Şimdi Ara

TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
30
Favori
46.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben gsli olarak ortak olabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Gsli olarak ortak olabilirim

• Bu aralar android box almak istiyordum zaten sizce burdan paketle beraber almak mantıklı mı?

• Evet 1 Galatasaraylı ve 1 Beşiktaşlı ortak arıyorum. Whatsapp grubu kurup iletişime geçeriz. %15 indirimli aldım. Kişi başı 450 TL. İlgilenenler p.m den yazsın.

TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!)

EDİT: Galatasaraylı bulundu bir Beşiktaşlı lazım.

Galatasaraylı @ernaltnts olarak ortak alındı.

Beşiktaşlı @hayal3t80 olarak alındı..

Kadro tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 15 Ağustos 2023; 22:11:3 >

• mi box yerine chrome cast daha iyi ve daha güncel bir cihaz. onu alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizileri veya filmleri açmıyor bu doğru mu sadece maçlar mı? Deniyorum açmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICES NMB kullanıcısına yanıt
    sadece maçlar var vod olarak da bein spor programları

• 129 luk bu pakette dizi ve filmler de var mı

• GS’liyim ortak olurum alacak olan varsa

• ririii kullanıcısına yanıt

Hocam müsait isen seni alabilirim. İlk aldığım Galatasaraylı cevap vermiyor..

• Arkadaşlar Enpara maalesef bu ödemeyi taksitlendirmiyor haberiniz olsun.
    TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 15 Ağustos 2023; 23:42:54 >
  • İlk aldığımız Fenerbahçeli cevap vermediği için Fenerbahçeli ortak aranıyor.

Takımınizin maçlarını maç saatinde izleyebilirsiniz. Diğer saatler izleyemezsiniz.

Derbi maçlarda ev sahibi takim maçı izler.

3 ortak olacağız. 3 büyükler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 15 Ağustos 2023; 23:44:34 >
  • alvarez kullanıcısına yanıt

Deli cesareti bi hızla satın aldım. Kod 1 dk sürmeden sms olarak geldi. Aktif ettim

Yurtdışındayım. Daha önce tod temsilcisine sorduğumda süper lig maclarını izleyebileceğimi bunun dışında içeriklere ulaşamayacağımı söylemişti. Bu da kafi olduğu için satın aldım.

Ulusal kanallar, bein kanalları, gstv gibi digiturk kanalları izleniyor. Normalde vod içeriği daha fazladır diye düşünüyorum o kısım yurtdışına biraz kısıtlı (yabancı dizilerin sadece Türkiye telifini almalarından dolayı bu şekilde tabi. blutv de de hbo ve discovery bölümleri kapalı oluyor)

Vod içeriklerine de tam erişeyim dedim. Kaspersky vpn kullanıyorum. Vpn açtığımda uygulama ve web sitesi açılmıyor.

Henüz bugun aldıgım için maç deneyimim olmadı. Eğer aksini yazmadıysam bu hafta maçları sonunda izlenebiliyor.

Tum maçların 90 dk kaydı mevcut. İlgilisi için çok güzel arşiv. IDM gibi bir programla indirmeyi de düşünmedim değil. Ama şu anda yeterli diskim yok diye bekletiyorum o işi. 1. haftanın tüm maçlarının 90 dk kaydı var. Diğer hafta kaldırıp 2. haftayı mı koyarlar onu bilemiyorum.

Son olarak mibox, iphone 12 pro ve web sitesinden sorunsuz izlememe ragmen macbook için appstoredan indirdikten sonra maalesef açmadı. (macbook air m1 base)

Firetv ye apk yuklenebildiğini hatırlıyorum. Sanırım sorun yaşamazsınız. Satın almadan önce tod turkiye appini bulup fire tvye yükleyin. Uygulama açılıyorsa sonra alırsınız

Appstoreda "IPAD ICIN TASARLANDI, MACOS ICIN DOGRULANMADI" yazmakta. Sorunun bununla alakası var mı bilmiyorum. Belki de benim mac ile ilgili bir sorun. Mac kullanan varsa deneyip yazarsa sevinirim.

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sorunsuz 5 taksit yaptı, ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenA -- 16 Ağustos 2023; 6:5:34 >
  • Galatasaraylı ortak hala bulamadık. İlgilenenler mesaj atabilir

• SevenA kullanıcısına yanıt
    Bende de yaptı.

• SevenA kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi baktım taksitlendirmeye girmiş. Oysa önceki postumda ki fotoğraf da göründüğü gibi taksitlendirilemez yazıyordu. Enpara bi tuhaf! 🧐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidalarin Murdoch

Deli cesareti bi hızla satın aldım. Kod 1 dk sürmeden sms olarak geldi. Aktif ettim

Yurtdışındayım. Daha önce tod temsilcisine sorduğumda süper lig maclarını izleyebileceğimi bunun dışında içeriklere ulaşamayacağımı söylemişti. Bu da kafi olduğu için satın aldım.

Ulusal kanallar, bein kanalları, gstv gibi digiturk kanalları izleniyor. Normalde vod içeriği daha fazladır diye düşünüyorum o kısım yurtdışına biraz kısıtlı (yabancı dizilerin sadece Türkiye telifini almalarından dolayı bu şekilde tabi. blutv de de hbo ve discovery bölümleri kapalı oluyor)

Vod içeriklerine de tam erişeyim dedim. Kaspersky vpn kullanıyorum. Vpn açtığımda uygulama ve web sitesi açılmıyor.

Henüz bugun aldıgım için maç deneyimim olmadı. Eğer aksini yazmadıysam bu hafta maçları sonunda izlenebiliyor.

Tum maçların 90 dk kaydı mevcut. İlgilisi için çok güzel arşiv. IDM gibi bir programla indirmeyi de düşünmedim değil. Ama şu anda yeterli diskim yok diye bekletiyorum o işi. 1. haftanın tüm maçlarının 90 dk kaydı var. Diğer hafta kaldırıp 2. haftayı mı koyarlar onu bilemiyorum.

Son olarak mibox, iphone 12 pro ve web sitesinden sorunsuz izlememe ragmen macbook için appstoredan indirdikten sonra maalesef açmadı. (macbook air m1 base)

Firetv ye apk yuklenebildiğini hatırlıyorum. Sanırım sorun yaşamazsınız. Satın almadan önce tod turkiye appini bulup fire tvye yükleyin. Uygulama açılıyorsa sonra alırsınız

Appstoreda "IPAD ICIN TASARLANDI, MACOS ICIN DOGRULANMADI" yazmakta. Sorunun bununla alakası var mı bilmiyorum. Belki de benim mac ile ilgili bir sorun. Mac kullanan varsa deneyip yazarsa sevinirim.

mac mini var bende m2 aynı hatayı veriyor

• Süper ligi izlemek için bir de para vermek he. Ğzerine para verseler izlemem

• Merhaba,

4 ekranda aynı anda izlenebiliyor değil mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.