Şimdi Ara

TOBB ETÜ hazırlık sınavı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaslar ben 2007 öss'de tobb etü üniversitesini kazandım sayılır çok büyük bi aksilik olmazsa ve ben bu ing. hazırlık sınavı hakkında bilgi almak istiyorum.zor mudur kolay mıdır nasıl sorular cıkıyor ayrıca herkes mezun olduğu lise yi de yazarsa memnun olurum..Ben Ankara TED koleji mezunuyum..

• sana bildigim kadar yardımcı olmaya çalısayım bende bu sene oss ye girdim univ okuodum ama dondurdum bu sene tekrar girdim bende TOBB dusundum uluslar arası ilişkiler vazgectim hukuk yazcam ama arastırdıgım kadaryla soyle soleyim sna gözünü korkutmak istemem ama temelin yoksa zor cunku A kuru B kuru C kuru var.C kuru zayıf olanlar ki C kurundan baslayanlar cok kasılcak hatta yaz okuluna kalma ihtimalleride var.Hatta sunu soleyim 2 sene ust uste kalınca atılıosun hazırlıkta bu sadece TOBB i.in gecerli diil cogu ozeller için gecerlidir...ilk bas seni yeterlilik sınavına on elemeye alcaklar orayı gecersen konusma ve yazma sınavına alınacaksın ordan da gecersen TOEFL ITP sınavına tab tutulursun...ki TOEFL in ununu duymustursun ama temelin varsa hazrılık okuduysan biliorsan gecme sansın vardır elbet.ama yoksa zor soruolar die duydum...umarım seni biraz aydınlatabilmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.