Şimdi Ara

TOBLERONE SÜTLÜ ÇİKOLATA (200 gr) 1 ALANA 1 BEDAVA 7,90 TL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

quote:

Orijinalden alıntı: astertis

sevgili routemaster

o dediğin albeni'nin twix sahtesi,
    metro'nun mars sahtesi olduğundan haberin yok herhalde,
    onların bari orjinallerini yede farkı gör,sonra toblerone u eleştirirsin:)

Almanya'da buyudugum icin yeterince tatmis olmaliyim, degilmi? Fakat DH'da oz gecmislerimizi paylasmadigimiz icin bunlari bilemeyiz.

Ama Nutella icin boyle bir indirim yapsalar, herhalde 4 + 4 alirim, yada daha fazla.

Niye Sarelle almıyorsun? Nutella'yı Konya Şeker mi yapıyor?

Owww Ivana Sert

• Kou ile alakasi yok ama Seker pilic sosis 1kg. - 3TL
    Fiyat cok uygun, ben sokakta besledigim kedi, kopekler icin aliyorum hemen hemen hergun.
    Petshop'larda en ucuz mamanin kilosu 3-3,5TL.
  • quote:

Ondan sonra da dis ticaret acigimiz neden %80 diye dusunur dururuz. Eti, Ulker vs varken hayatta yabanci marka cikolata almam.

bunu yazmak ıcınmı gırdın:D kullandıgın laptoptan tuttugun telefona kullandıgın hersey yabancı nerdeyse sen ne zırvalıyosun ya :D gıt cola turka fln takıl sen bu kafayla :D
    bunu yazmak ıcınmı gırdın:D kullandıgın laptoptan tuttugun telefona kullandıgın hersey yabancı nerdeyse sen ne zırvalıyosun ya :D gıt cola turka fln takıl sen bu kafayla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Kou ile alakasi yok ama Seker pilic sosis 1kg. - 3TL
    Fiyat cok uygun, ben sokakta besledigim kedi, kopekler icin aliyorum hemen hemen hergun.

mamaların içinde gerekli vitaminlerde var. Kendi hayvanına mama yedirmelisin ama sokak hayvanı için ucuz sosis alınabilir.
  • Yabancı olsun bizim olsun diyorsunuz yani.
    Ülker'i falan geçtim, BİM'in Buono çikolotası Toblerone'dan daha güzel. Toblerone çikolata değil, şekerleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Yabancı olsun bizim olsun diyorsunuz yani.
    Ülker'i falan geçtim, BİM'in Buono çikolotası Toblerone'dan daha güzel. Toblerone çikolata değil, şekerleme.

benden başka kimse vermeyecek ama ,olsun
    +1
  • quote:

naabıyorsun reyiz, sokaktaki 10 adamdan 3ü yememiştir ondan
    3 liranın 1 lirasıyla kasaptan çıkma et al, kalan 2 lirayı da dilenciye ver,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

en kötü isevç çikolatasıdır,

bim de 400gr ı 5 liraya yılda 2-3 kere en az satışa çıkar, şahsen 5 liraya bile alırken düşünülecek üründür.

ülker fanatiği arkadaş;

yabancı diye kötülediğiniz firma hiç değilse, ŞEKER kullanıyor,

Nişasta bazlı şekerin pankreas kanserine yol açtığı gerçeğini araştırıyor musunuz ? merak ediyorum. ..

+1
  • Gerçek şeker yerine (şekerpancarı) nişasta bazlı şeker kullandıkları ortaya çıktıktan sonra eve bir tane bile ÜLKER ürünü sokmuyorum.
    Yine de kendi ürünümüz diye almamazlık etmezdik yıllardır bilinen en iyi köklü firmalardan. Ancak insan sağlığı ile bu kadar aleni bir şekilde oynamak kimsenin hakkı değil.

Ülker eskiden böyle miydi? Hayır.

Bu nedenle hem sağlığım için almıyorum hem de Tayyip efendinin yakınları kazansın istemiyorum.
    Bu arada Ülker ne zaman bozuldu diye sorarsanız cevabı da burada..
  • KALITE OLARAK SARELLE VE NUTELLA
  • Bu foruma üye olanın canı sıkılmaz :)
  • quote:

sevgili routemaster

Twix tadını bozdu, sanki twix albeni'nin sahtesi gibi oldu. Mars yemem, sevmem. Ama Snickers-Canga kapışır :)

Bu arada bounty de cocostar çakması olmaya başladı, yeni çikolatası çok kötü. Türkiyedeki fiyatını 1 tl ye çekince kaliteden ödün verdiler, tatları eskisi gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

Bu foruma üye olanın canı sıkılmaz :)

+1 Doğru tespit bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

albeni ve metroyla tobleroneyi karşılaştıracak kafalar mevcutmuş.

+1 Yabancı hayranlığı yok ama bu ürünün tadında başka çikolata yok piyasada zamanında ülker balmond üretimini yapıyordu o da bıraktı.Bu tadı sevenler için sıcak fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

mamaların içinde gerekli vitaminlerde var. Kendi hayvanına mama yedirmelisin ama sokak hayvanı için ucuz sosis alınabilir.

Kendi kopegimi mama-yemek karisik besliyorum, sokakta besledigim hayvanlar icin aliyorum ucuz sosis dediginiz gibi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Gerçek şeker yerine (şekerpancarı) nişasta bazlı şeker kullandıkları ortaya çıktıktan sonra eve bir tane bile ÜLKER ürünü sokmuyorum.
    Yine de kendi ürünümüz diye almamazlık etmezdik yıllardır bilinen en iyi köklü firmalardan. Ancak insan sağlığı ile bu kadar aleni bir şekilde oynamak kimsenin hakkı değil.

Ülker eskiden böyle miydi? Hayır.

Bu nedenle hem sağlığım için almıyorum hem de Tayyip efendinin yakınları kazansın istemiyorum.
    Bu arada Ülker ne zaman bozuldu diye sorarsanız cevabı da burada..

bendensin dostum bunun bilincinde olan pek yoktur sanıyordum ama burada görünce dayanamadım alıntı yaptım. bende yıllarca ülker markasına kendimce boykot uyguluyorum

malesef Türk halkı bu konularda pek tutarlı değil.. daha geçen gün bir grup arkadaşlarla beraberdik meydanlarda amerikan emperyalizmine karşı slogan atıpta gruptan ayrılıp içecek almak için bir markete girip cocacola alan kişilere şahidim sıcağı sıcağına..

• quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Bi sevemedim su Toblerone'yi dişlerime yapısır,katur kutur yersin sonra fln...

Katılıyorum, sanki alüminyum folyo yemişim gibi kalıyor ya ağızda, hoş değil
  • Antalya Real' de 400gr toblerone 5TL. Sanırım diğer Real lerde de böyledir. Kataloğ ürünü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

sevgili routemaster

Almanya'da buyudugum icin yeterince tatmis olmaliyim, degilmi? Fakat DH'da oz gecmislerimizi paylasmadigimiz icin bunlari bilemeyiz.

Ama Nutella icin boyle bir indirim yapsalar, herhalde 4 + 4 alirim, yada daha fazla.

Niye Sarelle almıyorsun? Nutella'yı Konya Şeker mi yapıyor?

Ağır olmuş bu :).
    Metro, albeni diyor hala, onlar çikolata mı? İçinde şeker ve çikolata dışında ne ararsan var, çikolata demeye dilim varmıyor. Millet ucuz diye alıyor ama ne yediklerinin farkında değil. Kimse yabancı ürüne düşkün değil, maalesef yerel üreticiler vatandaşa değer vermiyor.

• toblerone iyidir ama stok yapılacagı zaman bim de 400 gr 5 tl ye satıldıgı zamandır ve cok pis kilo aldırır ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.