troller alamayacagi arabalar icin olumune reklam ve savunma yapiyor hayatlarinda ucaga binmemislerin hava alani ile ovunmesi sevinmesi gibi... |
TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (17. sayfa)
-
-
25 milyon kayıtlı araç var. seç al birini bebeim
-
Ya açtırma ağzımı şimdi ya. Alayınızdan daha Milliyetçiyim alayınızdan daha çok katkım olmuştur bu ülkeye devlete. Vatana millete 3 kuruş faydanız olmadan ancak böyle boş Milliyetçilik kasarsınız. Çanakkalede olsaymışız da savaş çıksaymış da. Tam siyasal İslamcı ağızları. Bunlarla kendi güruhunuzu kandırırsınız ancak diyeceğim ama onu bile yapamazsınız çünkü hepiniz aynı şeyi yapıyorsunuz zaten.
-
Teknoloji harikası bir cihaz. Yapanların eline emeğine sağlık. Bu iş siyasi destek olmasa olmazdı. Eskiden uçak ve otomobil yapmak istemişti bu ülke. Fakat abd'ye bağlı kalınsın diye Uçak yapmaya çalışan dahimizi öldürdüler, otomobili de sabote ettiler. O yüzden büyük başarıdır bu. En çok kırmızı rengini beğendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her tarafını açsan ne yazar?
Ne katkiniz olduğu belli. Katkı yapanlara bile destek olmak yerine köstek olup bir de gelip "ben daha çok katkı yaptım" demek komik.
Yazılarından görüyoruz ne olduğunuzu.
1 milyon passat'a çok diyenler Togg'u beğenmiyor şaka gibisiniz
-
Biran önce çıksın diye sabırsızlanıyor halkımız. Eminim kapış kapış gidecek!
-
araç yaşı ortalaması 10 yıl olan güzel yurdumun insanı neye seviniyor hala anlamış değilim.
-
Renkler iyi secilmis. Oltu siyahi cok iyi duruyor.
-
Şahsen ben bu araca 1 milyon para vermem. Araç daha yeni çıkacak. Hiç bir test bilgileri paylaşılmamış. Adı sanı bilinmiyor. Uzun süre kullanım da hangi sorunlar çıkacak belli değil.
Ama bir yerden başlamak lazım mı evet lazım. O bakımdan güzel bir hamle. Bekleyip görmek lazım diyorum.
Uzun süreli kullanım önemli olan. Çok hızlı ilerliyor her şey. Bu kadar kısa sürede fabrika kur, pilini üret, yazılımını hallet. Sahalara bir çıksın da görelim.
Umarım Karadeniz gazı gibi olmaz. Açın vanaları sonuna kadar yakın diyenler şimdi nerede acaba.
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Bizim aileye 2 adet alınacak inşallah fazla sıra beklemeyiz.
-
Bazılarının anlamakta zorlandığı konu şu
siz üretim diğer ülkelere satmayı başarabilirseniz o zaman ülkenin ve vatandaşın ekonomik düzeyi artar o günler gelince ülkenin kaç birim parasıyla ne alabildiğini tartışırsınız
ama dediğim gibi başlangıç noktası üretmek bari buna itiraz etmeyin destekleyin
-
O 25 milyon kayıtlı aracın yalnızca %54'ü yani 13,5 milyonu otomobil. %15'i yani 3,2 milyonu motosiklet ve moped/scooter, 2 milyonu traktör, kalanı kamyon, otobüs, minibüs vs. Ayrıca o 13,5 milyon içinde hususi olarak kaydettirilen hafif ticariler de otomobil olarak geçiyor. Onları düşersen geriye 12-13 milyon gibi bir şey kalır. 90 milyon nüfusa 12,5 milyon araba 90/12,5=7. Her 7 kişiye bir otomobil düşüyor.
Trafiğe kayıtlı araç sayısı ile otomobil sayısı aynı değil maalesef.
data.tuik.gov.trTÜİK Kurumsalhttps://data.tuik.gov.tr/Bulten/Index?p=Motorlu-Kara-Tasitlari-Aralik-2021-45703
-
Oltu rengi favorim oldu.
Daha fazla renk seçenekleri ile geleceklerini düşünüyorum önümüzdeki yıl. Pazar oturmaya başladığında opsiyonlar artacaktır.
-
Toplu trol blok konusu olmuş teşekkürler
Valla ben muayene olmak istersem şehir hastanesini seçebiliyorsam devlet hastanesidir, kim neyi niye kiralamış beni çok ırgalamaz. Ayrıca şehir hastaneleri sizin tabiriniz ile eski devlet hastanelerinden kat kat iyidir. Hem düzenli, modern, kolay ulaşımı olan, en azından doktorunu muayenehaneyi kolay bulacağın tek bir yapı içinde düzeni ile doktorlar için de insani bir mekan. Dilerim eski tüm hastaneler bir an evvel modern bir yapı haline gelir. Gerçekten şu an için hepsinde muayene olmak tamamen bir işkence. Siz çok zengin olduğunuz için özel hastaneye gittiğinizden halkın çektiğini bilmez şuna kira veriyolağ buna kiraya veriyolağ diye keyfince atıp tutar eski dökük hastanelerde muayene olmalarında bir sıkıntı görmezsiniz.
-
Hayaller Kapadokya, Gemlik,
Gerçekler Pamukkale, Oltu :)
-
Hımm, ilginç bir düşünce.
Sen ticaret yapıyorsun, bir dükkanın var. Birşeyler üretip satiyorsun ve para kazanıyorsun. Satıp kâr elde edince sadece senin işine yarıyo ama ailenin diğer fertleri bundan istifade edemiyor.
Cidden ilginç bir düşünce.
Ulkeye giren paradan ülke vatandaşı olarak ben hizmet alamıyorum diyorsun yani.
ek olarak, geçemedikleri köprüler ve otoyollar üzerinde açılışta tepinmeleri gibi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X