Şimdi Ara

töder 102 net 11. sınıf nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 19 fen 25 mat 29 sos 28 türkçe yaklaşık sizce nasıl bu yıl başında finalin normal bir ygs sınavında 55-60 yapıyordum

• 11'lere sövüp rahatlamak isteyenler için güzel bir konu olmuş, birazdan stresli 12 dolar burası
  • rezalet, hala 140 altı net yapanlar var cok şaşırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısal ise kötü tm isen orta
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

sayısal ise kötü tm isen orta

sayısal sence bundan sonra nasıl çalışmalıyım
  • Mat1 i bitirirsen önünde kimse duramaz önce onu bitir. Diğer dersleri öğrenip yapması daha kolay. Netin güzel. Yazı iyi geçirirsen istediğin yere girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 7 Mart 2014; 17:53:05 >
  • 102 nin dağılımına göre değişir,mat fen ağırlıklıysa güzel ama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 aya 45,net artırmak helal süper devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 11 MF'yim. Töder netim 114. Yorumlayabilirseniz sevinirim. 1 ay önce Zaman'da 100 yapmıştım. Mat 1'e devam ediyorum.
  • netlerini yazmalısın
  • _raison_ kullanıcısına yanıt
    Tr 32,25
    Sos 30
    Mat 29
    Fen 22,75
  • abdal sultan A kullanıcısına yanıt
    -Türkçe netin biraz düşük. Sayısal öğrenci için ygs türkçe neti önemli. Yazın türkçe çözmelisin.

-11. sınıf fende hiçbir sorunun olmamalı. Bu yılın fen derslerinde iyi olmalısın yoksaa gelecek yıl sıkııntı çıkar

-Bu yıl yani gelecek yıl dersahaneye başalyana kadar tüm mat1 i bitirmen gerekiyor. Görünüşte mat netin iyi unuttuğun konularda olmalı. Bunu rahat halledebilirsin

-Eğer bunları gelecek yıl dershane başlamadan yapmayı başarırsan dershane başaldığında ağırlıklı lys ve 12. sınıf derslerine bakacağın için iyi bir yere kapak atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdal sultan

quote:

fen çok kolaydı ona ragmen netin cok kötü al eline kitap en bastan basla konuları tek tek calıs test çöz sunu biliyorum geçiyim deme 12ye kadar bitirirsin zaten iyi temel olusturur
  • -Eğer türkçe yanlışların ya da varsa boş bıraktıkların dilbilgisi ise fazla bir problem yok. Anlam ise yazın biraz soru çözmen gerekir. Çalışmalarınızı yapabiliyorsan ekstra soru bankası, eğer seni sıkıyorsa deneme seti alıp çözmelisin. Sayısalcı için hız çok önemli.
    -Sosyal iyi görünüyor.
    -Mat da iyi. Bu yaz sonuna kadar mat1 ve geo yu bitirmen gerekiyor.
    -Yazın fırsat bulursan fende çalış

dersahane açılana kadar vaktini iyi değerlendirirsen iyi bir yere kapak atarsın. gelecek yıl LYS ağırlıklı çalışabilirsin. Netlerin 11. sınıf için iyi.
  • quote:

quote:

quote:

fen çok kolaydı ona ragmen netin cok kötü al eline kitap en bastan basla konuları tek tek calıs test çöz sunu biliyorum geçiyim deme 12ye kadar bitirirsin zaten iyi temel olusturur

fizik 12 d 2b 3 soruda elektrikti daha hiç bakmadım bio beni batırdı yanlış doğru sayım eşitti kimyadan ise şuana kadar bileşikler bitti oraya kadar olan kısmı çözdüm ama dediğin gibi konu eksiği var onu halletmeliyim

• Hedef ne

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Hedef ne

itü\ytü endüstri mühendisliği
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Hedef ne

itü\ytü endüstri mühendisliği

NAPTIN KANKA?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.