Bildirim
tofaş ve fiat üretim resimleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Fotoğraflar İçin Teşekkürler.
Çok Metal içim bir garip oldu...İnsan istihdamı kalmamış vah vah.Robot mobot işi götürüyor. -
Güzel resimler,teşekkürler.. -
sağolasın havni hocam -
teşekkürler avni bey türkiye fiat la gurur duyuyor. -
sağolun havnitekinbey vaybe bizim premioa böyle doğdu be -
quote:
Orjinalden alıntı: multijet
sağolun havnitekinbey vaybe bizim premioa böyle doğdu be
kısmet olursa bir gün ziyaret etmek isterim. -
sağol.eline sağlık.Geçende bende kendi kendime düşünüyordum Tofaşın üretim tesisleri ile ilgili görüntü video falan yokmu acaba diye.Mesela bir albe bir linea doblo.vb üretim bandını nasıl birleştirildiğini gösteren videolar varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: br251
sağol.eline sağlık.Geçende bende kendi kendime düşünüyordum Tofaşın üretim tesisleri ile ilgili görüntü video falan yokmu acaba diye.Mesela bir albe bir linea doblo.vb üretim bandını nasıl birleştirildiğini gösteren videolar varmı?
gerçekten güzel olur..lineanın ortaya çıkışını aşama aşama izlesek...ama genelde firmalar böyle şeylerin yayınlanmasını istemiyor..fabrikalara girişler bile çok sıkı şekilde takip ediliyor..... -
dünyadaki çeşitli fiat fabrikalarından örnekleri sunmaktan şeref duyarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 31 Mayıs 2008; 14:30:57 >
-
-
harika resimlere devam hocam doblo resimleride isteriz. -
-
yoruldum biraz ara vereyim...
-
-
hocam dinlenince hemen devam et doyamadık resimlere -
Hocam resimler harika, paylaşım için teşekkürler -
HOCAM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DEVAMINI BEKLİYORUZ... -
Benzer içerikler
- euro 5 motor nedir
- 1.3 multijet motor kronik sorunları
- tempra sxa özellikleri
- doğan şahin farkı
- fiat egea 1.4 tekleme sorunu
- fiat egea paket sıralaması
- 2025 egea
- fiat 500e menzil
- fiat pulse
- fiat ami
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X