Şimdi Ara

TOBLERONE SÜTLÜ ÇİKOLATA (200 gr) 1 ALANA 1 BEDAVA 7,90 TL !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: routemaster

quote:

Orijinalden alıntı: cln20

quote:

Ondan sonra da dis ticaret acigimiz neden %80 diye dusunur dururuz. Eti, Ulker vs varken hayatta yabanci marka cikolata almam.

Sanırım dünyanın en iyi çikolatalarının bu ülke de yapıldığını da duymadın (iklimsel özellikler vs vs)
    Evet ülker eti, yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyorsan ve önemli olan gerçek çikolata değilde benzerini yemekse diyecek bişey yok tabi

Dunyanin en iyi cikolatalarinin Isvicre'de yapildigi tamamen bir "halkla iliskiler safsatasi", bunu gecelim.

Ayrica 200 gram icin 7.90 TL denmis, haydi bir tane de bedava, halen Al Beni, Metro veya Cokonat'tan pahaliya geliyor. Hesabimizi bilelim ve zenginleselim.

cydonia, hemen fanatik mi oldum? Tebrik ederim.

albeni metro çokonat vs toblerone ?

ne içtin de kafan bu kadar güzelleşit.

halley'i de katalım mı aralarına

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

quote:

Ondan sonra da dis ticaret acigimiz neden %80 diye dusunur dururuz. Eti, Ulker vs varken hayatta yabanci marka cikolata almam.

Sanırım dünyanın en iyi çikolatalarının bu ülke de yapıldığını da duymadın (iklimsel özellikler vs vs)
    Evet ülker eti, yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyorsan ve önemli olan gerçek çikolata değilde benzerini yemekse diyecek bişey yok tabi

Dunyanin en iyi cikolatalarinin Isvicre'de yapildigi tamamen bir "halkla iliskiler safsatasi", bunu gecelim.

Ayrica 200 gram icin 7.90 TL denmis, haydi bir tane de bedava, halen Al Beni, Metro veya Cokonat'tan pahaliya geliyor. Hesabimizi bilelim ve zenginleselim.

Yav hala anlamıyorum. Hadi damak, ne bileyim Eti Karam, Milka M-Joy, Sagra falan dese anlarımda Albeni, Metro ne arkadaş. Biraz önce ouzo içtim bu kadar kafa yapmadı, nedir yani bu ne şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

quote:

Yav hala anlamıyorum. Hadi damak, ne bileyim Eti Karam, Milka M-Joy, Sagra falan dese anlarımda Albeni, Metro ne arkadaş. Biraz önce ouzo içtim bu kadar kafa yapmadı, nedir yani bu ne şimdi.

Ouzo'nun kafası sonradan çıkar, az bekle :D

• Şu 200gr olan üçgen paketler bizim semtteki markette 2,45 TL (demiştim 100gr olanıymış. 200gr olanlar 4,4 TL)

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Toblerone-chocolate-522042_800_418.jpg

Sarı ve kahverengi, 2 çeşit.

Bu 7,90 TL olanın bununla aynı değil mi?

Edit: Fiyat düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 31 Mayıs 2012; 10:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toblerone albeni ile kıyaslanır mı?biri bisküvi üstü çikolata kaplama biri bal bademli çikolata.

En güzel yanı dişe yapışan o badem bal karışmıdır.Zevk meselesidir viski sofralarının tatlandırıcısıdır.
  • Guylian firsati bekliyoruz en kisa zamanda (:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Yukarıda verdiğim fotoğraftaki 20 gr'lık ürünün 2 tanesini MİGROS 7,90 TL'ye satıyorsa ve buna kampanya diyorsa çok gülerim Migros'a... :))

Buna kampanya diyenlere de şaşarım.

Dua edin aynı ürün olmasın :)

hoca senin dediğin ürün 100gram olmasın.Zor verirler 200gr 2,45e hele hele semt marketinde.

Ha geçen gün z.kuyu metrobüsün ordaki üstegeçitte de amcam ıvır zıvır malları sermiş yanında da toblerone vardı.Arabistan malı mı nedir onlardan olması sonra?
  • Daha önce BİM 400 gr. 5 TL'ye satmıştı. Fiyat olarak mümkün ama heryerde zor. Ben 1+1 şeklinde aldım. Zaten toplu alışveriş yapacaktım, 120 TL bayıldım geldim. Daha ıvır zıvırlar var, bi 50 TL daha temiz gider.
  • arkadaslar bu arada migrosta 15 lira uzeri cikolata alısverilerine 5 lira money hediye idii iki tane tob.... adldım 2+2= 16 kusur bugun yuklenmıs Toplam Money'niz : 5 Money* dir yazmakta yani 10 kusur liraya aldım 4 tob..... u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çantacı

arkadaslar bu arada migrosta 15 lira uzeri cikolata alısverilerine 5 lira money hediye idii iki tane tob.... adldım 2+2= 16 kusur bugun yuklenmıs Toplam Money'niz : 5 Money* dir yazmakta yani 10 kusur liraya aldım 4 tob..... u

Onu unuttum işte. 1+1 aldım. 2+2 alsaydım 5 TL money gelecekti, 3 TL daha koyup 1+1 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çantacı

arkadaslar bu arada migrosta 15 lira uzeri cikolata alısverilerine 5 lira money hediye idii iki tane tob.... adldım 2+2= 16 kusur bugun yuklenmıs Toplam Money'niz : 5 Money* dir yazmakta yani 10 kusur liraya aldım 4 tob..... u

bu kombinasyonda cok iyiymiş.

Yarasın
  • kavgaya bak be okurken dumr oldum
  • Ne uzun bir tartışmadır gitmiş böyle. Açıkçası girilecek bir tartışma değil aslında ; hep olacak şeyler :D

Neden tursil değil de ariel
    neden bingo değil de pril
    neden çaykur değil de lipton (hele ki çay)
    neden biryağ değil de becel
    neden golf değil de algida
    neden halk değil de danone
    neden ipek değil de head&shoulders
    neden tukaş değil de heinz, calve
    neden eti, ülker değil de nestle, toblerone
    neden saray değil de nutella
    neden tokai değil de zippo
    neden derby değil de gilette
    neden efes değil de miller (kullanmasam da)
    neden yan bakkal değil de migros, carrefour, real
    ......

uzayarak gider. Kimimiz neden ülker almıyorsun da toblerone alıyorsun ; o kadar para verip onlara kazandırıyorsun der ama çamaşır makinesinin yanında ariel, omo vardır bilinmez. Ya da listedeki diğer örneklerin çoğul hali.

5 litrelik bizim yağı bakkal amca 25 liraya, real 20'ye satıyorsa Real'den alırım. Sorumluları vatandaş olarak biz değiliz. Nestle'nin çikolatasını daha lezzetli bulurum yerim. Eti'nin bisküvisini severim ama çikolatasını çöpe atarım. Su doldurulmuş Biryağı eve sokmam Becel alırım. Hadi diyelim Teremyağ var alternatif.. Bu kez fiyatı alırım karşıma. Kola , dondurma gibi ürünlerde zaten içiyorsan tadıyorsan yapandan al, yapmaya çalışandan değil. Vs vs. Şu yazdığım listede sadece çaya anlam veremem. Çay bizim ama liptonu götür götür götür. Eve çaykur dökme alırım. Liptonla eştir. Çeşite göre değişir. Lipton daha iyi yapabilliyorsa bizim çayımızı, suç imkanı olduğu halde yapmayan Çaykur'dadır. Poşet çayda ise vazgeçmem liptondan, çünkü çaykur o işin içinde yok. Kişisel olarak Toblerone da büyük bir fark göremedim ama herkesin bi damak tadı vardır, isviçreymiş hollandaymış etiketin lüzumu yok, sen ülker al ben milka ne fark eder.. Hatta en basitinden kendi kıyaslamam dido-kitkattat; ikisini de yiyen bilir. Dido yerken dişini kıran varsa :D

her şey yerine göre.. (Gösteriş için yapılan uygulamalardan söz etmiyorum, toblerone yemişsin de ne kazanmışsın, lipton içip de ne hava basmışsın. Mühim olanı anlatabildim diye umuyorum.)

Bükemediğin bileği öpeceksin değil, öptürüyorlar zaten bu ülkede...

• Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı. Ehehehe.

Bu kafayla daha çok sömürülürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı. Ehehehe.

Oda bildiğin şöyle oldu artık.
    Yerli malı; kaliteli olanı yurtdışına satmalı, adi olanı olanı yurtiçine satıp herkes onu kullanmalı diye kandırmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı. Ehehehe.

+1
  • Yerli malı haftasını çocukluğunda sadece kuruyemiş ve yaprak sarması yiyerek kutlayan nesil bizleriz. Dolayısı ile hala yerli malı çikolata yiyince ülke kalkınacak sanıyoruz. Adamlar çocuklarına o yaşta fabrikalarını-teknoloji merkezlerini gezidirirken. Biz öğretmelerle birlikte piknik yapıyorduk sanıyorduk ki mercimek köftesi olmasa ülkede üretim duracak Keşke kutlamasaydık o yerli malı haftalarını hem çoğumuz obez oldu hemde basişt düşünür..

Şimdi Toblereona gelince bencede tatsız lezzetsiz bi şekerleme.. Çikolta değil.. gerçek çikoltayı belirleyen özelleklere sahip değil.

''Gerçek çikolata kokusu kendine özgü hiçbir yapay aroma içermiyor, kırıldığında farklı bir çıtırtı duyuluyor. Hızlı erime çikolatanın kalitesi için bir gösterge durumundadır ve çikolatada yüksek oranda kakao yağı kullanıldığının bir kanıtıdır. Gerçek çikolatada dilde hiç pütür algılanmazken görünümü, ışığı yansıtır ve parlar.''

Dolayısı ile metro-Albeni işle kıyaslayan arkadaşa kızmamak gerek.. İsteyen Pundingle bile kıyaslayabilir... Pudingide at derin dondurucuya yarım saat sonra çıkart çok kişiye çikolata diye kakalarsın..

Benim favorim Neste Damak tır çocukluğumdan beri çok en sevdiğim çikolatadır.. Ama yerli malı isteyene ise Melodi çikolata öneririm.. heryerde bulunmaz Esenkent girişinde fabrişkası var genelde ikramlık çikolata üretir. Ama yolunuz düşerse bi deneyin derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

en kötü isevç çikolatasıdır,

bim de 400gr ı 5 liraya yılda 2-3 kere en az satışa çıkar, şahsen 5 liraya bile alırken düşünülecek üründür.

ülker fanatiği arkadaş;

yabancı diye kötülediğiniz firma hiç değilse, ŞEKER kullanıyor,

Nişasta bazlı şekerin pankreas kanserine yol açtığı gerçeğini araştırıyor musunuz ? merak ediyorum. ..

+1

PS: Çikolata üzerinden bu denli kapsamlı bir tartışma yürütebilmek... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

Ne uzun bir tartışmadır gitmiş böyle. Açıkçası girilecek bir tartışma değil aslında ; hep olacak şeyler :D

Neden tursil değil de ariel
    neden bingo değil de pril
    neden çaykur değil de lipton (hele ki çay)
    neden biryağ değil de becel
    neden golf değil de algida
    neden halk değil de danone
    neden ipek değil de head&shoulders
    neden tukaş değil de heinz, calve
    neden eti, ülker değil de nestle, toblerone
    neden saray değil de nutella
    neden tokai değil de zippo
    neden derby değil de gilette
    neden efes değil de miller (kullanmasam da)
    neden yan bakkal değil de migros, carrefour, real
    ......

uzayarak gider. Kimimiz neden ülker almıyorsun da toblerone alıyorsun ; o kadar para verip onlara kazandırıyorsun der ama çamaşır makinesinin yanında ariel, omo vardır bilinmez. Ya da listedeki diğer örneklerin çoğul hali.

5 litrelik bizim yağı bakkal amca 25 liraya, real 20'ye satıyorsa Real'den alırım. Sorumluları vatandaş olarak biz değiliz. Nestle'nin çikolatasını daha lezzetli bulurum yerim. Eti'nin bisküvisini severim ama çikolatasını çöpe atarım. Su doldurulmuş Biryağı eve sokmam Becel alırım. Hadi diyelim Teremyağ var alternatif.. Bu kez fiyatı alırım karşıma. Kola , dondurma gibi ürünlerde zaten içiyorsan tadıyorsan yapandan al, yapmaya çalışandan değil. Vs vs. Şu yazdığım listede sadece çaya anlam veremem. Çay bizim ama liptonu götür götür götür. Eve çaykur dökme alırım. Liptonla eştir. Çeşite göre değişir. Lipton daha iyi yapabilliyorsa bizim çayımızı, suç imkanı olduğu halde yapmayan Çaykur'dadır. Poşet çayda ise vazgeçmem liptondan, çünkü çaykur o işin içinde yok. Kişisel olarak Toblerone da büyük bir fark göremedim ama herkesin bi damak tadı vardır, isviçreymiş hollandaymış etiketin lüzumu yok, sen ülker al ben milka ne fark eder.. Hatta en basitinden kendi kıyaslamam dido-kitkattat; ikisini de yiyen bilir. Dido yerken dişini kıran varsa :D

her şey yerine göre.. (Gösteriş için yapılan uygulamalardan söz etmiyorum, toblerone yemişsin de ne kazanmışsın, lipton içip de ne hava basmışsın. Mühim olanı anlatabildim diye umuyorum.)

Bükemediğin bileği öpeceksin değil, öptürüyorlar zaten bu ülkede...

+ 5

gereken her şey söylenmiş..

• ben çok severim almalıyım maalesef.

200 gr en büyük olanı mıydı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.