Şimdi Ara

TOBB Etü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum

- Tam burslu yerleştikten sonra belirlenen 5yıl + 1dönem sonrası mezun olamaz da dersimiz kalırsa ne gibi bi uygulama ile karşılacagımı bilmek istiyorum , çok önemli bi ayrıntı bizim için bunu açıklığa kavuşturursanız çok memnun olurum
    - Diğer sorum gördüğüm üzere daha çok bi kolej havası var daha kısıtlı diğer üniversitelere kampüs filan bu açıdan bi sıkıntı olabilir mi ve son soru da yemek konusu ile ilgili normalden pahalı olduğunu söylediler net bilgiler verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyBuZz -- 13 Temmuz 2013; 18:11:42 >

• MyBuZz M kullanıcısına yanıt
    İnan ki sorularının cevabını bilmiyorum ama; tobb etü 3 dönem farkındasın değil mi (:
  • up
  • ne kadar dönem uzatırsan o dönemin ücretini ödersin. 6.yılda hala mezun olamadım kaldın 1dönem uzadı diyelim okulun 10bintl, 1dönemde veremedin o zaman diğer döneme geçtiğinden bi 10bin tl daha

diğer sorunada cevap veriyim
    üniversiteden ne beklediğine bağlıdır bu, kampüsü küçük ama ben daha dezavantajını görmedim. Okuldaki odtü hayranları cimler az diye ağlar ama bahar yaz geldiğinde cimde oturan insan göremen, olsada tek tük. Kampüs merkezlere çok yakın oldugundan her yere rahat ulaşım, armada, kentpark, cepa, cukurambar, çiftlik buralar okuldaki öğrencilerin takıldıgı yerlerdir.

yemek konusuna gelirsek 7,5tl ye içeçekle beraber tablodat yemek geliyor ve gayet iyi, çeşit bol. Yaklaşık 7-8aydır ordan yemiyorum şuanki güncel fiyatını bilmiyorum. He beğenmezsen dediğim yerlere gider yersin, 5tl ye lahmacunda yersin 20tl ye lüx bir yerde yemekte sana kalmış. Yeni geliceklere tavsiyem hazırlığın alt katındaki korttan yemek yemeyin hem pahalıdır hemde tadı kötüdür, bölüme gidin adam akıllı yemek yiyin veya taksi ile armadaya gidin 7-8tl bir şey yazıyor 4-5kişiye

3dönem olayınıda millet tam bilmiyor açıklayım ben
    herkes gibi okula başlıyorsun 1.sınfın 1.dönemi oluyor, aralıkta 20günlük tatil var sonra 1.sınıf 2.dönem, nisanın sonunda tatil var 20gün, sonra 2.sınıf 1.dönem ağustos 1de okul biter.

eylül 10gibi açılır, 2.sınıf 2.dönem tatiller yukardaki gibi, sonra 3.sınıf 1.dönem yine tatil ve staj 3,5 ay minumum asgeri ücretten ortak eğitime gidersiniz, ağustos 1 ortak eğitim biter

millet 2.yılında 2.sınıfı bitirirken siz 3.sınıfa başlamıs ve sonrasında staja gidiyor olucaksınız. Tabi daha sonra stajlardan dolayı size yetişecekler ama iş ortamında aldıgınız eğitim okuldaki eğitimden kat ve kat daha iyidir, isterseniz türkiyenin en iyi okulunda okuyun iş hayatı her zaman daha fazla tecrube katar.

3,5ay 700tl maaşlar min 2100tl diye düşünün, gidin ağustosta paşalar gibi tatilinizi yapın. Millet sefiller gibi yaparken siz paranızın keyfini sürün. Daha staja gitmedim ama okuldan imkanım oldukça çalısırım ve paramla yurt dısına giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 16 Temmuz 2013; 0:34:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.