Şimdi Ara

Tofaş sahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler 5 bin butce var ilk arabam olucak yas 16 sahin alicam planda ilk jant var sonrasi egsozt taktirip yolların tozunu attiricam insallah bilgi almak istedigim sey ise sahin 380 binde gotururmu 2 sene beni zarar edermiyim satarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git burdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye abi sahin binicez diemi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Git burdan

Neden böyle bir cevap verdiniz?
  • Kardeşim hevesini anlıyorum ancak 5 bine alacağın sahine binebilmen için bi 5 bin daha masraf etmen lazım

• kardeşim önce bi ehliyetini al. Sonra paranı biriktir bi tane sağlam bişey al.

ben destekçinim. Allah izin verirse bende seneye doğan düşünüyorum.

ama egzoz megzoz falanla uğraşma. milleti rahatsız etme. dediğim gibi önce bi ehliyetini al.
  • Eyvallah abim ailede yok babada yok calisitigim para ile alicam alin teri hep heves ettim baya hayirlisi bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Samara VS IMPREZA STI Drag
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhpli osman

Eyvallah abim ailede yok babada yok calisitigim para ile alicam alin teri hep heves ettim baya hayirlisi bakalim

Allah gönlüne göre versin. Egzozla falan uğraşma arkadaşın dediği gibi. Onlara harcayacağın parayı da biriktir daha temiz bir şeyler al. Tabi ehliyetini alınca.
  • Bu adamları dinle kardeşim.

• Şahin olduğu için filan değil daha ehliyetin yok bişeyin yok senin o dediğin işler yaş. Hedefini büyük tut bekle ehliyetini aldiğin zaman 10 bin tl civarlarında bi araba bakar alır binersin. Şahin alıpta egsoz gibi saçma sapan şeylere özenme.

• 380 bin arabaya yeni motor yaptirmaya hazir misin
    Eksoz jant
    Olgun dusun biraz kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasimsntrk

380 bin arabaya yeni motor yaptirmaya hazir misin
    Eksoz jant
    Olgun dusun biraz kardesim.

bulamadım zaten abi 5 bın baktım arabaların haşadı cıkmış temız gıbı gozukenlerde adam xenon yapıp sıyah jant takmış 13 bın dıyor 10 bın verdım paran olunca gel diyor tenezul bıle etmıyorl kafamı bozdular iyice
  • 16 yaş için motor yasası çıktı bak. Git motor al.

• Sahin alacagina git skoda favorit al. Hafif modifiye yaptinmi tadindan yenmez

• ilk jant var sonrasi egsozt taktirip....

Bence İlk iş Motor yaptırırsın , Lpg Ayarı , Rot balans , LPG sızdırmamazlık belgesi , sigorta işleri , ön takım ayarı bakımı , fren bakımı , elektrik arızaları..
    Cebindeki son para 5 Bin TL ise o arabayı alırsan sadece kapının önünde yatar açtıgı masrafları karşılayabilecekmisin? 16 noluyor şuan 2000 dogumlu kardeşimle aynı yaştasın cocuk Lise'ye gidiyor bana göre şuan uğraşması gereken YGS sınavları , Ehliyeti falan daha önemli boşver Şahin heves tabi kim o yaşlarda istemezki öyle birşey inşallah imkanın olur alırsın ancak şuan için cok erken 16 nedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

ilk jant var sonrasi egsozt taktirip....

Bence İlk iş Motor yaptırırsın , Lpg Ayarı , Rot balans , LPG sızdırmamazlık belgesi , sigorta işleri , ön takım ayarı bakımı , fren bakımı , elektrik arızaları..
    Cebindeki son para 5 Bin TL ise o arabayı alırsan sadece kapının önünde yatar açtıgı masrafları karşılayabilecekmisin? 16 noluyor şuan 2000 dogumlu kardeşimle aynı yaştasın cocuk Lise'ye gidiyor bana göre şuan uğraşması gereken YGS sınavları , Ehliyeti falan daha önemli boşver Şahin heves tabi kim o yaşlarda istemezki öyle birşey inşallah imkanın olur alırsın ancak şuan için cok erken 16 nedir :)

Alamadim zaten abi mobilet alicam artik 1 2 sene sonra insallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

ilk jant var sonrasi egsozt taktirip....

Alamadim zaten abi mobilet alicam artik 1 2 sene sonra insallah

Mobiletide boşver 2 zamanlı yağ yetiştiremezsin Yağ benzin karışımı yakıyor al bi tane 100lük Cup 4 zamanlı yada 100uag vitesli bi motor uğraşmazsın 100lük motor zaten vergisi bile yok

• quote:

Abiler 5 bin butce var ilk arabam olucak yas 16 sahin alicam planda ilk jant var sonrasi egsozt taktirip yolların tozunu attiricam insallah bilgi almak istedigim sey ise sahin 380 binde gotururmu 2 sene beni zarar edermiyim satarken

16 yaş
    İlk araba
    Şahin
    380 bin km
    jant + gürültülü egzoz
    yolların tozunu attırmak
    5 bin tl
    satarken yapılacak zarar

Kısacık bir yazıda ne kadar olumsuz şey varsa toplamışsın bir araya, troll'e filan da benzemiyorsun ama neyse...
  • Tofaş km sayaçları 99binden sonra 1km olarak baştan başlıyor. Dolayısıyla km takıntısı aranmayacak araçların başında gelir tofaşlar. Forumun yarısı vw'ci diğer yarısı da bmw'ci olduğundan onlara bunu anlatmak zor.

Kaldı ki motor masrafı diyelim. 270cdi motoru değil bu en nihayetinde 1.6 karbüratörlü atmosferik motor. Kasım ayında krank mili, pistonlar, yataklar ve gömlekleri sıfır almak kaydıyla işçilik dahil 1.100 tlye yaptırdım ben 93 model doğanın motorunu. Contalarını, taşlamasını, sekmanını, boruları, hortumları hatta kelepçelerin dahi masrafı içinde. Hoş bir jant düşünebilirsin ama egzost tamamen bir saçmalık.

Fakat tabiki önce ehliyetini cebine bir koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Şahin olduğu için filan değil daha ehliyetin yok bişeyin yok senin o dediğin işler yaş. Hedefini büyük tut bekle ehliyetini aldiğin zaman 10 bin tl civarlarında bi araba bakar alır binersin. Şahin alıpta egsoz gibi saçma sapan şeylere özenme.

Egzoz neden saçma oluyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.