Şimdi Ara

Tofu Nedir? Tofulu Yemek Duyan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Tofu, soya fasulyesinin ezilip, elde edilen pürenin haşlanması ve daha sonra posa ve suyun ayrılmasıyla elde edilir. Tofu, posa kısmı kullanılarak yapılır. Tofunun sert ve yumuşak olmak üzere iki çeşidi bulunur. Hemen her tür yemeğe ilave edilebildiği gibi sadece tofu kullanılarak yapılan yemekler de vardır.

İçeriğinde kolesterol barındırmayan, B vitamini deposu ve demir açısından çok zengin olan tofu, 100 gramında sadece beş gram yağ bulunduğu için diyet programları için de son derece uygundur."

Değişik bir yemek gördüm. Tofu hakkında bilgi olan varmı? Gerçekten faydalı bir yemek mi?

Kaynak

• youtubedan jakarta street food videoları izliyorum iş yerinde canım sıkıldığı zamanlarda mesela orada bunları kızartıp yiyorlardı baya tüketiyorlardı jakartada
  • samder_374 S kullanıcısına yanıt
    Tofu, bitkisel oldugu icin veganlar tarafindan tercih ediliyor genelde. Peynirin hayvansal degil de bitkisel versiyonu gibi. Tadi lezzetli peynire benziyor genelde salatalarda kullaniyorum. Tuketilebilir bir gida yani bizim damak tadimiza aykiri degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitkisel peynir. Daha önce yemedim ama pek güzel birşey değil sanırım
  • daha önce hiç duymamıştım, sayenizde öğrendim, nerelerde bulabilirim acaba çok merak ettim bir peynir sever olarak.
  • Daha çok uzak doğu mutfağında kullanılan Soya bitkisinden yapılan,. Özellikle vejeteryanlar için yüksek protein değeri nedeniyle et yerine kullanılan bir yemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.