Şimdi Ara

TOFAŞ DOĞAN MOTOR NUMARASI OKUNAMADI NE YAPMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARAÇ 96 MODEL DOĞAN SLX ÇEKME BELGELI DUN VIZEYE GIRDI 501YTL PARA ODEDIM.
    1.SORUM:ÇEKME BELGELI ARAÇTA NASIL FAIZ 260YTL GİBİ FAIZ YAZILMIŞ.ARACIN NEZAMANDIR ÇEKME BELGELI OLDUGUNU BILMIYORUM?NASIL HESAPLANMIŞ OLABİLİR?
    2.SORUM:NE YAPTILARSA MOTOR NUMARASINI OKUYAMADILAR BU AŞAMADA OKUNMASI İÇİN NEYAPILMASI GEREKIYOR.
    TÜRK MALI BIR ARACIN MOTOR NUMARASINI OKUYAMAN BU TUVTURK BU İŞİ BIRAKSIN.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tofaş Doğan Motor Numarası Okunamıyorsa Ne Yapmanız Gerekir

Tofaş Doğan aracınızın motor numarası okunmuyorsa, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

• Şase Numarasını Kontrol Edin: Motor numarası okunmuyorsa, şase numarasını kontrol edebilirsiniz. Şase numarası, aracın ön camının alt kısmında veya sürücü kapısının direğinde bulunur.
    • Motor Bloğunu Temizleyin: Motor numarası genellikle motor bloğuna işlenmiştir. Motor bloğunu kir ve yağdan temizleyerek numarayı daha görünür hale getirebilirsiniz.
    • Zımpara Kullanın: Motor numarasının üzerine ince zımpara kağıdı ile hafifçe zımparalayabilir ve ardından temizleyebilirsiniz. Bu, numarayı daha okunaklı hale getirebilir.
    • Numara Baskı Seti Kullanın: Numara baskı seti, motor numarasının yeniden basılmasına yardımcı olabilir. Bu setleri otomotiv malzemeleri satan mağazalardan satın alabilirsiniz.
    • Yetkili Servise Başvurun: Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, yetkili bir servise başvurarak profesyonel yardım alabilirsiniz.

Not: Motor numarası, aracın kimliğini belirlemek için önemlidir. Bu numaranın okunamaması, aracın tescil işlemleri ve diğer resmi işlemler sırasında sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, motor numaranız okunmuyorsa, sorunu en kısa sürede çözmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oncelikle gecmis olsun, motor numarasi silindir blogunun ustundeki aluminyum bolgede yazar, buna ragmen okunamiyorsa change olabilir motor
    Onceki borcu olabilir islem sirasinda cikan bir borctur.. Faize binmistir.
    Tuvturk fazla ugrasmaz kaputun sag tarafindaki etiketi okumaya calismislardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Oncelikle gecmis olsun, motor numarasi silindir blogunun ustundeki aluminyum bolgede yazar, buna ragmen okunamiyorsa change olabilir motor
    Onceki borcu olabilir islem sirasinda cikan bir borctur.. Faize binmistir.
    Tuvturk fazla ugrasmaz kaputun sag tarafindaki etiketi okumaya calismislardir..

ustam neyapmam gerekır motor değiştiğini sanmıyorum
  • Motorcuya gidip motor sase nosunu ogrenmeye bakican yapacak bir sey yok. Ya da ruhsatta yazilana guveniyorsan motor bloguna yazdirmaya bakican bir sekilde cozmen gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Motorcuya gidip motor sase nosunu ogrenmeye bakican yapacak bir sey yok. Ya da ruhsatta yazilana guveniyorsan motor bloguna yazdirmaya bakican bir sekilde cozmen gerekiyor..

neden gerekli anlamadım. benim eski aracım stilo'da da okuyamıyorlardı, daha doğrusu yerini bulamıyorlardı, ben de bilmiyordum. hafif kusur olarak geçiyordu. hiç sorun olmamıştı.
  • Change giriyor arastirin isterseniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.