< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (8. sayfa)
-
-
Bu alınan pakette premier lig bundesliga mevcut mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam ortak buldum aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben alirken bana verdiler hatta fransa 1. Ligde var bwnde
Sezonluk sandım ama aylıkmış. Buna sıcak fırsat diyorsanız bu ülkede insanların geçinemediğine ve ekonominin kötü olduğuna beni kimse inandıramaz.
Aldım şimdi bende aylık 116₺ e geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Korsan IP tv'ler bile yıllık 500-600 liradan başlıyor en dandikleri. O açıdan legal ürün olduğu düşünülünce sıcak fırsat olmuş oluyor maalesef. Enflasyon ortamındayken bu fiyatlanmalar normal, ekonominin kötü olduğuna rahatlıkla inanabilirsin
-
Merhaba buldunuz mu acaba ?
Yok bukamadim
Hala GS ve Trabzon için yerimiz var bizimde.
Edit:Sadece TS yerimiz kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 17 Ağustos 2023; 22:10:16 > -
Bende ortak olabilirim 👍
-
Over-the-top (OTT) medya servisleri, medyayı doğrudan internet üzerinden izleyicilere ulaştıran medya servisleridir.
İnternet Üzerinden TV (OTT), TV/video içeriğinin doğrudan internetten aktarılması anlamına gelir. Kullanıcıların bu içeriğe erişmek için geleneksel bir kablo veya uydu sağlayıcıya abone olmasına gerek yoktur. Bu içeriği tablet, telefon, dizüstü/masaüstü, televizyon vb çeşitli cihazlarda izleyebilirler.
Sadece süper lig maçları...
-
Fenerbahçe’li arkadaş var mı grup arayan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satın alma aşamasında sürekli ödeme alınamadı uyarısı alıyorum. Sitede mi sorun var acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hocam ben fb liyim. bilgi alabilir miyim
-
Hangi konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X