Şimdi Ara

TOBLERONE SÜTLÜ ÇİKOLATA (200 gr) 1 ALANA 1 BEDAVA 7,90 TL !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tyll

ben çok severim almalıyım maalesef.

200 gr en büyük olanı mıydı ?

400 gr da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Yukarıda verdiğim fotoğraftaki 20 gr'lık ürünün 2 tanesini MİGROS 7,90 TL'ye satıyorsa ve buna kampanya diyorsa çok gülerim Migros'a... :))

Buna kampanya diyenlere de şaşarım.

Dua edin aynı ürün olmasın :)

hoca senin dediğin ürün 100gram olmasın.Zor verirler 200gr 2,45e hele hele semt marketinde.

Ha geçen gün z.kuyu metrobüsün ordaki üstegeçitte de amcam ıvır zıvır malları sermiş yanında da toblerone vardı.Arabistan malı mı nedir onlardan olması sonra?

Şimdi de kendime güldüm. Uzun zamandır Toblerone almamıştım, bugün markete gidip yeniden baktım. Gözüme büyük gelen o paketler meğer 100 gramlıkmış ve 2,45 TL

200gr modeller ise Ankara'da büyük bir zincir markette 4,4 TL. 2 şubesinde yoktu, birinde vardı. Diğerlerine bakmadım.

Yine de Migros'tan iyimiş.

• dostlar herkes biliyordur konuyuda tam okumadım illaki yazanda olmuştur ama yinede hatırlatayım " aldığınız yediğiniz ürünlerin içeriğine mutlaka bakın özellikle tatlı ürünlerde, tatlandırma amaçlı pancar şekeri dışında birşey varsa kesinlikle almayın" kimseye aldırmayın alanıda uyarın.... görüyorum tv lerde sigara yasaklandı-sigara öldürür-sigara süründürür bi dünya şey. asıl şu gıda terörüne bi çağre bulmaları gerekirken sigarayla bilmem neyle uğraşıyolar. içine glikoz şurubunun basıldığı bi çikolataya neden sigaranın üzerindeki kanser yapar vs leri yazamıyorlar hep kendime sorarım.
  • tobleron un aynısını ülker veya eti yapsa " bu nasıl çikolata sepsert dişime yapışıyor vs." der çoğu kişi eminim ve beğenmez. ama adı tobleron fiyatı yüksek olunca dünyanın en iyi çikolatası oluyor nedense.. eğer buna dünyanın en iyi çikolatası diyorsanız siz daha çikolata yememişsiniz kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi globalmemo -- 31 Mayıs 2012; 10:58:15 >
  • Freia bence en iyi çikolata markası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

dostlar herkes biliyordur konuyuda tam okumadım illaki yazanda olmuştur ama yinede hatırlatayım " aldığınız yediğiniz ürünlerin içeriğine mutlaka bakın özellikle tatlı ürünlerde, tatlandırma amaçlı pancar şekeri dışında birşey varsa kesinlikle almayın" kimseye aldırmayın alanıda uyarın.... görüyorum tv lerde sigara yasaklandı-sigara öldürür-sigara süründürür bi dünya şey. asıl şu gıda terörüne bi çağre bulmaları gerekirken sigarayla bilmem neyle uğraşıyolar. içine glikoz şurubunun basıldığı bi çikolataya neden sigaranın üzerindeki kanser yapar vs leri yazamıyorlar hep kendime sorarım.

bu önemli gerçekten.

fakat bakıyorum reçellerin neredeyse tamamında glikoz şurubu var.
    ne yesek içinde zararlı birşey mutlaka var.

ne yapmalı bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

dostlar herkes biliyordur konuyuda tam okumadım illaki yazanda olmuştur ama yinede hatırlatayım " aldığınız yediğiniz ürünlerin içeriğine mutlaka bakın özellikle tatlı ürünlerde, tatlandırma amaçlı pancar şekeri dışında birşey varsa kesinlikle almayın" kimseye aldırmayın alanıda uyarın.... görüyorum tv lerde sigara yasaklandı-sigara öldürür-sigara süründürür bi dünya şey. asıl şu gıda terörüne bi çağre bulmaları gerekirken sigarayla bilmem neyle uğraşıyolar. içine glikoz şurubunun basıldığı bi çikolataya neden sigaranın üzerindeki kanser yapar vs leri yazamıyorlar hep kendime sorarım.

bu önemli gerçekten.

fakat bakıyorum reçellerin neredeyse tamamında glikoz şurubu var.
    ne yesek içinde zararlı birşey mutlaka var.

ne yapmalı bilemiyorum.

aynen öyle %90 glikoz vb. maddelerle yapılıyor. çok ünlü markalar bile aynı şekilde.
    ya şekerle yapılanı bulmak lazım lazım yada internette tarifi var alıp yapıcaksın :):)
    bu iş nereye kadar böyle gider zararlı olan daha neler neler var o ayrı ama en azından elimizden geldiğince kendimizi korumalıyız diye düşünüyünüyorum. bari bile bile lades demeyelim!

• Arkadaş sonuna kadar haklı!

- MISIR şurubu (nbş) denen zehirden uzak durun. GDO'lu mısırlardan elde edilme olasılığı çok çok yüksektir.
    - GLİKOZ/Glikoz şurubundan uzak durun. Hani sakın ola "Annelerimiz tatlılara glikoz şurubu koyardı, bizim memleketteki misafir şekeri üretenler glikoz koyar" falan deyip zararsız bir şey sanmayın. Ekseriyetle Mısırdan elde edilir. Türkiye piyasasındaki mısırların çoğu maalesef GDO'ludur.

Ben uzun bir süredir içeriğinde "Glikoz, glikoz şurubu, nişasta şekeri" vs. yazan ürünleri almıyorum. ÜLKER'in bazı ürünlerini, Carte DOR'un dondurmalarını, Algida'nın bazı modellerini, Coca-Cola ve diğer asitli içecek markalarını bile bu yüzden bıraktım. Niğde Gazozuna adamlar gidip adam gibi şeker koymuş (Belki de ellerindeki bilgi birikimi ve üretim teknolojleri şeker dışında bir şey kullanmalarına yetmiyor). Arada bir onu içerim ama Coca-Cola / Pepsi içmem. Tatlandırıcı olarak şeker dışında bir şey konan ürünleri kesinlikle almıyorum.

• Aldığım ürünlerde takıntı haline geldi. Nerede üretildiğini, içindekileri okumadan almıyorum, alamıyorum. Dün içindekilere bakarak Heinz ketçap aldım. Önce Tat'a baktım glikoz var diye bırakıp Heinz aldım. İçindekilerde "Şeker" vardı.
    Dondurmaların, reçellerin, gazozların, çikolataların alayında glikoz var. BİM'in çikolatasına baktım mesela "Şeker" olarak geçiyordu.
    Migros'dan bedava 4 kavanoz reçel kazanmıştım aldım ama yiyemedim bile.

İyice kakasını çıkartmışlar. Arada kaçamak yapmak zorunda kalıyoruz. Mevsimlik olduğu için genelde dondurmada oluyor.

Şu Niğde gazozunu bulursam alırım. Daha önce Konya'da içmiştim bir daha denk gelmedik. Metro'da vardı sanki.
  • Çikolata olarak MiLKA alıyorum. Glikoz/NBŞ yok.
    İçeceklerde ise baş tercihim Denizli üretimli ZAFER gazozu, sade gazoz, Ege tarafında satılıyor ve şekeri az, glikoz/NBŞ yok ve aroması mükemmel. O olmazsa son tercih Niğde Gazozu, fazla şekerli ama olsun, en azından şeker!
  • quote:

Çikolata olarak MiLKA alıyorum. Glikoz/NBŞ yok.
    İçeceklerde ise baş tercihim Denizli üretimli ZAFER gazozu, sade gazoz, Ege tarafında satılıyor ve şekeri az, glikoz/NBŞ yok ve aroması mükemmel. O olmazsa son tercih Niğde Gazozu, fazla şekerli ama olsun, en azından şeker!

Bu Zafer Gazozu, Niğde Gazozu ve Ankara Gazozu hepsi aynı herhalde. Bu kadar çeşit olduğuna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bu Zafer Gazozu, Niğde Gazozu ve Ankara Gazozu hepsi aynı herhalde. Bu kadar çeşit olduğuna göre.

Zafer gazozu bana göre en güzeli. Şekeri az, hoş, güzel kokulu ve hafif bir meyve aroması var. Şeker seviyesini çok iyi ayarlamışlar. Ege tarafına giden arkadaş olursa mutlaka 1-2 kasa aldırıyorum.

Niğde Gazozu biraz fazla şekerli, frambuaz veya ahududu benzeri bir aroması var. Zafer olmadığında alırım.

Sincan Gazozu diye bi şey var, 2 hafta önce Çağdaş Marketlerde gördüm. Zafer veya Niğde Gazozu ile asla boy ölçüşemez. Bir kez aldım bir daha almam.

• Gazozu bilmemde Dimes'den başka meyve suyu içmem. %100 Premium olanlardan alırım. Su ve konsantreden üretiliyor, şeker, glikoz ıvır zıvır yok.
  • Vay be neler oluyor da bizim haberimiz yok. Herkes beslenme uzmanı gibi olmuş ha. Biz de gidip rastgele alıyoruz

Dikkat etmek gerek.
  • quote:

Gazozu bilmemde Dimes'den başka meyve suyu içmem. %100 Premium olanlardan alırım. Su ve konsantreden üretiliyor, şeker, glikoz ıvır zıvır yok.

Güzel seçim. Ben de eve 1 koli Dimes Premium %100 Şeftali (+üzüm ya da +elma) olanlardan yığdım. Ankara Gimat Nev Gros markette 2,06 TL idi.
    Nektar olanlarla organik olanlar arasında bir ayarda. Güzel ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Vay be neler oluyor da bizim haberimiz yok. Herkes beslenme uzmanı gibi olmuş ha. Biz de gidip rastgele alıyoruz

Dikkat etmek gerek.

Son cümleyi yazmazsan bize kızıyorsun sanacaktım.

quote:

quote:

Gazozu bilmemde Dimes'den başka meyve suyu içmem. %100 Premium olanlardan alırım. Su ve konsantreden üretiliyor, şeker, glikoz ıvır zıvır yok.

Güzel seçim. Ben de eve 1 koli Dimes Premium %100 Şeftali (+üzüm ya da +elma) olanlardan yığdım. Ankara Gimat Nev Gros markette 2,06 TL idi.

Kırmızı meyveler.

• Konu isveç malından glikoz şurubna kadar gelmiş ,

Ben küçüklüğümden beri spor yapan ve beslenme ile ilgili bilimsel makaleler okuyan biri olarak size kısa bir çözüm önereyim,

ne gerçek çikolata tüketin nede glikoz şuruplu olan çikolatayı. Sonuçta ikiside şeker ve kanserin mimarıdır. Vücuda şeker soktuğunuz sürece kanser hücrelerini beslersiniz, şekeri enerji olarak kullanamaz yağa depolanır, insülin direnci oluşma riskini taşır vs vs.

Bu zararlı şeyi neden savunuyorsunuz ki :) reçelde tüketmeyin çikolata da gzoz da.Köylüler bile basıyor artık glikozu çünkü kazançları pek yok e onlarda koca firma olmadığına göre(!) mecburen ekonomik olan kimyasal glikoz şurubuna başvuracaklar..

Tek önerim fındık ezmesi, kahvaltıda iyi gider, doymamış yağ & omega 3,6 ve kompleks karbonhidrat bakımından zengin tadıda harika.

glikoz var diye başka şekerli çikolataya yönelmeniz biraz ironik olmuş. ha glikoz ha şeker. ikisinin zararı tartışılmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 31 Mayıs 2012; 13:11:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

quote:

Orijinalden alıntı: astertis

sevgili routemaster

o dediğin albeni'nin twix sahtesi,
    metro'nun mars sahtesi olduğundan haberin yok herhalde,
    onların bari orjinallerini yede farkı gör,sonra toblerone u eleştirirsin:)

Almanya'da buyudugum icin yeterince tatmis olmaliyim, degilmi? Fakat DH'da oz gecmislerimizi paylasmadigimiz icin bunlari bilemeyiz.

Ama Nutella icin boyle bir indirim yapsalar, herhalde 4 + 4 alirim, yada daha fazla.

Niye Sarelle almıyorsun? Nutella'yı Konya Şeker mi yapıyor?

+100000000
    Tam ben yazacaktım ki baktım sen yazmışsın dostum. Yahu şu sıcak fırsatlarda açılan hemen hemen her konuda illa bu şekilde bir yorum geliyor. İşine gelene milliyetçiyim işime gelmeyene deyilim, bıktık usandık artık bunlardan bu forumda.

Ayrıca haber veren arkadaşa teşekkürler, bu kadar muhabbet canımı çektirdi gidip stoklayayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Vay be neler oluyor da bizim haberimiz yok. Herkes beslenme uzmanı gibi olmuş ha. Biz de gidip rastgele alıyoruz

Dikkat etmek gerek.

Son cümleyi yazmazsan bize kızıyorsun sanacaktım.

quote:

quote:

Kırmızı meyveler.

Yok hocam biz ağzımızı çok ayırdık manasında dedim hiç bir şeye dikkat etmiyorum ben malesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

quote:

Orijinalden alıntı: astertis

sevgili routemaster

o dediğin albeni'nin twix sahtesi,
    metro'nun mars sahtesi olduğundan haberin yok herhalde,
    onların bari orjinallerini yede farkı gör,sonra toblerone u eleştirirsin:)

Almanya'da buyudugum icin yeterince tatmis olmaliyim, degilmi? Fakat DH'da oz gecmislerimizi paylasmadigimiz icin bunlari bilemeyiz.

Ama Nutella icin boyle bir indirim yapsalar, herhalde 4 + 4 alirim, yada daha fazla.

Niye Sarelle almıyorsun? Nutella'yı Konya Şeker mi yapıyor?

+100000000
    Tam ben yazacaktım ki baktım sen yazmışsın dostum. Yahu şu sıcak fırsatlarda açılan hemen hemen her konuda illa bu şekilde bir yorum geliyor. İşine gelene milliyetçiyim işime gelmeyene deyilim, bıktık usandık artık bunlardan bu forumda.

Ayrıca haber veren arkadaşa teşekkürler, bu kadar muhabbet canımı çektirdi gidip stoklayayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.