|
Bildirim
Ekonomik kriz yok manipülasyon var diyenlere gelsin dolar bilmem ne kadar faizler almış yürümüş hatta koşmuş ondan sonra manipülasyon tabi yersek
|
Bursada otomativ sektöründe çalışıyorum. Maalesef haberler doğru otomativ sektöründe yurt içi daralma var hepimiz biliyoruz ama yurt dışı daralmada var özellikle dizel motorlu araçlarda. Emisyon nox değerleri yüzünden olduğunu tahmin ediyorum. Bakalım sonumuz ne olacak. İşimiz gereği üretimde fabrikada avrupadan bir çok insan ile sohbet ettiğimiz oluyor. Bu insanların durumu ve refah seviyesi çok yüksek olduğu halde orta sınıf araçlar kullanıyorlar. Gereksiz harcamalardan uzak duruyorlar. Bir çok arkadaş trafikteki araçlardan hayretle bahsettiler kendi ülkelerinde bu kadar üst segment araç olmadığını söylüyorlar. Şaşırmışlar. 😂
|
Vatandaş cebinde ki paraya bakar, ben düne kadar 50 tl harcadığım market alışverişinde bugün 100 tl harcıyorsam kriz var demektir benim için veya ülke için bunun dış gücü iç gücü olmaz
|
Psikolojik bunlar kardeşim. Gidin bi psikoloğa görünün.
|
Kriz yıllardır var ama görmezden gelindikçe büyüdü ve patladı sonunda.
|
Hahahaha...ülkede güzel şeyler de oluyor..
Ne oldu lan..seçimde o kardeşinize yetkiyi verdiniz..faiz, enflasyon döviz nasıl düştü gördünüz mü.. Dış güçler ülkemizi şey yapıyor diyordunuz.. Aaaaaa...O da ne.. Lan ekonomi komple o dış güçlere teslim edildi.. Mc kinsey diye bir şirket, koca ülkenin ekonomisini yönetecek.. Kendisi de amarigalı.. Hahahaha..ümmet şaşkın..ümmet nereye döneceğini bilemiyor.. 3 ay sonra seçim var..haydin bi daha oylar akebeye..2023 de tamam ya... Raad olun siz.. Asdfghjdafhjjjjkksa.. |
durun daha yerli araba yapacaz seneye seçim var
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |