Tobb makine vs odtü makine
-
-
TOBB 4500 tl burs da veriyor ben de düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu okulu, bu başlığı okutacak hallere düşüren verşan utansın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tobb ne la
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tobb kampüs haricinde odtüden birçok alanda daha iyi bir okuldur orayı öneririrm
-
saka bence
TOBB ne togga benziyor odtuyude Tesla gibi düşünürsek anladın sanırım
tobbdaki arkadaşım sadece 12 ayın 1.5 ayı tatil yaptı.tatili çok az olan bir üniversite
Olm ODTÜ nün Gazi'nin makina hocaları oraya ders vermeye gidiyor.
Bkz: Nizami Öztürk
Ha imkan burs vs vs dersen özel okul zor yarışırsın. Orası başka konu.
E tamam işte kaliteli hocalar ders veriyor, staj imkanı daha iyi, bursu güzel?
Ben de sorun ne anlayamadım. Yurdunun daha güzel olmasını da ekleyebiliriz
ODTÜ makine ismi ve mezun ağı daha faydalı olur kanaatindeyim. Maddi sebepler burs yurt vb. konusunda sıkıntı yoksa ODTÜ seçilir bence.
Kaliteli hocalarda evet ama isimlerin hepsine direkt okey çekmeyin. Mesela Prof. Dr. Sadık Kakaç 1980 yıllarında odtu'de profluk yapıyormuş millet yaşlı falan diyormuş okuyanlardan dinlemiştim. Bu adamdaki cv sağlamdır ama artık derse falan girmiyordur adı var diye oradadir büyük ihtimal. Adam cennetten gün alıyor derste artık küt diye gidecek umarım zorlamiyorlardir adamı.
Staj imkanları odtü 'de iyi. TOBB'daki şirketler demeyin odtulu almayıp özellikle tobblu aldıklarını sanmıyorum.
Burs meselesinde yorumum ve bilgim yok.
"Kampüs" tobbda yoktur. Apartman unisi gibi gidip görebilirsiniz. Keza pek bir ismi de yoktur. Network ve mezun ağında da pek iyi olacağını düşünmüyorum. Bayağı az tatil yapması da cabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 5 Ağustos 2023; 18:33:56 >
Şimdi baktım adam 1932 doğumlu, maşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 5 Ağustos 2023; 18:36:2 >
Yani demek istediğim oturmuş bir kadrosu yok. Nizami Öztürk rahmi Ünal falan hep Gazi'nin hocası ama TOBB a eğitime gidiyor kadro olarak oraya ait değiller. Hatta bizim bölümden direkt olarak TOBB a geçen orada kadrolu olan çok iyi bir hoca varmış. Ben bilmiyorum o adamı söylüyorlardı. Muhtemelen internet sitesinde vardır bakarsın yaşım o hocaya yetmedi ama adam derse giriyor mu süs için mi aldılar isim yaptı falan diye bilmiyorum. Oturmuş bir düzeni yok. Ha diyorsan önemli olan hocayı kullanmak, bursumu alırım stajları vs iyi yapar geçerim. O zaman başka. Ayrıca ben o mesajı ODTÜ den iyidir birçok şeyi falan diyen arkadaşa dedim. Okulun akademik kadrosu kötü demedim ki. TOBB bu boru mu arkası var okulun.
tobb okumayın puanınıza yazık ediyorsunuz. türkçe mühendislik mi okunur, hocalarının çoğu aşırı vizyonsuz tipler. tobb bence overrated okul, yurt dışına çıkma gibi olaylarda çok geride top okulların arasında olmaması gerekiyor sıralamalarda
-
top tier özel üniler >> alayı
-
tobb >>>
-
tobb teker teker mezunlarının nerede çalıştığını yayınlamış.bu durum bile çok şey gösteriyor
Gözün kapalı odtü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu okulu, bu başlığı okutacak hallere düşüren verşan utansın
|
Benzer içerikler
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- apotemi deneme zor mu
- vip fizik pdf indir
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- asistan doktor maaşı 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X