Şimdi Ara

TOEFL IBT Çalışma Rehberi; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
98
Favori
46.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek mola 4.30 saat pek hoş durmuyo ama hallederim heralde bu arada aymuk ne demek Lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Eylül 2013; 1:21:24 >
  • Toefl ıcın ıstanbul avrupa yakası kurs ozel ders hocası tavsıye varmı ? ayrıca online egitim fln sitesi varmı onerebıleceıgnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Toefl ıcın ıstanbul avrupa yakası kurs ozel ders hocası tavsıye varmı ? ayrıca online egitim fln sitesi varmı onerebıleceıgnz

TOEFL özel dersle olacak bir şey değil, kesinlile ve kesinlikle kendin çalışman gerekiyor. bu çalışmayı ise bol bol listening ve reading çözerek yapacaksın. writing ve speaking içinse ilk mesajımda belirttiğim gibi kalıplar mevcut. bu arada ilk mesajıma göz gezdirmenizi tavsiye ederim. kafanıza takılan bir bölüm kalırsa özel mesaj atabilirsiniz.
  • Hedefim her ne kadar ielts ise de takip etmekte fayda var bu konuyu...
  • Gmat'a fayda sağlarmı bu çalışmalar
  • Hocam yaza kadar evde kendi imkanlarımla çalısacagım [yaklasık 3.5 ay] yazın 2 ay yurtdısı TOEFL kursuna gideceğim ve dönünce 1 ay pratik yaparak sınava gireceğim. Yani yaklasık 6.5 ay civarı oluyor. Şuan seviyem B1 sayılır. Sıkı çalısma ile kaç puan alabilirim acaba . Düzenli olarak Haftada 6-7 gün çalışmayı düşünüyorum
  • Teşekkürler.
  • mesaj bulunsun çok yararlı bi konu
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bir bakın...Bugün 27 ŞUBAT 2014 tarihinde TOEFL IBT testine internet üzerinden kayıt oldum.Önümüzdeki 14 MART 2014 tarihinde olucak sınav ve ödemeyi paypal ile yaptım.Fakat bir sorun var.Paypal hesabımda yeterli kadar para olmadığından ödeme karşı tarafa geçmedi ama ''Beklemede'' diye bir uyarı geldi.Sonra gittim hemen paypa hesabıma kayıtlı olan kredi kartıma doğru miktar parayı yatırdım ve sonra bakındım birazcık,bu ''beklemede'' demek karşı taraf manuel olarak yani sanırsam biri tarafından özellikle bakılacak benim ödemeyi yaptığımı görecek sonra kabul edicekmiş.Daha önce böyle bir sorun başına gelen oldumu acaba kimsenin? Lütfen çok önemli birşey arkadaşlar benim için bu.@LGR9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyanusAskin -- 27 Şubat 2014; 13:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkyanusAskin

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bir bakın...Bugün 27 ŞUBAT 2014 tarihinde TOEFL IBT testine internet üzerinden kayıt oldum.Önümüzdeki 14 MART 2014 tarihinde olucak sınav ve ödemeyi paypal ile yaptım.Fakat bir sorun var.Paypal hesabımda yeterli kadar para olmadığından ödeme karşı tarafa geçmedi ama ''Beklemede'' diye bir uyarı geldi.Sonra gittim hemen paypa hesabıma kayıtlı olan kredi kartıma doğru miktar parayı yatırdım ve sonra bakındım birazcık,bu ''beklemede'' demek karşı taraf manuel olarak yani sanırsam biri tarafından özellikle bakılacak benim ödemeyi yaptığımı görecek sonra kabul edicekmiş.Daha önce böyle bir sorun başına gelen oldumu acaba kimsenin? Lütfen çok önemli birşey arkadaşlar benim için bu.@LGR9

daha önce başıma böyle bir şey gelmedi ama hesaba para geçmeyip de sınava giren bir arkadaşım vardı, sınava girdi çıktı ancak sonuçları açıklanmadı. ceza olarak yanlış hatırlamıyorsam 185$ yerine 250$ ödemişti (daha önce hesaba para yatmadığı için.) yine de bir mail atmanı öneririm.

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    Nereye mail atmam gerekiyor acaba? Sitelerinde bulamadım hangi adrese atmam gerektiğini...
    Hocam şimdi mail attım adamlara aynen bu şekilde:

Hello.I registered for a test today which is on (14.03.14) and i paid with Paypal.But by the time I paid i didint know that i dont have enough money in my paypal account for the test fee(185$).After i placed my payment,i got a mail telling me that my payment it ''Pending''.So then I suddenly upgraded my paypal's balance to 185$.This is the code mailed to me after i placed the payment: (----------------------- ).
    My paypal account has enough money in it for you to charge 185$ for toefl test.Please contact to me if i have to do everything from the beginning.

Have a Nice day!

Umuyorumki zamanında cevap verirlerki girebilirim 14 marttaki sınava.Çok teşekkürler linki attığım için kısa zamanda =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyanusAskin -- 27 Şubat 2014; 14:34:56 >
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • okul dersleri kısmetse hazirana kadar biter.Bitince buraya gelip dediklerini harfiyen yaparım stajımla birlikte staj 60 gün sürerecek 3 ay falann bunları uygulamaya çalışıcam çok yararlı çbir konu hocam inş silinmez.
  • silinse bile bende konunun direk yedeği var aynı kodlarla beraber, sıkıntı olmaz
    Hocam hallettim olayı.Senin verdiğin link sayesindemi bilmiyorum ama,adamlar paypaldan iptal etmişler sanırım ödemeyi ''süresi doldu'' diye birşey yazıyordu.Bende direk kredi kartım ile ödedim sorunu kalmadı artık 14 martta giricem sınava.Tekrar teşekkürler =)
  • @LGR9
    konu için te?ekkürler
    ben de birkaç bilgi vereyim
    english time kursuna ba?ladym , 1000 lira civary , seviye en az 5 olmasy gerekiyor , yoksa zaten dersleri anlayamyyorsunuz
    longman kitabyyla ba?ladyk , divxplanet'te çevirmen oldu?um için günlük konu?ma dilinde sykyntym yok ama herkesin ba?belasy speaking'de ayny sorunlarym var
    cümle kurmakta ve en sonunda conclusion ile bitirmekte zorlanyyorum , cümle kursam bile kafamda , süre yeti?miyor
    i?in syrry çok pratik yapmakta, cümle sayysyny akylda tutmakta, 8-9 cümleyi geçmeyecek
    sorular varsa elimden geldi?ince cevaplarym
  • konuşmak ayrı bir olay siz de biliyorsunuz bunu. bol bol başka kişilerle alıştırma yapamanız gerekiyor, yoksa bir anda öyle hödöö diye konuşamıyoruz malesef
  • yani insanları düşünmeye yöneltecek ve kendi hata aratabilecek cümlelerden bahsediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.