Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu bilgileri nereden buldunuz merak ettim diğer bölümleride
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

bu bilgileri nereden buldunuz merak ettim diğer bölümleride

www.nkfu.com yayınlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreeneyedOneSoul

Ben de Tobb un bilgisayar mühendisliğini kazandım fakat 1 sene lisede hazırlık okuduğumdan atlamak istiyorum. Hazırlık atlayan birisi varsa veyahut hazırlık atlama sınavıyla ilgili bilgi vermek isteyen varsa ve bana ulaşırsa çok memnun olurum

Bana ulaşırsan bilgilendirebilirim.
  • bu yıl psikolojiye tam burslu yerleştim başka kazanan var mı bu bölümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

bu yıl psikolojiye tam burslu yerleştim başka kazanan var mı bu bölümü?

tebrikler birisi daha vardı psikoloji yazdığını söyleyen önceki sayfalarda görebilirsin. ama yerleşti mi yerleşemedi mi bilgim yok. ayrıca tobb psikoloji geçen yıl türkiyenin en yüksek puanlı psikoloji bölümüydü bu yıl kaptırdık birinciliği :D
  • rustemturkmen kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim gördüm kılavuzdaki tam burslunun taban puanı benimki zaten 5 kişi alıyor en son sıradan girdim :D
  • rustemturkmen kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim gördüm kılavuzdaki tam burslunun taban puanı benimki zaten 5 kişi alıyor en son sıradan girdim :D
  • Merhaba bende bu sene Tobb psikolojı kazandım bu arada tercih döneminde çok araştırdım belirtmeden gecemıcen belki bi kaç sitede gördüm flygıh misin nesin kardeşim bi insan ne kadar hoşnut olmasa bile kendini üniversitesını yerden yere vurmaz yani ben okulu görmedim gitmedim belki yeni ama hocalarına baktım kaliteli egede yeni acılıdı akdeniz zaten ben yazın evde oturan biriyim en azından okurum iyi yada kötü okumak her zaman iyidir kazanan herkese başarılar dilerim iyi bi yerede ter dökmeden gelınmez zaten okumak için geliyoruz ankaradada sosyal biri olamıyorumsanız biraz kendinizi sorgulamanız lazım be güzel kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani ücretinede laf eden gördüm gidip koç 40 yada sabancya 39 milyar vercem derseniz buyrun ya şuda var hiç kimse apalamadan kosamaz okul yeni belki ama adından sıklıkla söz ettiriyor ve burda beş sene sonra allah bilir nereleri gelir böyle büyürse bu sayfayı kurnlarada çok teşekkür ederim aklımda pek soru işareti kalmadı 😎😇

• Arkadaşlar merhaba. 2014-2015 güz dönemi yüksek lisans başvurusu yaptım. Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümüne. Tezli yapmak istediğimi belirttim ama enstitü kararıyla tezsiz program çıktı. Şimdi sizlere sormak istiyorum tezsiz yüksek lisans ın bir getirisi olur mu, yoksa zaman ve para kaybı mı olur benim için. yani ilerde akademisyenlik düşünmüyorum o yüzden doktora yapmayı da gözüm almıyor ama iş başvurularında bir fark yaratır mı tezsiz yl bile olsa.
  • BU İNSANLAR SALAK MI ACABA ÜNİVERSİTEMİZİN PUANLARINI İNCELERKEN KARŞILAŞTIĞIM ABUK SUBUK DURUMLARI YOLLUYORUM

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU #####

• quote:

Orijinalden alıntı: crash dumps

Arkadaşlar merhaba. 2014-2015 güz dönemi yüksek lisans başvurusu yaptım. Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümüne. Tezli yapmak istediğimi belirttim ama enstitü kararıyla tezsiz program çıktı. Şimdi sizlere sormak istiyorum tezsiz yüksek lisans ın bir getirisi olur mu, yoksa zaman ve para kaybı mı olur benim için. yani ilerde akademisyenlik düşünmüyorum o yüzden doktora yapmayı da gözüm almıyor ama iş başvurularında bir fark yaratır mı tezsiz yl bile olsa.

eğer doktoraya devam etme niyetin varsa tezsiz yüksek lisans yapma. zira tezsiz programdan mezun olanlar o diploma ile doktora programlarına başvuramıyor. lisans mezuniyetiniz nerden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustemturkmen

BU İNSANLAR SALAK MI ACABA ÜNİVERSİTEMİZİN PUANLARINI İNCELERKEN KARŞILAŞTIĞIM ABUK SUBUK DURUMLARI YOLLUYORUM

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU #####

Milli sporcu bursuna sahip yada şehit çocuğu olması sebebiyle burslu olabilirler. Ücretli kontenjanından girerek diğer kişilerin haklarını yememek istemiş olabilirler. Bunlar hep ihtimal dahilinde. Ha salak olma ihtimalleri de var ülkemizde bol bildiğin gibi.

• arkadaşlar mezun bir arkadaşım kayıt için eve kargoyla belge gelecek demişti bana ulaşmadı belge falan size geldi mi acaba acil bilgi verin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancub

arkadaşlar mezun bir arkadaşım kayıt için eve kargoyla belge gelecek demişti bana ulaşmadı belge falan size geldi mi acaba acil bilgi verin lütfen.

Kayıt günü okulda bulabilirsin gelenleri.
  • Okul su bilgisayarlari ne zaman veriyor ? Cok adi diyolar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanx

Okul su bilgisayarlari ne zaman veriyor ? Cok adi diyolar :D

Çok adi diyenler oyun oynayamadığı için öyle diyorlar. Halbuki okul onları bize oyun oynayalım diye dağıtmıyor. İşlemcisi orta-üst düzey bir işlemci. Mesela bize verdikleri pc de i5 3640m işlemci vardı sanırım model numarası tam aklımda değil. Ama windows puanlandırmasında işlemcisi 7.1 puan alıyor :D Ekran kartını bilerek tümleşik bırakıyorlar ki oyun oynama. Onun dışında arkadaşın laptopu kaybolduğunda muadil işlemcili bir laptop aradığımızda 1500 e yakın bir meblağı gözden çıkarmamız gerekti. Ücretsiz verilen bir laptop için fena değil bence :)
  • Ogulcanx O kullanıcısına yanıt
    ekim gibi falan dağıtılıyor laptoplar.

oyun oynarım diye düşünme hayalkırklığı yaşarsın.

onun dışında word excel kullanırsın mail atarsın, internette gezersin ve günlük işlemlerini rahat rahat yaparsın.
  • Arkadaşlar ders secimleri yaklasiyor malum, ben de bolume yeni geciyorum.Ust sınıflardan tecrubeli etululer hangi hocalari onerir. Bir de dikkat etmemiz gereken neler var bu ders secimlerinde. Yardımci olursaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gettekno

Arkadaşlar ders secimleri yaklasiyor malum, ben de bolume yeni geciyorum.Ust sınıflardan tecrubeli etululer hangi hocalari onerir. Bir de dikkat etmemiz gereken neler var bu ders secimlerinde. Yardımci olursaniz sevinirim.

aynen ben de elektrik elektronikteyim bölüme yeni başlıyoruz bilenler bir yardımcı olsa
    ders programında mesela MAT 101-5 yazıyor. oradaki 5 ne manaya geliyor bu her güne neredeyse her derse değişiyor bu sayı neyi ifade ediyor?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.