Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

quote:

Orijinalden alıntı: gettekno

Arkadaşlar ders secimleri yaklasiyor malum, ben de bolume yeni geciyorum.Ust sınıflardan tecrubeli etululer hangi hocalari onerir. Bir de dikkat etmemiz gereken neler var bu ders secimlerinde. Yardımci olursaniz sevinirim.

aynen ben de elektrik elektronikteyim bölüme yeni başlıyoruz bilenler bir yardımcı olsa
    ders programında mesela MAT 101-5 yazıyor. oradaki 5 ne manaya geliyor bu her güne neredeyse her derse değişiyor bu sayı neyi ifade ediyor?

Kayıt günü Ders Kayıt Sayfasından (http://kayit.etu.edu.tr/kayit/kayitogrenci.php) ders seçimi yapmanız gerekecek. Sistem sabah 8:30 gibi açılıyor. Genelde ilk yıl alacağınız dersler servis dersleri (mat101, fiz101 gibi) oluyor. Bunları kayıt sayfasını açtıktan sonra sol taraftaki Servis Dersleri sekmesinden bulabilirsiniz.
    Alacağınız dersin birden fazla şubesi varsa onları ayrı ayrı göreceksiniz. Örn. Mat101-1, Mat101-2,...,Mat101-5 gibi.
    Bunları bilmeniz yeterli olacaktır. Yine de sormak istediğiniz bişey olursa bana bildirim gelecek şekilde sorunuzu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g2d -- 30 Ağustos 2014; 12:22:24 >

• Nanotek ve malzeme müh. okuyup yardımcı olucak var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemBerk7 -- 30 Ağustos 2014; 22:07:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

ekim gibi falan dağıtılıyor laptoplar.

oyun oynarım diye düşünme hayalkırklığı yaşarsın.

onun dışında word excel kullanırsın mail atarsın, internette gezersin ve günlük işlemlerini rahat rahat yaparsın.

Bunlari dagitiyolar da o zaman biz autocad falan nasil acicaz oyun oynanmiyosa yani amacim oyun degil zaten de yeterli mi alinmali mi anlaminda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogulcanx -- 30 Ağustos 2014; 23:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanx

quote:

onun dışında word excel kullanırsın mail atarsın, internette gezersin ve günlük işlemlerini rahat rahat yaparsın.

Bunlari dagitiyolar da o zaman biz autocad falan nasil acicaz oyun oynanmiyosa yani amacim oyun degil zaten de yeterli mi alinmali mi anlaminda

her turlu autocad solidworks gibi programlari cok rahat kaldiriyor. 3 yil once aldim bilgisayari en güncel solidi kullanıyorum, meraklanmayin bilgisayarlar bi okulun ogrencilerine bedavaya verebilecegi en iyi bilgisayarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: g2d

quote:

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

quote:

Orijinalden alıntı: gettekno

Arkadaşlar ders secimleri yaklasiyor malum, ben de bolume yeni geciyorum.Ust sınıflardan tecrubeli etululer hangi hocalari onerir. Bir de dikkat etmemiz gereken neler var bu ders secimlerinde. Yardımci olursaniz sevinirim.

aynen ben de elektrik elektronikteyim bölüme yeni başlıyoruz bilenler bir yardımcı olsa
    ders programında mesela MAT 101-5 yazıyor. oradaki 5 ne manaya geliyor bu her güne neredeyse her derse değişiyor bu sayı neyi ifade ediyor?

Kayıt günü Ders Kayıt Sayfasından (http://kayit.etu.edu.tr/kayit/kayitogrenci.php) ders seçimi yapmanız gerekecek. Sistem sabah 8:30 gibi açılıyor. Genelde ilk yıl alacağınız dersler servis dersleri (mat101, fiz101 gibi) oluyor. Bunları kayıt sayfasını açtıktan sonra sol taraftaki Servis Dersleri sekmesinden bulabilirsiniz.
    Alacağınız dersin birden fazla şubesi varsa onları ayrı ayrı göreceksiniz. Örn. Mat101-1, Mat101-2,...,Mat101-5 gibi.
    Bunları bilmeniz yeterli olacaktır. Yine de sormak istediğiniz bişey olursa bana bildirim gelecek şekilde sorunuzu sorun.

hmm anladım çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanx

quote:

yukarıda yazdığım gibi okulun dağıttığı bilgisayar öğrencilik amaçları ile dağıtılıyor. İşlemcisi ortalamanın üstündedir, bütün programları sorunsuz çalıştırırsın ama ekran kartı tümleşiktir. Oyun oynayamazsın yani. Ama autocad, pspice, xilinx, visual studio, veya herhangi ağırlıkta herhangi bir programı istenilen düzeyde çalıştırması için gayet yeterlidir. Arkadaşın önceki mesajlarına bakarsan biraz karamsar bir arkadaş olduğunu görürsün zaten pek dikkate almanı tavsiye etmem.

• oyun oynayamazsın diyenler denedi mi hiç? dayz, cs go ve sayısı 30u bulan oyun oynadım ben fujitsularda.
  • FM14
    LOL
    Knightonline
    Dota
    WOW
    cs 1.6
    bilgisayarımda yüklü ve oynamada sorun yaşamıyorum :)
    Bilgisayara ihtiyacınız yoksa almayın derim ben yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werterda

oyun oynayamazsın diyenler denedi mi hiç? dayz, cs go ve sayısı 30u bulan oyun oynadım ben fujitsularda.

ben de nfs the run oynadım crysis bile oynadım az kastı ama gene de çalıştırdı oynayabildim...
  • Sınav sonucunu maile mi atıcaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Sınav sonucunu maile mi atıcaklar

Siteye konulur genelde YDB'nin yaptığı sınavlar.
    www.etu.edu.tr
    404 - Aradığınız Sayfa Bulunamadı - TOBB ETÜ
    http://www.etu.edu.tr/c/news56.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g2d -- 6 Eylül 2014; 17:15:35 >

• ilkinden geçmişiz bklm.2.si icin extra bişey yapmamız gerekiyormu girebilmek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 6 Eylül 2014; 17:31:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorTom

ilkinden geçmişiz bklm.2.si icin extra bişey yapmamız gerekiyormu girebilmek için ?

Hayır. Sınav günü gidip girebilirsin. Listeler okulda asılı olacaktır ama muhtemelen daha önceden siteye de eklerler.
  • g2d G kullanıcısına yanıt
    toefl puanı nasıl hesaplanıyor, her bölümün getirisi ne kadar, 450 alıp c kuruna kalabilmek için en az kaç doğru yapmam gerek, bilgisi olan paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

toefl puanı nasıl hesaplanıyor, her bölümün getirisi ne kadar, 450 alıp c kuruna kalabilmek için en az kaç doğru yapmam gerek, bilgisi olan paylaşabilir mi

intandzikria.blogspot.com.tr
    How to Calculate Your ITP TOEFL Score
    http://intandzikria.blogspot.com.tr/2014/01/how-to-calculate-your-itp-toefl-score.html

• C kurundaki öğrenciyle A kurundaki öğrenci aynı sayıda mı ders görüyor ?

• quote:

C kurundaki öğrenciyle A kurundaki öğrenci aynı sayıda mı ders görüyor ?

B ve C diğerlerinden haftada 5 saat daha az ders görüyor diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g2d

quote:

C kurundaki öğrenciyle A kurundaki öğrenci aynı sayıda mı ders görüyor ?

B ve C diğerlerinden haftada 5 saat daha az ders görüyor diye hatırlıyorum.

Süper Çok teşekkür ederim.

• Arkadaslar kyk kredileri her ayin 7 sinde yatiyor ya, bizim yasam katki payi ayin kacinda yatar genellikle? Annemin dogum gunu yaklasti da ona bir seyler yapmayi dusunuyorum.

• Toefl sonuçları ne zaman ve nerde acıklancak bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.