Şimdi Ara

TOBB Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç k?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

kaç k?

7k

• Yildirim beyazıt ingilizce de yok mu hocam neden tercih etmediniz?

• Hocam kendi onerim durumunuz cok cok iyi degilse bosa 6 yil para odemeyin tobb cezbedici duruyor acikcasi ancak gayet iyi tiplar kazanabilecek siralamaniz var.

• asongoficeandfire A kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum çok kararsızım.

• upower U kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kararsızım,durumumuz çok çok iyi değil ama iyi,gönderebilirler.İlk tercihe yazmayacağım ama bu gelcek gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    Bilkent İktisat
    9 ay önce açıldı
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aşırı iyi değilse siralamaniz devlet tipa gitmek daha mantikli olur. 21K arkadaşım ozel tipa gitmek istemiyor mesela. Sizin siralamaniz gayet iyi. Mumkunse gidip gorun, konuşun

Hocam ben Ankara,Eskişehir istiyorum.

Önüne Osmangazi Arkasına Yıldırım Beyazıt İng yazacağım ama büyük ihtimal TOBB gelcek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Duck

Hocam ben Ankara,Eskişehir istiyorum.

Önüne Osmangazi Arkasına Yıldırım Beyazıt İng yazacağım ama büyük ihtimal TOBB gelcek.

Sıralamanızın küsüratına bağlı olarak Eskişehir gelebilir, Yıldırım Beyazı'ın ingilizce olanını yazıyorsanız çok büyük bir ihtimal gelir.
  • upower U kullanıcısına yanıt
    Hocam küsüratı az,umarım gelir,Salim Ünsalın tahminine göre geliyor gözüküyor ama çok da güvenmiyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 14 Ağustos 2017; 20:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Ben okulun tanıtım gününe gittim. Beğenmedim, daha oturmamışa benziyor. Kendine ait bir hastanesi yoktu.

TOBB ETÜ Hastanesi ??

• Çok yüksek ihtimal TOBB'dan önceki bir tercihinize yerlesirsiniz hocam. Hayirlisi olsun.

• Balbasur kullanıcısına yanıt
    :Dddd

Umarım öyle olur hocam.

• Öyle hocam.

• oibizak O kullanıcısına yanıt
    Hocam konunuzu incelemiştim,ben görmedim arkadaşım gitti ama çevresinin çok inşaat olduğunu,yakınında kalınacak yurt,evin fazla bulunmadığını söyledi.

Hocam benim de size bazı sorularım var:

1-Öğrenci profili nasıl hocam

2-Çıkmış soru sanırım yoktu bu bir sıkıntı değil mi

3-Kadavra,mikroskop ya da benzeri şeylerde eksik var mı,en azından herkese 1 mikroskop düşüyor mu,öğrenciler kadavraları kullanabiliyor mu?

3-Hocam mezun yok ama yök atlasta sonuncu gözüküyor aynı şekilde sağlık bilimler üniversitesinde de mezun yok ama o çok daha yukarılarda sebebi var mı?

4-Hastanesi iyi mi hocam aynı zamanda hem kendimizi pratik anlamda geliştirip hem de tusa hazırlanabilir miyiz rahat bir şekilde yani çok sıkıyor mu ya da çok boş bırakıyor mu? (Soruyu size sormak için sanırım erken ama tanıdıklarınızdan vardır illa)

5-Hocam şimdi bir çok kişi üniversite tıpta fark etmez,önemli olan tus diyor ama benim kendime olan saygım TOBB da okurken ya da AYBÜ de okurken farklı olacak doğrusu,diğer insanlardan da farklı bir yaklaşım beklemiyorum,yanıldığım bir nokta var mı?

6-Hocam biz okula girdiğimizde akredite olmayacak biz mezun olmadan önce ya da biz mezun olduktan sonra akredite olursa yurt dışında çalışabilir miyiz? (Olayı tamamen yanlış anlamış da olabilirim akredite yurt dışı geçerliliği sanırım?)

7-Hocam okul yatay geçişte tabiri caizse sıçrama tahtası olarak kullanabilecek kadar kolay mı,oradan Ankara Tıp'a geçebilir miyim?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Insaatlar kalıcı değil evet çevresi hastane inşaatıyla dolu fakat bunlar kalıcı değil tahmin edeceğin üzere;)

Yurtta kalan arkadaşalar genellikle kızılay ve çevresindeki yurtlarda kalıyor.oradan bur metro ile ulaşım sağlanması rahat.

1_devlet üniversitesi her türden profil mevcut klasik tip profili yani ..yabancı öğrenciler çok,arap filistin pakistan abd almanya afgan finlandiya vs vs .

2_en az 3 yıllık çıkmış soru var . O konuda bir sıkıntı yok .sorular okul tarafından yayınlanmıyor ama öğrenciler soru tutuyor.yani soru sorulan yerler belli aşağı yukarı

3_lab malzemeleri yeterli kadavralar var kullanılıyor.lablara hocalardan izin alarak kullanabiliyorsun. Herkese birden fazla mikroskop düşüyor istemediğin kadar mikroskop var,preparatlarda var aynı şekilde.

4_su an atatürk eğitim araştırma ve yenimahalle eğitim araştırma hastaneleri kullanılıyor ikisi de iyi hastane . Atatürk eğitim araştırma robotik cerrahinin başarıyla uygulanabildiği devlet hastanelerinden.arkadasinin da bahsettiği gibi çevresinde devasa hastaneler inşa ediliyor.oralar tamamlanınca eğitim buraya kaydırılacak.

5_tobb da burslular dışındaki öğrenci profili aybuden iyi olmaz diye düşünüyorum. Senin kendine saygın aybude azalacaksa tobba gore zaten baskasindan saygi bekleme:)

6_akredite olmus bir fakulteden mezun olacagin icin bir sikinti opmayacagini dusunuyorum ama senin icin onemliyse onu iyice bir arastir.

7_ankara tipa gecmeye ugrasan bi arkadas vardı. Galiba dersler uygun benim konuda yazmıştı kıl payı kaçırdığını.

Benden bu kadar

Aklına takılan sorular olursa sor ,son karar senin ,aslında tobb a gitmek seni ve aileni sıkıntıya sokmayacaks bence de daha prestijli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.