Şimdi Ara

TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
26.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Sizleri şu konuya alalım…montajın gebze’de değil de Almanya’da olduğu gerçeği…
    https://forum.donanimhaber.com/yerli-araba-prototipi-gebze-de-degil-almanya-da-uretiliyor--149853026

yav zaten olmayan fabrikada montaj yapabiliyorlarsa bunları kim tutar 

• üretilmeyecek, üretilse bile hem yerli olmayacak hem de çok pahalı olacak. yani yine halka değil yandaşa hizmet olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar çok çöp yorum var ki... hayatında akbil basıp tekerlekli taşıta binmekten öteye araç serüveni bilgisi vs olmayanlar bile bilirkişi yorumları yapmış. Bunlara buradan yazsamda doğrusunu anlamayacak olmaları da benim içimi acıtıyor.

İyi akşamlar

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    çöp mü arıyorsun 500 bin adet beton heykele bak asın ben buna çöp derim

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    senin halkcı dediğin muhalefetin halka bir tane hayrını yaz bir tane sağlıkta ekonomide teklonijide Allahını seviyorsan yaz amam 500 bin heykeli katma

• üretilmeyecek diyenler pahalı diyor şaka bibiler ülkeye bir hayrı olmayan bu zihniyet yemiş içmiş izinde durmuş kafaları güzel rakı şarap kadeh tokuşturarak ülke yönetenlerin 90 yılda bir hayrı dokunmamış muhalefetin bir lafı var komedi gibi hükümet iktidar en iyi işi yapsa bile karşı duru desteklemeyiz sizin derdiniz ülke büyüsün kalkınsın değil nasıl tökez oluruz da ülkeye cemble takarız peşinde

• Gt95 G kullanıcısına yanıt

Muhalefeti mi övdüm ben? Ekonomi de şu an olduğundan çok daha iyiydik. Zamanında tazminatla ev alınabiliyordu. 1 senede araba alınabiliyordu. Eve daha çok gıda giriyordu. Ekonomi konusuna girmeyin zararlı çıkarsınız. Teknolojiyi sanki hükümet geliştiriyormuş gibi konuşuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: falovmi

O kadar çok çöp yorum var ki... hayatında akbil basıp tekerlekli taşıta binmekten öteye araç serüveni bilgisi vs olmayanlar bile bilirkişi yorumları yapmış. Bunlara buradan yazsamda doğrusunu anlamayacak olmaları da benim içimi acıtıyor.

İyi akşamlar

Yaaaa bir yazın da tarafinizi bilelim.

• Satış bedeli 2milyar Euro mu dolar mi ne ama borçları falan 4milyar a kadar çıktığı yazılmıştı.

Keza Volvo da 6milyar dolar gibi bir maliyetle Çinli firmaya verildi.

Şimdi burada bize satılmaz olayı akp nin yanlış politikaları yüzünden ve Türklerin belirli yönetimsel eksiklikleri yüzünden uzun geçmişi olan firmaların prestij kaybı yaşanmaması adına yapılacak engellemeler olarak düşünebiliriz.

Öyle kötü bir intiba bırakıyoruz ki paramız olsada basıp almak istesekte siz yönetemezsiniz diyerek yine de satmiyorlar.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Kandırılan iktidar saksakcisi konuşmuş.

Yahu siz ilk okulu bile zar zor okumuş bir sümüklü aglak hocaya tutulup ülkeyi bataklığa sürüklediniz ne yüzle başkalarına laf ediyorsunuz.

Ekonomi de berbat ötesi berbat bir yönetim ile ülkeyi perişan ettiniz hala hangi yüzle başkalarına laf ediyorsunuz.

Dış politikada berbat ötesi berbat yönetim ile herkesi düşman yaptınız hangi yüzle başkalarına laf ediyorsunuz.

Bu kadar arsizlik yüzsuzluk kaynağı nedir?

Yoksa hesabınıza her ay yatan şaksakcılik karşılığı maaş mi?

Sen neden muhalefet üzerinden cevap vermeye kalkıyorsun ? Hayırdır ne alaka ?

Muhalefet zaten iktidarın yancısı
    Sen muhalefet olduğunu falan mı düşünüyorsun ?
    Sana öylemi dediler ?

Bugün bütün mültecileri önce toplayıp kamplara yerleştiriyoruz , 2 sene içerisinde de tamamını gönderiyoruz
    Ne pahasına olursa olsun bunu yapıyoruz , yapmazsak yüzüme tükürün diye bas bas bağırsa bir siyasetçi ?
    Her kesimden oy alır

Hani amaçları siyaset ya
    Bugün bu konuda referandum yapılsa kılçıksız %70-80 gitsinler der
    Eeee ? Yarım ağız ancak bugünlerde açıklama yapan muhalefetmi olur ?
    Geç o işi öyle bir dünya yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Mesela tanıdığı ihale alıp 10 liralık malı 100 liraya devlete verince kalkınma oluyormu ?
    Şu görevinden ayrılan bi bakan vardı ?

Kimler kalkınıyor ?
    Sen kalkındınmı mesela ?

Sen ülke kalkınmasından be anlıyorsun ?
    Asgari ücretli bir vatandaşın B sınıfı bir araç alabilmesi , iyi kötü Adidas Nike falan ayakkabı giyebilmesi , etini sütünü alabilmesi , elektronik ihtiyacını karşılayabilmesi , senede 1 kez en azından kendi ülkesi içerisinde tatil yapabilmesi vs

Ben kalkınmadan bunu anlarım
    Sen ne anlıyorsun ?
    Banane müteahhitlerin devlete iş yapanların zenginleşmesinden ?
    Hani 20 sene oldu ?

Ben 37 yaşındayım hadi beni benden büyükleri falan geç

Bu gencolar varya elinde telefonla büyüyen , bunlar öyle 90 yıl rakı şarap , Atatürk din düşmanıydı , ümmet , din kardeşleri vs zerre umurlarında değil
    Adamı çiğ çiğ yer bunlar ellerinden telefonunu alırsan

O telefon elde olduğu sürece de yaşamak demenin ne olduğunu görürler saklayamazsın
    Bi süre sonra eee yeter banane Suriye’den Afganistandan katar dan da derler , bas bakalım damarlarına ne oluyor

Öyle zorlamayla olmaz
    10 senedir sabah akşam bıyık altından Atatürk’e geçirmeye çalışıyorsunuz ?
    Ne oldu ? Aslan gibi yerinde duruyor zerre itibar kaybetmedi üzerine kazandı

Hani her yeri imam hatip yaptılar ne oldu ? En muhafazakarım diyen bile göndermek istemiyor , öyle zorla hiç bir halt oturmaz kafada

Nasıl millete zorla başını açtıramazsan , bu millet için kan dökmüş adamı , bu topraklara işgal için gelenleri ve onlara yardım eden şerefsiz vatan hainlerinin fişini çeken adamı da kimsenin içinden çıkaramazsın

Ismarlama olmuyor o işler

“Yemiş içmiş izinde durmuş kafaları” ha

İyi okuyun bunları beyler
    Dert başka

Bu heykellere Melih gökçek zamanında yapılanlar da dahil mi?

• Aynen bizde uzaktan kumandasını alıp sokaklarda yarışa katılırdık hemde ilkokulda falandım. Ne güzel günlerdi. Eyt beee

Şakamısın birader 1tane üretmiyeceklerki. Yüzbinlerce hatasız kusursuz seri üretilecek bir hattan bahsediyoruz. Senin 4 teker taktığın, kar kayağından hallice arabanla nasıl kıyasladın merak ettim. Birde üniversite mezunusun bari sen yapma.

• @trakyaAli-1986 cevap yaz sonra beni blokla. Bu acizliğin göstergesi.

Biz bir kuruş alıyorsak Allah bizim belamızı versin.

Almıyorsak, mahşerde iki yakanızdan tutup bu iftiraların bedelini, Allah'ın huzurunda alacağız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu paylaşımı herhangi bir vatandaş yapsa anlarım ama togg markasının resmi Twitter hesabından nasıl montajı Gebze'de yapılan diyebiliyorsunuz, montajını Almanya'da yapıp yanlış bilgi veriyorsunuz insanlara

• unixx U kullanıcısına yanıt

aynen katılıyorum yapıp şöyle bir iki dinazor götürüyorlar milyar dolarları.

soran olursada jurasik park dengi olacak o yüzden pahalı diyip geçersin ankaradaki gibi.

yani öyle arsa arazi işinede girmeye gerek yok.

• Bursa da kamil usta bunu size çok daha ucuza yapardı

• Okuduğunu anlamayan ama bunun farkında olmayan ne kadar çok fanatik bağnaz kitle var ya.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Ben inanıyorum 1 kuruş almadığına

Benim en son yazdığıma neden cevap vermedin ?
    Neden beni itham edip ben cevap verdikten sonra , ok haklıymışsın demedin ?

Ben bir şey söylüyorum tıpkı senin gibi 1 kuruş almayan biri olarak

Sen bana kalkıp mafyanın dediğine inanıp vs vs diye laf koymaya kalkıyorsun
    Sonra sana ismiyle birlikte hangi milletvekilinin ne dediğini söylüyorum
    Ona neden cevap vermiyorsun ?

Kardeşim 1 kuruş almıyorsan ki doğrudur almıyorsundur halktan vatandaştan yana ol
    Yemişim mafyasını partisini chpsini

Hiç mi aklının ucundan geçmiyor , “ harbiden lan ne ayak bunlar devlet bankasından dünyanın kredisini çekip yılların medya kuruluşunu satın alıyor cebinden para çıkmıyor , sonra ödemiyor diye söylenti çıkıyor , üstüne eski bir mafya babası denilen o zamanlar hükümetin yanında yer alan sonra yurtdışından bazı ifadeler de bulunan biri olayı tekrar gündeme getiriyor , sonra iktidar milletvekili öyle bir cümle ediyor ki gerçekten de ödenmemiş gibi “

Bunu düşünemiyormusun kardeşim ?

Kimin 2 eli kimin yakasında olacak bi daha bi düşün bakalım

Son olarak yakaladık sorucaz sana
    1 yukarıdakine cevap istiyorum

2. Soru şu

Dün akşam Habertürk’te Murat Bardakçı açık açık çekinmeden , Suriyeliler ve Afganlar gelebilir , Anadolu zaten tarihte de hep bu şekilde göçmen vatanı olmuştur , Türkler de göçmüştü zamanında , Sahibi ileride Afganlar Suriyeliler de olabilir minvalindeki utanmadan sıkılmadan açıklama yaptı , milli savunma üniversitesi rektörlüğüne atanan Erhan afyoncu da onayladı

Hadi söyle , şu cümleleri bir yerlerden destek almadan , birileri kulağına bir şey üflemeden kim cesaret edip söyler ?

Hatırla , çözüm süreci döneminde aydın diye takılan onlarca yüzlerce tipin pkk öcalan hakkında söyledikleri çiçekli böcekli sözleri

Noldu sonra ? Bıçak gibi kesildi
    O zaman vardı şimdi yok

Bu anlattığım konuda buna benzemiyormu sence ? Bir an da yeniden ümmetçi kardeşçi göçmenci kesildi bizim aydın takımı
    Buna da cevap istiyorum

Bende 1 kuruş alıyorsam bir yerden en adi şerefsizim
    Hadi hodri meydan

Söylediğim senden cevap istediğim 2 şeyde parti siyasi görüş içermiyor
    1 kuruş almayan seni beni ilgilendiriyor

750 milyon usd
    Göçmen istilası

Sonra Allah’ım karar verir kimin eli kimin yakasında olacak , kimler kimlerin hakkına girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 20 Temmuz 2021; 9:59:48 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.