|
TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (19. sayfa)
-
-
İnşallah fiyatıda uygun olurda herkes biner
-
Şuraya 3 yaşındaki zekaya sahip tipler yazmasın. Vatan hainleri delirmiş. İnşallah yapılmaz diyenler var. Fabrika kapatılsın diyen var. Yeminle bunların hepsini denize dökmek lazım diyeceğim ama denizin ne günahı var kirlenecek.
-
Afganistan da Amerika ile paslaşma ( NATO )
Avrupa ve Amerika nın Çin den pek hazzetmemesi
Bizim de fırsat değerlendirme isteğimiz
Yüksek kur ucuz işgücü vs
Halka anlatılacak gibi de değil
Biraz beyin jimnastiği ister , düşününce bende anlatamazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne tesadüf ki seri üretimden inecek ilk aracın tarihi seçimden hemen önceye denk geliyor
-
Firsata bak hizaya gel . Isgucunden ucuz baska ne varki ulkede zaten. Asgari ucret uygulamasi yapan bir devlet multecilere ucuz isgucu olarak bakamaz. Bu plana bakilirsa Pirince giderken evdeki bulgurdan olunacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Temmuz 2021; 12:29:39 >
Tesla'nın tüm batarya paketlerinin servis fiyatı 12-13 bin dolar civarında. 300 bin abartı olmuş.
-
Fiyatlar konusu 2023 yılında ki Dolar/TL kuru ve maaşların durumu ile alakalı.
Bu SUV'un min. fiyatı 30 bin dolar olur.
-
Hoşuma gittiğini düşünmede
Ben de onbinlercesinin montajını bekliyordum ama tamı tamına 1 tanecik...
Jet Fadıl imza arabası gibi 1 tane olmasın aman aman...
-
Kendi üyeliği ile yazıp tartışmaya korkan tipler misafir olarak yazıyor.
Şu misafir denen saçmalık kaldırılsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içinde olup, kabullendiğiniz yaşam biçimi sizi sürekli birşeye taraf olmaya itiyor olmalıki istişare etmekten çok uzak şekilde taraf tutarak kaos oluşturma eğilimindesiniz.
Otomotiv ana sanayisinde arge mühendisiyim araç nasıl geliştirilir hangi aşamalardan geçer hepsine hakimim. Benim size ve sizin gibilere bunları objektif şekilde anlatmam sizin o taraflı olma eğiliminizden dolayı boşa gideceğinden, otomotiv knowhow ımı sizinle paylaşmam vakit kaybı ve gereksiz olacaktır.
Siz birşeylerin tarafını tutarak gününüzü geçirmeye devam edebilirsiniz.
Asgari ücret bu haldeyken 300 bine bu ülkenin insanına bu arabayı iteleyeceklerse afedersiniz de tüküreyim öyle projenin içine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Montaj alamanyada yapılıyormuş diyolar.
-
Yazık... Bir şey bilmediğinizi anladık ta bununla övündüğünüzü görmek daha bir kötü oldu :(
-
Bilancolar halka açık inceleyebilirsiniz, 2 yıl gibi bir sürede firma yatırımın karsiligini aldı bu süreçte tazminat vs bahsettigin işleri de dahil, olarak halletti.
Su an avrupada %5 ek pazar payi ile model yatirimlarini daha kisa surede karsiliyor.
Demek istediğim bu konuda devletlerin izni olmadan devir olamaz, stratejik bir meseledir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: falovmiiçinde olup, kabullendiğiniz yaşam biçimi sizi sürekli birşeye taraf olmaya itiyor olmalıki istişare etmekten çok uzak şekilde taraf tutarak kaos oluşturma eğilimindesiniz.
Otomotiv ana sanayisinde arge mühendisiyim araç nasıl geliştirilir hangi aşamalardan geçer hepsine hakimim. Benim size ve sizin gibilere bunları objektif şekilde anlatmam sizin o taraflı olma eğiliminizden dolayı boşa gideceğinden, otomotiv knowhow ımı sizinle paylaşmam vakit kaybı ve gereksiz olacaktır.
Siz birşeylerin tarafını tutarak gününüzü geçirmeye devam edebilirsiniz.
unuttuğunıuz bir konu var otomobili ar-ge mühendisi değil pazarlama departmanı satar. ve pazar kuralları der ki; uluslararası arenada satılmayan (Satış rakamları iyi olmayan) bir otomobil şirketi ayakta kalamaz. togg un dünyada satmayacağını öngermek için de alim olmaya gerek yok.
-
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Lakin bir yerden başlamak lazım. 1990 dan beri elektronik dünyasının içerisindeyim. Elektronik Teknisyeniyim ve ayrıca önlisans Bilgisayarlı Muhasebe ve lisans olarak da İktisat/Maliye mezunuyum. 43 yaşımda da Yönetim Bilişim sistemleri 2.sınıf öğrencisiyim. aradan geçen 30 sene de bir arpa boyu yol alamadık desem yalan olmaz. 30 sene önce de hesap makinesi üretemiyorduk, şimdi de üretemiyoruz. bu son söylediğime dikkat edin daha hesap makinesi üretemiyoruz. Elektronikçilerin anlayacağı tarzda söylemek gerekirse 8 ayaklı 8080-8088 Opamp entegre bile üretemiyoruz. Normal insanların anlayacağız dille anlatmamız gerekir ise ; sokaklarda gördüğünüz yanıp sönen ışıklı tabelaların elektronik devresinde kullanılan flip-flop 8088 entegreyi bile üretemiyoruz.
hiç bir zaman da üretemeyeceğiz. Çünkü tiren çoktan kaçtı. 90 lı yılların başında UK'nın moderatörlüğü'nde İzmir'de Başbakan S.Demirel'in de katıldığı teknoloji toplantısında UK dedi ki; "CRT Monitör teknolojisi sağlığa çok zararlı çok fazla SR yayıyor, daha az tehlikeli olan PLAZMA teknolojisine tüm dünyanın geçmesi gerek biz bu iş için üretimi yapacak olan ülke olarak Türkiye'yi seçtik, size teknolojisini öğreteceğiz sizden tek yapmanızı istediğimiz 5.000.000.000 $ sermaye ayırmanızdır. Rahmetli Süleyman Demirel masa da yaparız dedi ama maliyet analizi yapıldığında böyle bir yatırıma Türkiye'nin ekonomisine büyük bir darbe vuracağını öngördüler ve proje Türkiye tarafından pas geçildi. 1 ay sonra ingilizler projeyi Güney Kore'ye kabul ettirdiler, LG ve SAMSUNG projeyi sahiplendi...ve bugün ki konumlarına eriştiler. Eğer 30 yıl önce o projeyi bir alsaydık ne olurdu ? Neler olmazdı ki ? şimdi hala hesap makinesi üretemeyen , ışıklı tabelayı bile ÇİN den entegre alamaz ise yapamayacak durumda olan ülkemde kimse bana %100 Yerli %100 Milli arabadan bahsetmesin, araştırın biraz, daha çok şey biliyorum ama burada yazmak askeri açıdan vatan hainliğine gireceği için yazmıyorum. Kimse kaynaklarından okumadan havaya sallamasın, Türkiye Cumhuriyeti %100 teknolojik olarak dışa bağımlıdır. ispat isteyenlere özelden yazabilirim.
-
Öncelikle hükümetin hataları olduğunu olabileceğini kabul edelim.
Bak insan olarak benide 20 sene incelesen en az 100 hatamı bulursun. Belki fazla. Şimdi benim gibi hatalı kusurlu günahkar insanların oluşturduğu hükümeti hatalardan günahlardan temiz görebilir misin? Günahkar insanların oluşturduğu hükümette elbette günah işler.
Ben hükümeti veya insanı nasıl değerlendirmeliyim peki? Allah mahşerde insanı hesaba çekerken neye bakıyor. İyi amellerinin kötü amellerinden fazla olmasına ağır çekmesine göre. Yani 100 üzerinden iyilikleri 51 kötülükleri 49 ise Cenneti kazanıyor. Allah 49 tane günahın var diye cehenneme atmıyor. Sevapları günahlarından fazla olması yeterli. Allah bizim hata günah işleyeceğimizi kabul ediyorda biz insan olarak insanların hata günahını kabul edemeyiz öyle mi?
Şimdi Reisin 20 seneye yakın iktidarında illaki 50 tane hatalı iş bulursun insan bu değil mi? Ama sanki bu 50 hatanın hepsini bir saatte işlemiş gibi ortaya saçıp adamın yapmış olduğu binler iyilikleri görmezden gelirsen işte bu çok dehşetli bir zulüm olur. Bunu sana da bana da yapsan aynı zulüm olur.
- Gelelim kredi vs konusuna. Benim yazdığım mafya bozuntusu paranın üstüne yattı ödemeyecek diyor. Bu yalan diyorum. Pandemi döneminde çoğu şirket dara düştü ödeme yapamadı veya battı tüm dünyada. Adam zora düşmüş kredisini aksatmış sen çıkıp adam kredinin üzerine yattı battı kaçtı dersen adamı batmayacaksa da batırırsın. Niye? Tüm adamla iş yapanlar parasını bir anda ister ve batar. Bu yasal olarak da aykırı bir durum zaten. Kredi aksatanı ifşa edemezsin. Bülent turan da ödeyecek demiş işte. Piyasa düzelince öder demiş kaçmıyor demiş. Zaten banka böyle bir krediyi verirken adamın donuna kadar ipotek koymuştur merak etmeyin.
- Mülteci konusunda Bardakçı tarihi bir gerçeği söylemiş bunu çok önceden söylemişti köşesinde. Osmanlı toprakları genişken bu bölgelerde yaşayan Müslümanlar topraklar kaybedilince gavurun zulmünden (Osmanlı herkese hoşgörü göstermesine rağmen) kaçıp Anadolu'ya gelmişler. Yakın tarihimizde bulgar mezalimi ile gelen Boşnakları ne tez unuttunuz?
Mülteci olayı evet çok sağlıklı yönetilemedi. Ama suriye krizi başladığından beri ülkeye darbe dahil yapılmayan kalmadı, tonla fetöcü ne hainlikler ettiler.
Velhasılı kelam. Hükümet hatasız olsun dersen öyle bir hükümet yok dünyada. Onu istemem bunu istemem sonu anarşizm. Hükümet hala sevapları günahlarından fazla durumda. Ne zaman bu terse döner o zaman bizde desteğimizi çekeriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X