayı alıp bı kursa gıtmek mı mantıklı olur sızce?
  • Bende 2012 girişliyim bende dondurmayı düşünüyorum kayır ücretinin %50 si bizim dönemde ödeniyor dondurmak için. Şuan bende kararsızım bilen biri aydınlatsa iyi olur
  • dondurunca elinize ne geçecek, dondurmayın 1 dönem daha sabredin okulda birçok kişi zaten sonraki döneminde geliyor hemen endişeye kapılmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence dondurmak yerine eger yolun başındaysanız hazırlık yada 1.sınıf gibi tekrardan sınava hazırlanın.

nacizane tavsiyem .
  • Allah kurtarsın arkadaslar ankarada yasanmaz
  • Jermaine. kullanıcısına yanıt
    niye öyle diyorsun doğma büyüme ankaralıyım, hoş şehir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustemturkmen

yok hocam neresi hoş ya. senin memleket diye öyle geliyodur. genç için hiçbişe yok zaten. deniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Orijinalden alıntı: rustemturkmen

yok hocam neresi hoş ya. senin memleket diye öyle geliyodur. genç için hiçbişe yok zaten. deniz yok.

şu forumda ankara'yı savunmaktan bıktım ama siz inatla şu deniz olayına takmış durumdasınız.
    eğer sosyal biriyseniz şu şehirde sıkılmadan yapılabilecek milyonlarca şey var ayrıca öğrenci için imkanları da çok fazla akademik olarak, ülke çapında birçok etkinliğe de ulaşabilirsiniz.
    istanbul'dan sonraki fırsatları en bol 2.şehirdir, denizden başka neyi eksik ben merak ediyorum.
    yurt odanızdan çıkmıyorsunuz bi yere kıpırdamıyorsunuz, gezmezsiniz etmezsiniz okul kulüplerine bile katılmazsınız hatta sonra ankara kötü yapacak hiçbi şey yok bik bik bik.
    ayrıca da çok iyi bi üniversitedesiniz, ankarayı sevmemek için bahaneniz deniz değil bence buna kendi eksikliğiniz sebep oluyor kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 15 Eylül 2013; 16:28:05 >

hocam deniz paris'te, st.petersburg'da, madrid'de, amsterdam'da, londra'da, berlin'de de yok. bu denize neden bu kadar takılırlar anlamam ki, ankara türkiyedeki metropoller içinde bu büyüklükteki en güvenli şehirdir. her bütçeye hitab edebilecek eğlence mekânları vardır, çok pahalı değildir. çok büyük bir trafik problemi yoktur, hayat yaşamasını bilene her yerde ve her zaman güzeldir.
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    adam istanbulda sanırım, imzaya baksana
    doğma büyüme ankaradayım ve buranın yerlisiyimde. Koyu koyuna ankarayı sovunmam ama çok fazla il gezdim, türkiyenin hangi şehri ile kıyaslıyorsun bilmiyorum ama istanbuldan sonra bu il gelir türkiyede.

Ankaraya en fazla karşılaştırma izmirden geliyor. İzmirde 3ay arkadaşımda kaldım, ankara demetevlerden farkı yok, en gelişmiş yeri ankaranın 10 yıl önceki hali.
    Ankara istanbul karşılaştırmasına girmicem ama ben genelde uçağa atlar istanbulda 1hafta takılır gelirim, sürekli kalırsam o trafikte, milyonlarca insan türü ile kafayı yerim ama diğer yönleri ile ankaradan çok iyi. İstanbul gerçektn hayran olunası şehir ama işim pek olmadıgından orada yaşamayı tercih etmiyorum ama işim düşerse elbet yaşanabilicek illerden biri.

Ankarada saat 12den sonra hayat bitiyor diyenler genelde, ankara dısından gelenler ve nerede ne yapılcağını bilmez, gece eve dönüşü sorun yaparlar. Evet 12den sonra toplu taşıma yok ama arkadaşlarınızın aracı vardır, aileniz vardır yoksa taksi var oda yoksa yakınlarda arkadaşlarınız evi var. Hiçbirşeymi yok ben yazın parkta bile sabahladım evsiz adamlarla hiçbirşey olmuyor. Hatta yerde tandoğan metrosunun ordaki park. Gidin ulusta takılın demiyoruz veya gece kızılaya gidin demiyorum her ilin pislik yerleri vardır ama çukurambar, parkcaddesi, tunalı buralarda birşey olmaz. Hatta tunus caddesine giderseniz gece 2-3gibi kaldırımda bir ton kişinin barlardan çıkıp oturup dinlendiği görürsünüz

Her ile yakın, al otobüs biletini git eğlen gez dolaş. Üniversitelerin etkinlikleri ile paraşüt, gezi, sanat gezisi, konserler vs bolca var. Uçak bileti 45-50tl ye buldugunda git doğuya veya karadenize git dolaş arkadaşlarınla. Hangi ilde her hafta sonu gidip gezebiliceğin yakınlıkta her yere

Eğer adam akıllı arkadaş cevreniz varsa, isterseniz ıssız ormanda(il ismi vericektim ayrımcılık olur diye vermiyorum) olun eğlenirsiniz, eğer hiç arkadaşınız yoksada ankarada bu yıl 3-4parti bu amaçla yapıldı üniversitelerin açıldığı ilk haftalar.

• hocam bende ankaraya geldim hiç beğenmedim zaten. memur şehri. gençlere hitab eden cok fazla yer yok. ben izmirliyim ve istanbulda okuyorum. ankarada bunaldğında çıkp böyle denizi izleyebileceğin bi sigara yapıp deniz havası alabilceğin biyer yok. en büyük eksiklik de bu zaten. gri şehir. dedigim gibi allah kurtarsın
  • saat 11-12 den sonra ulaşımın bittiği bir şehirden bahsediyoruz . geçiniz.

mega köydür ankara. daha ötesi yok
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.