Fb ve bjkli arkadaşlarla grup kurabiliriz Kişi başı 450 tl Wp grubu kurabilriiz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mpeng -- 25 Ağustos 2023; 11:47:44 > |
TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (11. sayfa)
-
-
ben almıştım hocam 2-3 hafta önce
-
Fenerbahçe için lig maçları olan paketi alacaktım. 1-2 hafta önce ynı pakette 24 TL ile (sanırım bir defa) premier lig ve almanya ligini olduğu paketi de veryordu o bitti mi tekrar alma şansım lur mu?=
-
….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih407 -- 2 Eylül 2023; 21:46:13 > -
mi stick ve mi box olayı nedir? ben de mi stick var, smart tv web cep tablet ile izle paketi satın alırsam mi stick ile izleyemeyecek miyim?
-
Bu paketi alınca kanalları ve tod uygulamasından dizileri izleyebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özrl mesaj yazmayla ilgili bir sorun var. İletemiyorum size
@scream_82
Halen arıyorum numaranızı dm den gönderirseniz paylaşayım bilgileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfshnksk -- 27 Ağustos 2023; 8:4:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oldukca kotu en azindan bedavayken denemisdim HD den hallice btrate zaten yerlerde.Gerci uydu bile kotu diyorlar orasida ayri konu.
-
Kötü felan değil.Standart yayın sorun yok hep izliyorum.Uydu alıcı kadar hızlı değil ama evdeki internetin iyiyse sorun yaşamıyorsun kolay kolay.Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kod sms olarak mı geliyor sanırım eski telefon numaramı girdim alalı 2-3 saat oldu halen kod gelmedi?
birde alıp iade eden arkadaş oldu mu iade sırasında problem yaratıyorlar mı?
uzak durun. tod tv çökmüş batmış. eski digiturk değil. ben üyelik satın aldım. izleyeceğiniz ekranı tanımlayın diyor. tanımlamak için profilime giriyorum. telefon numaranızı güncelleyin diyor. telefon numaramı güncellemeye çalışıyorum. bu telefon başka üyelikte kullanılıyor diyor hata veriyor.
Tam 1 haftadır müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. bu adamların iflas ettiğin falan düşünmeye başladım. inanmayan varsa denesin. 212 473 73 73 eskiden çok kolay birisine ulaşılırdı. şimdi tamamen bot. canlı gerçek bir insan yok. site için destek ekranı aynı. o da bot. twiit attım desteğine. dönen yoj. destek@digiturk.com.tr adresine mail attım. cevaplayan yok.
özet şudur ki. profilimde cep telefonu kısmını güncelleyemediğim için ve müşteri hizmetleri diye birşey olmadığı için izleyemiyorum.
-
Ödeme yaptıktan 10 saniye sonra geldi kod bana mesaj ile.
Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı arkadaşlar varsa üyeliği bölüşebiliriz whatsapp grubu kurup
Kişi başı 450TL
En iyisi IP TV alın geçin yıllık 800 TL bütün ligler diziler filmler bütün içerikler var..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende benzer sorunu yaşadım. todun chatine bağlanılamıyor. en son eski digiturk chatine bekleye bekleye bağlandım. sorunu çözdüler.
-
İllegal kullanmak istemiyorum. Ama müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Ben anlamadım. Parasını verip aldığımız bir hizmetin desteği neden yok? Nasıl ulaşırım mh ye?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X