Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkey

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist381

Burda tobb hakkında yazılanları okuyana kadar kararlıydım tercihlerde yazıcaktım ama şimdi çok kararsızım özellikle yurt hakkında iyi şeyler duymadım yine başka sitelerden.

Yurdun tek sıkıntısı giriş çıkış saatleri çok katı. Gece 1 den sonra sıkıntı çıkarıyorlar. Onun dışında yurtlar belki de ülkenin en iyi yurtlarından. Konuda yazan kötü şeyleri diyorsan gördüğün gibi okulu en çok kötüleyen arkadaş artık konuya birşey yazmıyor. O biraz sistemin tam oturmadığı döneme gelmiş ondan sıkıntı çekmiş. Her dönemi öyle sanıyor. Tabii ki hala oturmayan sistemler var. 3 dönem yoğun ders görüyoruz. Sosyallik az. Kampüs küçük. Ama arkadaşın abarttığı kadar öcü bir okul değil. Eğer istersen ayrıntılı bilgi verebilirim.

Yurdun giriş çıkış saatleri çok katı denildiğine bakılmasın 3 senedir o yurtta kalıyorum defalarca geç gelmeden yada yurda izinsiz gelmemeden uyarı, kınama ve hatta sözde uzaklaştırma cezası aldım. Hiç bir şey olmuyor bu cezaları alınca en fazla bir dilekçe yazıyorsun ve olay orada bitiyor zaten cezayı aldığın dönemin sonunda cezalar siliniyor. Bir sonraki döneme aktarılmıyor yada dosyana işlenmiyor. Bu yüzden gece 1 konusu sizin için hiç bi sıkıntı olmasın o saatten sonra geldim yurda giremedim gibi bir durum yaşanmaz.

• acaba yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak ?
  • Bayramdan once aciklanir yuksek ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben bu sene iktisadi yuzde 99 kazandim gibi iki sorum olacakti yurt isteyen herkese cikiyor mu ikinci olarakta ne zaman basvuruyoruz ? Simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: okaliptus94

Arkadaslar ben bu sene iktisadi yuzde 99 kazandim gibi iki sorum olacakti yurt isteyen herkese cikiyor mu ikinci olarakta ne zaman basvuruyoruz ? Simdiden tesekkurler.

ankarada ikamet etmiyorsan çıkar.

ankarada ikamet ediyorsan ilk önce dışardan gelenleri alırlar sonrasında yer kalmışsa seni alırlar.
  • LazyRich kullanıcısına yanıt
    yaz dönemini okumadan mezun oldugundan dolayı 1/3 geri alabiliyorsun. 3Dönemlik para yatırıp 2dönem okudugundan dolayı son yıl para alma durumu oldunu bende duymuştum
  • Sorunların ortadan kalkması için maillerinize gelen anketleri doldurmayı ihmal etmeyin derim.
  • yerleştirme sonuçları açıklandı. tobb etü'yü kazanan arkadaşlarımızı burda görmek isteriz.
  • Tam burslu bilgisayar mühendisliği
  • umarsızcagülenadam kullanıcısına yanıt
    ben de mezunum. tebrik ederim. güzel bölüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimenda -- 23 Temmuz 2014; 20:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werterda

Benim zihniyetimi gel bir ara konuşalım senle beni tanı.Sen kim oluyorsun da benim nereye gitsem ne olacağımı yargılıyorsun?

Sizin yeni açılan buz hokeyi zımbırtı masraflarınızdan zaten diğer kulüplerde sıkıntı çıktı bu sene .dünyadan haberin yok konuşuyorsun.Amerikan futboluyla alakam yok bana burda bilip bilmede martaval okuma. Bana bir üninin ufak örnekleriyle de gelme ben tobbu kendi içinde değerlendiriyorum. Eskrim topluluğunda sırf hocamızın eski hocaya hatrı olduğu için geldiğini söyleyeyim sana.ssm nin verdiği parayla hiç bir hocayı getirtemezsin.Ayrıca okul kulüp içinde para toplamayı da yasaklamış durumda mevzuatla bu durumda bizimde elimizden bir şey gelmiyor.Malzeme kırılıyor temin ederken bin türlü sıkıntı çekiliyor. Turnuva olaylarını hiç anlatmamayayım burda apayrı dünyalar.

Bana özel üni olmasından dolayı her gelen zammın en az 50 kuruş olmasını savunuyorsan bu okul seni zaten terbiye etmiş bazı şeyleri göremiyorsun demektir.

Ya bütün bunları bir kenara bırak utanmıyor musunuz? O kadar Janamitra bey anket yaptı okulun yarısı gidişattan memnun olmadığını belirten kararlar sergiledi.Nasıl hala burda durumu izah eden insanları bu şekilde laflar ederek rencide etmeye çalışıyorsunuz.Hiç mi vicdanınız yok? Bu kadar mı bordo klavyelisiniz?

Gittiğin üniversite bir kere "ÖZEL". Okulun yarısı paralı okuyor, burslu gidenlerde burs alıyor zaten. Fiyat olarak ne bekliyordunki? Sana altın tepside bedava yemek sunmayacaklar elbette. Gayette pahalı olur yemekler bunun önüne geçemezsin.

Kulüp olayına gelirsek üniversiteye siz galiba kulüplere kayıt olup o yönde kendinizi geliştirmek için gidiyorsunuz. İnsanın ufak tefek vakti olur orda da bi çıkar arkadaşlarıyla kızılayda gezer tozar. Kulüp neymiş yani? Bu kadar önemli de ben mi bilmiyorum. Ya da spor olarak baksak; basketbol sahasında oynayamazsınız mı diyorlar sizlere anlamıyorumki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umarsızcagülenadam -- 23 Temmuz 2014; 21:21:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umarsızcagülenadam

quote:

Benim zihniyetimi gel bir ara konuşalım senle beni tanı.Sen kim oluyorsun da benim nereye gitsem ne olacağımı yargılıyorsun?

Sizin yeni açılan buz hokeyi zımbırtı masraflarınızdan zaten diğer kulüplerde sıkıntı çıktı bu sene .dünyadan haberin yok konuşuyorsun.Amerikan futboluyla alakam yok bana burda bilip bilmede martaval okuma. Bana bir üninin ufak örnekleriyle de gelme ben tobbu kendi içinde değerlendiriyorum. Eskrim topluluğunda sırf hocamızın eski hocaya hatrı olduğu için geldiğini söyleyeyim sana.ssm nin verdiği parayla hiç bir hocayı getirtemezsin.Ayrıca okul kulüp içinde para toplamayı da yasaklamış durumda mevzuatla bu durumda bizimde elimizden bir şey gelmiyor.Malzeme kırılıyor temin ederken bin türlü sıkıntı çekiliyor. Turnuva olaylarını hiç anlatmamayayım burda apayrı dünyalar.

Bana özel üni olmasından dolayı her gelen zammın en az 50 kuruş olmasını savunuyorsan bu okul seni zaten terbiye etmiş bazı şeyleri göremiyorsun demektir.

Ya bütün bunları bir kenara bırak utanmıyor musunuz? O kadar Janamitra bey anket yaptı okulun yarısı gidişattan memnun olmadığını belirten kararlar sergiledi.Nasıl hala burda durumu izah eden insanları bu şekilde laflar ederek rencide etmeye çalışıyorsunuz.Hiç mi vicdanınız yok? Bu kadar mı bordo klavyelisiniz?

Gittiğin üniversite bir kere "ÖZEL". Okulun yarısı paralı okuyor, burslu gidenlerde burs alıyor zaten. Fiyat olarak ne bekliyordunki? Sana altın tepside bedava yemek sunmayacaklar elbette. Gayette pahalı olur yemekler bunun önüne geçemezsin.

Kulüp olayına gelirsek üniversiteye siz galiba kulüplere kayıt olup o yönde kendinizi geliştirmek için gidiyorsunuz. İnsanın ufak tefek vakti olur orda da bi çıkar arkadaşlarıyla kızılayda gezer tozar. Kulüp neymiş yani? Bu kadar önemli de ben mi bilmiyorum. Ya da spor olarak baksak; basketbol sahasında oynayamazsınız mı diyorlar sizlere anlamıyorumki.

Ben kulübe müsabakalara katılmak için gidiyorum hocam. Hani spor olarak baksak diyorsun ya ben sana hiç onu açıklamaya çalışmayayım çünkü verdiğin örneğe bakacak olursak bu işlerden anlamıyorsun.

Yemek konusunda pahalı olması amenna dedim.Gelen zam konusunda sizden yanıt bekliyorum dünyanın neresinde özel devlet olsun bu denli oranlarda zama itiraz etmemek koyunluktur!

Ayrıca sen bu yemekleri hiç mi yemiyorsu? Tadına hiç mi bakmıyorsun? Saman olsa daha güzel gelir. Bu yemeğe bu para verilir mi? Ayrıca sana 8 lira olan yemeğe gelecek sene 8 lira zam yapıp 16 lira deseler sen "ÖZEL" diyerek kabul mü edeceksin? Bu soruları yanıtlarsan sevinirim.

EDİT: TE ALLAHIM ADAM YENİ KAZANMIŞ OKULU . LOL. BENDE YAZIYORUM CİDDİYE ALIP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeonx -- 23 Temmuz 2014; 21:47:31 >

• 440 450 puan arasi alan arkadaslar varsa mf4 siralamalarini belirtebilirler mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umarsızcagülenadam

quote:

Ben kulübe müsabakalara katılmak için gidiyorum hocam. Hani spor olarak baksak diyorsun ya ben sana hiç onu açıklamaya çalışmayayım çünkü verdiğin örneğe bakacak olursak bu işlerden anlamıyorsun.

Yemek konusunda pahalı olması amenna dedim.Gelen zam konusunda sizden yanıt bekliyorum dünyanın neresinde özel devlet olsun bu denli oranlarda zama itiraz etmemek koyunluktur!

Ayrıca sen bu yemekleri hiç mi yemiyorsu? Tadına hiç mi bakmıyorsun? Saman olsa daha güzel gelir. Bu yemeğe bu para verilir mi? Ayrıca sana 8 lira olan yemeğe gelecek sene 8 lira zam yapıp 16 lira deseler sen "ÖZEL" diyerek kabul mü edeceksin? Bu soruları yanıtlarsan sevinirim.

EDİT: TE ALLAHIM ADAM YENİ KAZANMIŞ OKULU . LOL. BENDE YAZIYORUM CİDDİYE ALIP.

Sallama örnek verdim orada. Yoksa gayet iyi anlıyorum. Kulüpler hakkında çok kişiyle konuştum TOBB'a giden. Girişimci olmadıktan sonra hiç bir halt yapılmaz kulüplerde diyor. Ve birde şu var. Üniversite daha 10 yıllık, zaten giden kişinin bu olayın tam oturmamış olduğunu bilerek gitmesi gerekir. Ha şu konuyu hala savunuyorum, temel olarak spor faaliyetleridir, gazetedir, plan program etkinliktir iyi kötü yapılabiliyordur. Ama anladığım kadarıyla yönetim klüplerin durumunu tınlamıyor, e doğal olarak çok sorun çıkıyor ekstraya kaçan işlere kalkışınca kulüpler. Zaten bir odtü-bilkent klüp kalitesi bulamayız bu ünide, zaten bunları bilerek yazdım TOBB'u ben. Keşke sizde araştırsaymışsınız TOBB yazmadan önce ne diyeyim ki.

Ya tamam, özel üni kısmında haklısınız. 16 lira yapsalar herhalde tamam deyip geçmez kimse. Fakat fiyat konusunda bütün özel üniler şuanda aşağı yukarı aynı. Fiyata bir şey demek saçma olur şuanda. Lezzet olarak kötü demişsiniz bakın orayı bilemiyorum çünkü daha yeni kazandım. Ha birde yine şu var fiyat konusunda. Ben açıkçası okuyanların yarısının itiraz edeceğini düşünmüyorum, günümüzün gerçeği yani bazı kişilerin parası umurunda bile olmuyor. Ha beni sorarsanız sapına kadar itiraz ederdim orası ayrı.

Sadece bu üniversite hakkında yorumlara bakıyorum. Herkes sadece kampüs ve klüplerden bahsediyor, yani sosyallikten. Bu üniversitenin hiç mi iyi yanı yok diye soruyorum kendime. Çok çok var ama kimse bunlardan bahsetmiyor...

• Hukuk fakültemizin %25 burslu programı bile bazı devlet üniversitelerinden daha yüksek puanla öğrenci almış. gerçekten önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum. tobb etü türkiyenin en yüksek puanlı üniversiteleri liginin önemli bir parçası buna hiç şüphe yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustemturkmen -- 23 Temmuz 2014; 23:24:59 >

• umarsızcagülenadam kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olur inşallah hakkımızda. kazananları tebrik ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapper21

Bilgisyar mühendisliği :)

Edit: hazırlığı geçmek istiyorum. Bunun için bana kaynak onerebilecek var mi ?
    Yani ingilizcem 0 değil altyapım iyi sadece bunun avantajını görerek hazırlığı atlamak istiyorum.toefldan 500+ bi puan almak istiyorum hangi kaynaklardan calisirsam basarili olurum ?
    Konuyu bilenler ve bölümde okuyanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim teşekkürler :)

Pm attım konu hakkında :D Yalnız bende bu sene kazandım
  • Aynı şekilde üniversitemizin bilgisayar mühendisliği bölümü puanlarını gönderiyorum. burada da ücretli programlarımız bile bazı devlet üniversitelerinden daha yüksek puanla öğrenci almış

• Arkadaşlar burayı kirletmemek adına 2014 girişliler için tanışma içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_95091585/f_/key_tobb//tm.htm#95091585
  • Ben de Tobb un bilgisayar mühendisliğini kazandım fakat 1 sene lisede hazırlık okuduğumdan atlamak istiyorum. Hazırlık atlayan birisi varsa veyahut hazırlık atlama sınavıyla ilgili bilgi vermek isteyen varsa ve bana ulaşırsa çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.