Merhaba..... , TOD'dan yilin golu! DEV DERBI UCRETSIZ! todtv.com.tr'den TOD'a uye olanlara Trabzonspor - Fenerbahce derbisi ve 15. haftanin tum maclari hediye! Hemen TOD'a gel, hos geldin hediyeni al. Ayrintilar icin: todtv.com.tr Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. B002 https://www.todtv.com.tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 22 Aralık 2022; 15:47:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOD'dan yilin golu! DEV DERBI UCRETSIZ
-
-
-
Paket alırken 3 gün yazıyor, ilk ödeme tarihi için 26 Aralık yazıyor. Sanal kart ile ödeme yaptım 1 tl çekti, sanal kart ile işlem yapın yoksa üyelik ücretini 3 gün sonra çekiyor. Sadece üç gün ise haftanın tüm maçları izlenemeden süre biter, yarın almakta mantıklı olabilir bu durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 22 Aralık 2022; 15:46:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
480p çamurlu maç keyfi
Mevcutta aboneliği olanlar yararlanabilecek mi?
-
Eğer iyi bir yazılım kullanıyorsa otomatik olarak sanal karttan sürekli para çekmeyi deneyecektir. Alışveriş yapmak için limit açtığınız bir anda hop diye ücret çekebilir. Tek kullanımlık kart lazım
Ufak bir hatırlatma sezonluk paket aldığınız için yenilemeyi iptal ettiğinizde uyarı veriyor mu?
Şahsen bende sezonluk paketten aldım ücretsiz denemeyi ama iptal etmedi.
Müşteri hizmetlerini arayıp sistemden iptal ettirin.
-
Müşteri hizmetlerini arayıp şüpheli işlem olarak sanal kartı iptal ettirip, yeni bir kart numarası ile sanal kart açabiliyorsunuz. Artık sittinsene para çekemez.
Garantide yılda 5 defa böyle yapabilirsiniz :)
-
zor değil. sanal kart no yenilersin olur biter. istediği kadar denesin.
-
derbi mi
-
“DEV DERBİ ÜCRETSİZ” 😂😂😂😂
Sanal kart ile aldım iptal etmezse de çekemez
Bende sanal kart ile aldım ama müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim.
Uğraşmaam beIN ile.
-
İlk önce eğlenceyi iptal edince bende de hata verdi.
eğlenceyi iptali geri aldım lig paketini iptal edince iptal oldu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
480p çamurlu maç keyfi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X