Şimdi Ara

TOBB ETUYU KAZANANLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Orijinalden alıntı: TheMusty

Evet de ismi sakat, reklam lazım biraz okulumuza. "TOBB mu o ne?" bi yerden sonra bayıyo be ya

Evet, kimse böyle bir üniversite olduğundan haberdar değil. Ben yazmayı düşündüğüm sırada tobb var ya onlar üniversite açmış diye anlatıyodum

Benim girdiğim sıralarda öyleydi, ilk öğrencileriyiz de, hala mı öyle yahu Açıkçası kurulduğu yıldan beri en fazla tercih edilen üniversitelerden birisi, sadece geçen yıl hariç (o da 3-5 kişi) %100 doldurdu kontenjanlarını, nasıl hala bilinmiyor ben anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan26 -- 20 Ağustos 2010; 19:49:40 >

• tobb diyince çok dalga geçiyorlardı vazgeçtim tercih etmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedjohnlansenseebob

tobb diyince çok dalga geçiyorlardı vazgeçtim tercih etmekten

malesef hala dalga konusu :)) ama soranlara tobb etü diyorum ben artık insanlar yavaş yavaş alışsın çünkü ilerde baya bi duyulacak ;)
  • - Nee devlet tutmuyomuydu, nie %50 burslu yazdın ki?
    - Ama iyi üniverste, imkanları falan güzel, bilkentten sonra buydu en yüksek
    - Hıı bilkentten sonra demek..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

Endüstri bölümü fena değil, iyi hocalar var. Çoğu bölüm dersleri projeli diye biliyorum. Projeler dersleri kavramak için en etkin yoldur, o nedenle iyi oluyor. Mezunlar konusuna gelirsek, geçen yıl ilk mezunlarını verdiler, onlar da 7-8 kişi falan diye biliyorum. Bazılarını biliyorum, sorun yaşamamışlardır muhtemelen geri kalanları da. Bu yıl ilk kez 50-60 civarında mezun verdiler. Onlardan da şimdiden iyi yerlere girenleri duydum ama çok fazla fikrim yok.

Hazırlık atlama sınavı hakkında bilgi verebilir misin? Üniversitenin kendi sınavı varmış galiba, nasıl olur bu sınavlar size ne sormuşlardı mesela ?

• Benim girdiğim yıl fce adında bir sınav uygulanıyordu. Sonradan sistem değişti. Bir ön eleme sınavı yapılıyor, içeriğini bilmiyorum açıkçası. Ondan geçersen toefl itp'ye giriyorsun, 500 alırsan hazırlığı geçiyiorsun. Örnek toefl ydb.etu.edu.tr adresinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

Benim girdiğim yıl fce adında bir sınav uygulanıyordu. Sonradan sistem değişti. Bir ön eleme sınavı yapılıyor, içeriğini bilmiyorum açıkçası. Ondan geçersen toefl itp'ye giriyorsun, 500 alırsan hazırlığı geçiyiorsun. Örnek toefl ydb.etu.edu.tr adresinde var.

Tamam anladım teşekkürler.

Yeni sistemi bilen var mı peki? Özellikle toefl'dan öncesini ???
  • Mrb arkadaşlar bende işletme yüzde 50 yi kazandım bişey sorucam evlere zarf falan gönderildi mi benim haberim yok da?Yani kayıt günü özel olarak belirtildi mi yoksa 31 veya 1 in de gidip istediğimiz zaman kayıt olabiliyor muyuz???
  • zarf değil de kayıt dosyasının gönderilmiş olması lazım o dosyanın içine gerekli evrakları koyup kayda o dosyayla beraber gideceksin. özel alarak bir kayıt günü de belirtilmedi. o iki günün birinde istediğin zaman kayda gidebilirsin.
  • Valla tatildeydim hiçbişey gelmemiş :S Bildiğim kadarı ile elden teslim var zaten hangi kargo ile gönderildi alan arkadaşlar söyleyebilir mi?
  • Benimde elime dosya ulaşmadı. Üniversteyi arayıp sordum; "Geri dönen zarflar oldu, muhtemelen sizin ki de dönmüştür. Kayıt günü gelip burda da doldurabilirsiniz" dedi. 1 Eylül de gidip kaydımı yaptırırken alıcam zarfımı. Panik yapmaya gerek yok, elinize ulaşmadıysa muhtemelen üniverstenin kayıt bürosunda bekliyodur..
  • bende bu yıl ücretli end. müh. kazandm bana geldi dosya mng kargoyla geldi
  • yurt başvuru sonuçları 28 ağustos açıklanack deniliyo niye açıklanmadı daha bilen var mı
  • tam kargonun adını hatırlamaya çalışıyordum ki arkadaş yazmış mng kargo :) yurt sonuçları internet sitesinden duyuruldu biraz önce baktım ben.
  • bilgisayar mühendisliği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceminec

bilgisayar mühendisliği...

hayırlı olsun kardeşim.

bu arada bugün hazırlık için 1. aşama sınavı vardı. Sınavlar nasıl geçti :) ilk ben söyleyim sınav iyiydi b kuruna kalırım gibime geliyor ama yarınkini geçer miyim bilmiyorum :) bi listening bölümünü tam dolduramadım aynı anda işaretlenmesi gerekiyormuş çoğu boş kaldı :S
  • ben bugünki sınava girmedm nası oldu ne zaman açıklanıyomuş
  • Herkesı tebrık ederım oncelıkle.Okulu aradım sınav 18 e kadar acıklanır dedıler.Sınava gırmedıysen sanırım en dusuk kurdan hazırlıga baslıcaksın ama tam bı bılgım yok yınede okulu arayıp sormanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinli

Herkesı tebrık ederım oncelıkle.Okulu aradım sınav 18 e kadar acıklanır dedıler.Sınava gırmedıysen sanırım en dusuk kurdan hazırlıga baslıcaksın ama tam bı bılgım yok yınede okulu arayıp sormanda fayda var.

E yarın 2.aşama sınavı gözüküyor. Ön eleme sınavını geçip geçmediğini bilmiyorsak herkes mi gircek 2.aşama sınavına. Kayıt olurken verdikleri kağıtta yazan internet sitesinde de bi bilgilendirme yok.http://www.ydb.etu.edu.tr/announcements.htm

Bugun ki sınavda kolaydı bence, beginner ve elementery seviyesinden çok soru yoktu genelde pre-intermediate ve intermediate seviyesindeydi. Yarında upper intermediate ve advance seviyesinde olur ki bunu geçmek de pek kolay olmaz

Hepimizze hayırlı uğurlu olsun..

• yarın test seklınde olmıcak sınav konu vercekler kompozısyon yazıcaz bıde 2 tane ogretım gorevlısıyle 10 dakıka speakıng yapıcaz.Bunda da taban puan 60.Bunuda gecersek toefla gırmeye hak kazanıyoruz ama ben ona gırmeyı dusunmuorum gecsem dahı :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.