Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: escober12

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

okulun yurdunda kalan var mı?

buyrun hocam

hocam yemek olayını nasıl hallediyorsun acaba,bide bu abur cubur falan atıştırmalık şeyleri nerden alabiliz o civarda.

ben hiç kalmadım ama bilgim var epey.
    aslında makineler var oradan alabilirsiniz yurtta olsun istiyorsanız ya da yakınlarda küçük bi bakkal var oraya gidebilirsiniz fakat çok büyük bi kısım şöyle yapıyor armada'ya gidiyor altta kipa(ya da carrefour) alışverişini oradan hallediyorlar hem ucuz oluyor.

yemeğe gelirsek de mutfak var, güzel bi mutfak kendin yemek yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan da öğrenirsin her türlü merak etme :)
    yurtta tabldot var 5 çeşit ve normal fast food türü şeyler var fakat açıkçası yurt yemekleri güzel değil, tahmin edersiniz yurt işte :) ve pahalı, 6.5 lira sanırım bir tabldot, sürekli ordan yerseniz problem olur maddi açıdan :)
    bir de yurdun önünde yığılı halde yurda yemek getiren yemekler var oradan da seçiminizi yapabilirsiniz, her türlü kafenin, restaurantın broşürü var onlar bazen daha ucuz bazen daha pahalı ne yediğinize bağlı.

kısacası şu ki dert etmeyin hocam herkes bi şekilde hallediyor, aç kalan yok:)
    arkadaşlarınla kaynaşırsan toplu yemek bile yapılıyor buluşulup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 19 Ağustos 2013; 21:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

okulun yurdunda kalan var mı?

buyrun hocam

hocam yemek olayını nasıl hallediyorsun acaba,bide bu abur cubur falan atıştırmalık şeyleri nerden alabiliz o civarda.

ben hiç kalmadım ama bilgim var epey.
    aslında makineler var oradan alabilirsiniz yurtta olsun istiyorsanız ya da yakınlarda küçük bi bakkal var oraya gidebilirsiniz fakat çok büyük bi kısım şöyle yapıyor armada'ya gidiyor altta kipa(ya da carrefour) alışverişini oradan hallediyorlar hem ucuz oluyor.

yemeğe gelirsek de mutfak var, güzel bi mutfak kendin yemek yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan da öğrenirsin her türlü merak etme :)
    yurtta tabldot var 5 çeşit ve normal fast food türü şeyler var fakat açıkçası yurt yemekleri güzel değil, tahmin edersiniz yurt işte :) ve pahalı, 6.5 lira sanırım bir tabldot, sürekli ordan yerseniz problem olur maddi açıdan :)
    bir de yurdun önünde yığılı halde yurda yemek getiren yemekler var oradan da seçiminizi yapabilirsiniz, her türlü kafenin, restaurantın broşürü var onlar bazen daha ucuz bazen daha pahalı ne yediğinize bağlı.

kısacası şu ki dert etmeyin hocam herkes bi şekilde hallediyor, aç kalan yok:)
    arkadaşlarınla kaynaşırsan toplu yemek bile yapılıyor buluşulup.

anladım hocam,zaten benim yemekten anlayan bi arkadaşım var bana da öğretir inşallah :) abur cuburu da bi şekilde hallederiz artık.
    cevap için saolasın

• Yurtta yemek işinde yemeksepeti en büyük yardımcımız arkadaşlar açıkcası odadan çıkmaya bile üşendiğin çok oluyor. Güzel site tavsiye ederiz.
  • Le Chatelier
    2013 girişliyim
    eem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Chatelier -- 24 Ağustos 2013; 15:59:37 >
  • yemek yapmayı bilmiyorsak ve yurtta yiyecek kadar da paramız yoksa ne yapıcaz ya ?.s.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Chatelier -- 22 Ağustos 2013; 14:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: register-bfl

yemek yapmayı bilmiyorsak ve yurtta yiyecek kadar da paramız yoksa ne yapıcaz ya ?.s.s

Ya aç kalacaksın ya da ortak alanda yemek yapanlardan otlanacaksın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: register-bfl

yemek yapmayı bilmiyorsak ve yurtta yiyecek kadar da paramız yoksa ne yapıcaz ya ?.s.s

öğreneceksin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman hoş geldiniz arkadaşlar.
  • beni de 2013 girişlilere eklerseniz sevinirim
  • abiler benim ingilizcem çok kötü yani nasıl anlatsam liseye geçince neredeyse hiçbir şey ekleyemedim ortaokul düzeyinde kaldı ve hatta orta okulda da berbattı çünkü sınıfta birtek ben dinliyordum dersi ve hoca pek anlatmıyordu. sonra zaten okul fen lisesiydi diğer derslere çalışmaktan ingilizceye hiç vakit ayıramadım. Bu hazırlık sınıfı ingilizceye sıfırdan mı başlıyor ? yoksa nasıl bir seviyeden başlıyor ? benim seviyemde birini toefl sınavına hazırlayabilir mi?
    cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • farklı seviyelerde farklı kurlar var bu yüzden korkmana gerek yok. Girişte bir sınava gireceksin ve bu sınavın sonucunda seviyene göre bir kurdan başlayacaksın. Yanlış hatırlamıyorsam AF kuru sıfırdan başlıyordu ve diğer kurlardan daha fazla ders saati vardı. Toefl meselesi de bu saatten sonra sana kalacaktır, hocalar yardımcı, ders dışında ydb'nin imkanları var mesela self access diye bir olay vardı ders sonrası anlamadığın yerlere çalışıp destek alabiliyordun, aktif kullanırsan bunları rahat geçersin ama ne yazık ki bunlar aktif kullanılmıyor genelde ve suç sınavın zorluğuna atılıp Üniversite eleştiriliyor. Neyse konu dışına fazla çıkmayım
  • hmm anladım teşekkür ederim
  • okulun toplam erasmus kontenjanı 35 kişimi, bugun bir bakıyım dedimde sanki öğle gördüm mesala benim bölümüm bilgisayar müh. 3kişilik toplam kontenjanı var. Bu erasmus kontenjanı cok az değilmi
  • arkadaşlar ders kayıt sürecini bilen biri anlatsa çok hoş olur.
  • Siyaset Bilimi 2013 , arkadaşlar yurt arkadaşı arayanlar bana ulaşabilir ben de arıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

okulun toplam erasmus kontenjanı 35 kişimi, bugun bir bakıyım dedimde sanki öğle gördüm mesala benim bölümüm bilgisayar müh. 3kişilik toplam kontenjanı var. Bu erasmus kontenjanı cok az değilmi

35 gördüğün büyük ihtimalle staj hareketliliği ilanıdır, öğrenim hareketliliği ile beraber 100-120 kontenjan oluyor toplamda geçen dönem 10 kontenjan da öğrenim hareketliliğinde varmış bilgisayar mühendisliğinde mesela

quote:

arkadaşlar ders kayıt sürecini bilen biri anlatsa çok hoş olur.

Bölümünüzün sayfasında ilk dönem için belirlenmiş dersleri akademik program bölmesinde görebilirsiniz, orada 1. dönem için belirtilen dersleri kayıt döneminde sistem açılınca internet üzerinden ekliyorsunuz programınıza sonrasında danışmanınızın onayına gönderiyorsunuz, sorun yoksa danışman onaylıyor ve işlem bitiyor, sorun varsa danışmanınız size e-mail atar büyük ihtimal ve görüşürsünüz bundan başka kayıt sürecinde bir durum yok.

• n_mert N kullanıcısına yanıt
    Erasmus için buu bilgileri nereden buldun hocam, bende bir pdf dosyası var başkada birşey yok
  • Her dönem e-mail ile hareketlilik listesi gönderiliyor ben e-mail'den baktım.
    sizin bölümün erasmus öğrenim hareketliliğini inceleyebilirsiniz aşağıdaki linkte
    https://www.dropbox.com/s/iu4ph9gm8a72o20/erasmus.jpg
    @Manyetizma
  • Arkadaşlar hepinize Türkiye'nin en asosyal ve tatilsiz üniversitesine hoş geldiniz diyorum. Beklentiniz fazla olmasın.(aktivite konusunda) Bende 2012 girişli bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.
  • hocam verdiniz mi toefl'ı? @Doqac.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.