Şimdi Ara

TOFAŞ forumu neden bu kadar cansız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet aldığı arabayı hemen gelip foruma koyuyor ama bizim TOFAŞ forumunda bu yok nedense ? Biraz canlandıralım şurayı beyler

• harbiden hocam ya.forumda adı çıkmış kuş serisinin apaçi arabası diye.

edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0604 -- 8 Mart 2013; 19:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0604

harbiden hocam ya.forumda adı çıkmış kuş serisinin apaçi arabası diye.

forumda zengin sayisi biraz fazla. Lux arabaya binince daha dusuk arabalari assagilik hale getiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: serkan0604

harbiden hocam ya.forumda adı çıkmış kuş serisinin apaçi arabası diye.

forumda zengin sayisi biraz fazla. Lux arabaya binince daha dusuk arabalari assagilik hale getiriyorlar.

aynen öyle.
  • Sorun ucuz olması değil, veya lüks olmaması değil. Sorun 100 liralık tampon takımı taktırıp yollarda aragaz verip yarış yapmaya çalışanları görmek. Tamam bütçeniz az ancak amacına uygun kullanın şunu altınızdaki ferrari değil.
  • Arkadaşlar kimsenin Tofaşlar alıp veremediği yok sorun kullanıcıların da daha doğrusu yanlış kullanıcılarında. Bknz: adam almış bi şahin camlar filmli egsoz(ekzoz,egzoz,egzos artık doğrusu ne ise) abart, bagajda subwoofer gidiyor liselerin önüne son ses müzikler, saçlar bi şekil, gözde bi kaynak gözlüğü, ağzında sigara, aragazı yapıştırıyor camdan beline kadar çıkıp bağırmalar bi şekiller göbeklerde dönmeler falan lastik yakmalar. nedir arkadaş bu nerden geliyor bu lastikler bu benzin yada tüp her ne ise. misal pazar günü oturuyorsun evde dinleneceksin dimi bütün haftanın yorgunluğu üzerinde uykunun arasında acaip acaip sesler lastik mi yakıyolar egsozun sesimi dersin. Benim Tofaşla bi alıp veremediğim yok arkadaşlarla bizde seviyoruz yanlamayıda trafikte değil dimi. çıkıyoruz İstanbul Parka yarım saat dön gel tamam güzel oluyor lastiksesi motor sesi falanda arkadaş trafikteki insanların suçu ne evde uyuyan adamın suçu ne. modifiye güzel eyvallahda b*kunu çıkardılar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Sorun ucuz olması değil, veya lüks olmaması değil. Sorun 100 liralık tampon takımı taktırıp yollarda aragaz verip yarış yapmaya çalışanları görmek. Tamam bütçeniz az ancak amacına uygun kullanın şunu altınızdaki ferrari değil.

bütçeniz kısıtlı demişsinde arkadaş araba 30krşdan az yakmıyor zaten bi böyle bastın mı 50krş ee bu lastikler nerden geliyor afedersin ama sanayiye yatırılan parayıda hesaba koy bu para ile gayet iyi bir araba alınır yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimseye akıl vermek gibi bi niyetim yok fakat çevremden söylüyorum. kardeşlik modifiye mi diyosun tamam. Bas arabayı, çek bi jant, tamam ses sisteminde olsun ama şu egsoz vanalı olsun şehir içinde açmayın şunu gözünüzü seveyim. Modifiye karşıtı değilim severim ama tofaş dediğin sade olacak
  • araba kullanmayı 1999 kartalla öğrenmiştim, ne araçtı tank gibi, hidrolik direksiyonu vardı, beyazdı

hey gidi günler hey
  • Bayadır uğramadım bu taraflara :)
    bizim 92 kartal'ı sattık dacia hyundai falan baktık ama vazgeçtik gene kartal almaya karar verdik :)

2000model falan bir kartal alalım kafamız rahat olsun dedik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.