Şimdi Ara

TOBLERONE SÜTLÜ ÇİKOLATA (200 gr) 1 ALANA 1 BEDAVA 7,90 TL !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözümde toblerone marketlerde satılan en kral çikolatadır. böyle bir kampanya varsa süper, evin karşısında migros var, kaldıysa bir iki tane alırım eve.

bu arada şu forumda da bitmedi şu yabancı markaları kötüleyen tayfa. Benzerini nutella'da da yazıyorlar.
    kardeşim her şey bitti bi ağzımızın tadı olan çikolata mı kaldı ?

ağız tadı lan ağız tadı. kişiden kişiye değişir. ben nutellayı beğenirim sen bim şokellasını. ben toblerone yerim sen ülker seversin. kimisi de tutmuş olayı dış ticaret açığına bağlamış. pes diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

quote:

Orijinalden alıntı: astertis

sevgili routemaster

o dediğin albeni'nin twix sahtesi,
    metro'nun mars sahtesi olduğundan haberin yok herhalde,
    onların bari orjinallerini yede farkı gör,sonra toblerone u eleştirirsin:)

Almanya'da buyudugum icin yeterince tatmis olmaliyim, degilmi? Fakat DH'da oz gecmislerimizi paylasmadigimiz icin bunlari bilemeyiz.

Ama Nutella icin boyle bir indirim yapsalar, herhalde 4 + 4 alirim, yada daha fazla.

Niye Sarelle almıyorsun? Nutella'yı Konya Şeker mi yapıyor?

+100000000
    Tam ben yazacaktım ki baktım sen yazmışsın dostum. Yahu şu sıcak fırsatlarda açılan hemen hemen her konuda illa bu şekilde bir yorum geliyor. İşine gelene milliyetçiyim işime gelmeyene deyilim, bıktık usandık artık bunlardan bu forumda.

Ayrıca haber veren arkadaşa teşekkürler, bu kadar muhabbet canımı çektirdi gidip stoklayayım

valla bende konuyu açtığıma pişman oluyordum .. ama tabi her görüşe saygımız sonsuz burada açılan her fırsat haberi herkes için elbette uygun olmayabilir .. ama belli markaların belli lezzetlerin takipçileri için işe yaradığını bilmek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Konu isveç malından glikoz şurubna kadar gelmiş ,

Ben küçüklüğümden beri spor yapan ve beslenme ile ilgili bilimsel makaleler okuyan biri olarak size kısa bir çözüm önereyim,

ne gerçek çikolata tüketin nede glikoz şuruplu olan çikolatayı. Sonuçta ikiside şeker ve kanserin mimarıdır. Vücuda şeker soktuğunuz sürece kanser hücrelerini beslersiniz, şekeri enerji olarak kullanamaz yağa depolanır, insülin direnci oluşma riskini taşır vs vs.

Bu zararlı şeyi neden savunuyorsunuz ki :) reçelde tüketmeyin çikolata da gzoz da.Köylüler bile basıyor artık glikozu çünkü kazançları pek yok e onlarda koca firma olmadığına göre(!) mecburen ekonomik olan kimyasal glikoz şurubuna başvuracaklar..

Tek önerim fındık ezmesi, kahvaltıda iyi gider, doymamış yağ & omega 3,6 ve kompleks karbonhidrat bakımından zengin tadıda harika.

glikoz var diye başka şekerli çikolataya yönelmeniz biraz ironik olmuş. ha glikoz ha şeker. ikisinin zararı tartışılmaz :)

Yararlı demiyoruz zaten ama senin dediğin son cümle 5 mt.'den atlayıp sakat kalmaktansa 10 mt.'den atlayıp öleyim daha iyi demek gibi bir şey.
    Şeker 1 ise glikoz 10'dur.
    Ayrıca insan herşeye azar azar gerek duyar. Tatlı zararlı, tuzlu zararlı ee bir şey kalmadı zaten. Meyve bile yesek ne baklavanın yerini tutar, ne çikolatanın. Hepsinin yeri başka. Her şeyin yanında kola içersin ama şalgam içemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

en kötü isevç çikolatasıdır,

bim de 400gr ı 5 liraya yılda 2-3 kere en az satışa çıkar, şahsen 5 liraya bile alırken düşünülecek üründür.

ülker fanatiği arkadaş;

yabancı diye kötülediğiniz firma hiç değilse, ŞEKER kullanıyor,

Nişasta bazlı şekerin pankreas kanserine yol açtığı gerçeğini araştırıyor musunuz ? merak ediyorum. ..

isveç çikolatası değil
  • Konusu geçmiş Zafer gazoz bence de en güzel, Denizli'de oklurken arada bir alırdım, diğerlerinden daha iyi kesinlikle, Muğla'da da bazı yerlerde bulunuyor ama sanırım doğuda yok, ben rastlamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Yabancı olsun bizim olsun diyorsunuz yani.
    Ülker'i falan geçtim, BİM'in Buono çikolotası Toblerone'dan daha güzel. Toblerone çikolata değil, şekerleme.

Buono godivadan bile güzel hem de ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete'

Guylian firsati bekliyoruz en kisa zamanda (:

+1000

Bu arada Toblerone'a ben de bir türlü alışamadım, çikolata lezzeti alamıyorum.
    Tadında keskinlik de yok, soğukken çok sert, eriyince de yapış yapış oluyor ağızda.
    Guylian çikolatayı ise bitecek diye yemeye kıyamıyorsun.

Yerli olarak ise Eti'nin %70 kakaolu bitter çikolatası hem lezzet, hem de fiyat olarak gayet uygun.
    80 gr kare paket genelde 1,5TL civarında satılıyor.
  • hazır çikolata konusu açılmışken içimi dökeyim, beyler ne toblerone ne ülker,eti maalesef bizim marketlerde gerçek çikolata satılmıyor, bunların hiçbiri gerçek çikolata değil olsa olsa şekerleme olabilir. bunlara çikolata demek boyalı buza dondurma demek gibi birşey.
    Küçükken bizim orda sagranın dükkanı vardı çeşit çeşit çok lezzetli çikolataları olurdu, hatta çikolata çeşmesi bile vardı çok hoşuma giderdi, gerçek çikolatayı böyle özel yerlerden almak lazım ama onlarda nerelerde var bilmiyorum araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaria

hazır çikolata konusu açılmışken içimi dökeyim, beyler ne toblerone ne ülker,eti maalesef bizim marketlerde gerçek çikolata satılmıyor, bunların hiçbiri gerçek çikolata değil olsa olsa şekerleme olabilir. bunlara çikolata demek boyalı buza dondurma demek gibi birşey.
    Küçükken bizim orda sagranın dükkanı vardı çeşit çeşit çok lezzetli çikolataları olurdu, hatta çikolata çeşmesi bile vardı çok hoşuma giderdi, gerçek çikolatayı böyle özel yerlerden almak lazım ama onlarda nerelerde var bilmiyorum araştırmak lazım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Konu isveç malından glikoz şurubna kadar gelmiş ,

Ben küçüklüğümden beri spor yapan ve beslenme ile ilgili bilimsel makaleler okuyan biri olarak size kısa bir çözüm önereyim,

ne gerçek çikolata tüketin nede glikoz şuruplu olan çikolatayı. Sonuçta ikiside şeker ve kanserin mimarıdır. Vücuda şeker soktuğunuz sürece kanser hücrelerini beslersiniz, şekeri enerji olarak kullanamaz yağa depolanır, insülin direnci oluşma riskini taşır vs vs.

Bu zararlı şeyi neden savunuyorsunuz ki :) reçelde tüketmeyin çikolata da gzoz da.Köylüler bile basıyor artık glikozu çünkü kazançları pek yok e onlarda koca firma olmadığına göre(!) mecburen ekonomik olan kimyasal glikoz şurubuna başvuracaklar..

Tek önerim fındık ezmesi, kahvaltıda iyi gider, doymamış yağ & omega 3,6 ve kompleks karbonhidrat bakımından zengin tadıda harika.

glikoz var diye başka şekerli çikolataya yönelmeniz biraz ironik olmuş. ha glikoz ha şeker. ikisinin zararı tartışılmaz :)

Yararlı demiyoruz zaten ama senin dediğin son cümle 5 mt.'den atlayıp sakat kalmaktansa 10 mt.'den atlayıp öleyim daha iyi demek gibi bir şey.
    Şeker 1 ise glikoz 10'dur.
    Ayrıca insan herşeye azar azar gerek duyar. Tatlı zararlı, tuzlu zararlı ee bir şey kalmadı zaten. Meyve bile yesek ne baklavanın yerini tutar, ne çikolatanın. Hepsinin yeri başka. Her şeyin yanında kola içersin ama şalgam içemezsin.

illa yicem diyorsan glikozdan gdo dan dert yanmaman gerekir.. kendi çukurunu kazıyosun zaten :)

1 - 2 yıldır ne çikolata yedim ne baklava, hatta evde kendim yapıyorum bitkisel tatlandırıcı ile sütlaç, puding vs.

• çikolata değil resmen KAYA. Nasıl yiyorsunuz anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.