İlk haftalar diyedir o çoklu izleme maalesef yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (10. sayfa)
-
-
Ben alabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galatasaray için yeri olan var mı.
Fb için ortak olabilirim deme atın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GS olarak ben varım
yardımcı olabilirim. dm iletişim kuramadım
-
Eski ve referanslı üyelerin olduğu 4'lü gruba Beşiktaş için dahil olabilirim.
WhatsApp grubu kurmak iyi olabilir.
Fenerbahçeli ve Galatasaraylı kontenjanı dolu olmakla beraber Beşiktaş ve Trabzonspor için yerimiz bulunmakta. 3 kişi olursak yıllık 450₺, 4 kişi olursak 337₺ olacak şekilde. Derbi maçlarında ev sahibi izleyecek şekilde uygulamasını yapabiliriz.
Fenerbahçe: @Tankado34
Galatasaray: @MeteMurat
Beşiktaş:
Trabzonspor:
-
Dün gece aldım hala mail ya da mesaj gelmedi. Bir kod gelecek galiba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 saniye içinde geliyor kod.
-
An itibariyle 1346tlye aldim ben de hayırlı olsun. Ortak aramiyorum
Nasıl aldınız o fiyata ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pcden denemiştim %15 indirimi vermiyordu telden bugün deneyeyim dedim oldu. Farkli telefonlardan ara ara deneyin
%15 indirim nedir?
-
Peşin ödemeye yüzde 15 indirim yapıyor.
-
bu site güvenilirmi acaba almayı düşünüyorum ancak TOd kendi sitesi olmamasından dolayı terettüdte kaldım.
Edit; Satın alım yaptım herhangi bir sorun yoktur anında kodu geldi. Sezonluk paketim TOD üyeliğime bu kodla tanımladım
Düzeltme: Satın aldım. Kod geldikten sorna TOD uygulamasından aktif ettim. Sorunsuz uygun fiyatlı alışveriş oldu teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfshnksk -- 29 Eylül 2023; 11:27:52 > -
Site sağlam sıkıntı Yok eski mesajlarda bi arkadaş açıklamıştı
Uydu yayınına kıyasla görüntü nasıl arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runelgna -- 24 Ağustos 2023; 18:4:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X