Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazasız belasız 1 senede verdim. Azıcık İngilizce altyazılı dizi film izlersen abartıldığı kadar zor bir şey değil toefl vermek. Özellikle 3. dönem nerdeyse hiç çalışmıyordum ki hiç bir sorun yaşamadım. Gerçi Toefl için değil gerçekten İngilizce öğrenmeyi istediğim için gidiyordum okula.
  • Hazırlıkta 3.5 yapanlar 1. Sınıfta tam burslu mu oluyorlar?3.5 çok mu zordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Hazırlıkta 3.5 yapanlar 1. Sınıfta tam burslu mu oluyorlar?3.5 çok mu zordur

hazırlıkta yaptığınız ortalama başarı bursu kazandırmaz veya gpa'nizi etkilemez, sadece eskiden belirli bir seviyenin üstünde toefl puanı alanlar bölüme geçince mesleki ingilizce dersleri hariç olan ingilizce derslerinden muaf oluyordu (2 yıl önce) şu anda devam ediyormu bu sistem emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Hazırlıkta 3.5 yapanlar 1. Sınıfta tam burslu mu oluyorlar?3.5 çok mu zordur

hazırlıkta yaptığınız ortalama başarı bursu kazandırmaz veya gpa'nizi etkilemez, sadece eskiden belirli bir seviyenin üstünde toefl puanı alanlar bölüme geçince mesleki ingilizce dersleri hariç olan ingilizce derslerinden muaf oluyordu (2 yıl önce) şu anda devam ediyormu bu sistem emin değilim.

Şuanda da devam ediyor. Hazırlıkta TOEFL ITP'den 550 ve üstü alanlar ING001 ve 002'den muhaf oluyorlar. Fakat Akademik İngilizce'yi alıyorlar.
  • Teşekkürler 1 de başkıcaz artık çslışmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mezunların birinden aldım, elime bir adet 2004-2009 yılları arasında yapılmış bazı toefl sınavlarının sorularının olduğu kitapçık geçti ama bunu nasıl dijital ortama aktarabilirim bilmiyorum. elimde olsa sizle de paylaşırım. ama siz de sorun soruşturun belki bulursunuz.
  • arkadaşlar bilgisi olan biri ulaşımla ilgili bilgi verebilir mi ? kampüse nasıl hangi otobüs hattını kullanarak ulaşabiliyoruz ?
  • Sıhhiye'den 339 özel halk ve kızılaydan 129 no'lu ego otobüsü okuldan geçiyordu ama ego.gov.tr sitesinden baktığımda 129'un yerine 167 ve 171 görünüyor o yüzden onu bir kontrol etmenizi öneririm.
    Bunun dışında Emek ve aşti ve bahçeli ankaray istasyonlarından servisi var okulun saatlerine internet sitesinden ulaşabilirsin.
  • quote:

Sıhhiye'den 339 özel halk ve kızılaydan 129 no'lu ego otobüsü okuldan geçiyordu ama ego.gov.tr sitesinden baktığımda 129'un yerine 167 ve 171 görünüyor o yüzden onu bir kontrol etmenizi öneririm.

onu kesin olarak bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

quote:

Bunun dışında Emek ve aşti ve bahçeli ankaray istasyonlarından servisi var okulun saatlerine internet sitesinden ulaşabilirsin.

etu.edu.tr
    TOBB ETÜ
    http://etu.edu.tr/?q=node/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 31 Ağustos 2013; 21:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rustemturkmen

arkadaşlar bilgisi olan biri ulaşımla ilgili bilgi verebilir mi ? kampüse nasıl hangi otobüs hattını kullanarak ulaşabiliyoruz ?

Sıhhiyeden 339 aracılığıyla gidebilirsin okula. 10-15 dakikada bir gelir. Normal EGO otobüsü hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g2d -- 31 Ağustos 2013; 22:57:39 >
  • abiler yurtta mutfakta ortak tencere tava vs. var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

abiler yurtta mutfakta ortak tencere tava vs. var mı?

Yok ama mutfaklarda kendi mutfak eşyalarınızı koyabileceğiniz dolaplar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

abiler yurtta mutfakta ortak tencere tava vs. var mı?

Yok ama mutfaklarda kendi mutfak eşyalarınızı koyabileceğiniz dolaplar var.

hmm tamam teşekkür ederim
  • yurtta nevresim takımları yani yatak örtüleri okul tarafından veriliyor yazıyor bunlara yorganın yastığın battaniyenin kendileri dahil mi?
    ilk kayıt için giderken internetten ön kayıt yaptırmamış olsak bir sorun olur mu?? siteye girilmiyor da .s.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Chatelier -- 2 Eylül 2013; 20:02:26 >
  • Le Chatelier kullanıcısına yanıt
    ön kayıt zaten yeni kayıtlar için geçerli değil. üst sınıfta olmanız gerekir. kayıt için gerekli belgeleri tamamlayıp kayda gelin yeterlidir. bir de bence sabah erkenden gelin 5 dk bile sürmüyor kayıt ama öğlen giderseniz beklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: persephonehades

ön kayıt zaten yeni kayıtlar için geçerli değil. üst sınıfta olmanız gerekir. kayıt için gerekli belgeleri tamamlayıp kayda gelin yeterlidir. bir de bence sabah erkenden gelin 5 dk bile sürmüyor kayıt ama öğlen giderseniz beklersiniz.

bilgi için çok teşekkür ederim yurtla ilgili soruma cevap bulamadım o da önemli yaa bir bilen olsa keşke yurtta kalanlardan biri söylese..
  • dediğin gibi hepsi dahil hiç birini getirmene gerek yok hepsi 3 haftada bir değiştiriliyor iyi oluyor güzel oluyor
  • heh tamamdır teşekkürler
  • quote:

Sıhhiye'den 339 özel halk ve kızılaydan 129 no'lu ego otobüsü okuldan geçiyordu ama ego.gov.tr sitesinden baktığımda 129'un yerine 167 ve 171 görünüyor o yüzden onu bir kontrol etmenizi öneririm.

Ben dün okulun tam önündeki duraktan 171e binip güvenparkta indim. Eğer aştide inip yürümek istemiyorsanız -ki rahat 15 dakika sürüyor okula giderken yürüdüm- güvenparktan 171e binip okulun tam önünde inebilirsiniz. Fakat otobüsün kalkış saatleri biraz sıkıntılı 30-45dkda bir sefer var çoğu saat için.
  • Selamlar, TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı '13 :)

Bu arada tüm mesajları okudum nerdeyse soracak soru kalmamış fakat aklımda bir soru var benim ingilizcem çok kötü yani öyle böyle değil lisedeki hocalarım yüzünden yabancı dillerden nefret ettim diyebiliriz. Soru net: Ben ne yapıcam arkadaşlar :)

He birde oda arkadaşımızı beğenmezsek ne olucak?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.