< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Togg, ilk 6 ayında en çok elektrikli otomobil satan marka oldu: Açık ara lider (2. sayfa)
-
-
Marka model vermedim. Dediğim gibi zevkler ve renkler mevzusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Floransa Almanya montaj çakma yemeyince halkın parasını togga faizsiz kredi veriyorlar geyiği başladı
Evet arkadaşlar siz de togg alın halkın parasını harcayın
Hocam Tesla geçen sene 1.8 milyon, BYD 3 milyon araç satmış. Otomobil üretimi, ölçek ekonomisi işidir. Ne kadar çok otomobil üretilirse birim başına maliyet düşer. Keşke farklı modeller gelse, misal 2 milyona değil de 1 milyona ya da daha düşük rakamlara satılsa da millet de alabilse. Keşke başarılı olsa da bizim de dünya devi bir şirketimiz var diyebilsek...
-
Seto-Kaiba 'ya cevaben:
"Bu nasıl bir matematik?
"Bir otomobil firması yıllık 25-30 bin otomobil ile ayakta kalabilir mi?" Dünyanın en saçma sorusu.
Yerli marka olunca tabi zor geliyor anlaşılan."
demişsin de, valla mühendis olarak verilen sayılarla yaptığım hesap ortada. Buyur sen de bir hesap çıkar görelim.
Lafa bak, "zor geliyor anlaşılan" . Bırakın şu saçma zihniyeti artık, bir kendiniz vatan sever milliyetçi kalan vatan haini değil mi? Ulan memleketin çıkarına olan her projeye desteğimiz sonsuz. Ben de isterim dünya çapında başarı elde etmiş bir Türk markası olsun, biz de vatandaş olarak milli otomobilimize binelim vs. ama rakamlar ortada. Böyle giderse sonu belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysaloguz -- 4 Temmuz 2024; 19:24:30 >
-
Ne saçmalıyorsun sen seto? Ben lisans düzeyinde iktisat dersleri aldım. Git başka yerde trollük yap seto hadi. Hayatında okulun önünden geçmemiş gelmiş burda iktisat tartışacak troll.
-
Akp'den en nefret eden insanım. Bir de Tesla'nın ilk beş yıl satış rakamlarına bakıp öyle analiz yapmalısın. Tesla2008-2012 arasında beş yılda toplamda sadece 5596 araba üretip satmış.
Tesla'nın ilk beş yılı:
2008: 146 Roadster (sadece Roadster modeli vardı)
2009: 600 Roadster
2010: 1500 Roadster
2011: 700 Roadster ve Tesla da üretim durduruldu. Model S hazırlıkları yapıldı
2012: 2650 adet Model S satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 5 Temmuz 2024; 9:24:58 >
Togg için maket diyen bunlar
Araba üretilince nerede fabrikası diyen
Almanya'dan trenle floransadan gemiyle geliyor diyen bunlar
5 tane satamaz diyen bunlar, satınca 0 faiz getirdiler togg alanların parasını vergilerimizle biz ödüyoruz diyenler bunlar
Togg satılsın diye çinlilere vergi koydular diyenler bunlar
Togg alanlara mürit,AKP'li, galerici,keriz,iteleyecek enayi arıyorlar diyenler bunlar
Kendinizi yormayın,adamlar rezil olmaya doymuyor çünkü yüz astar olmuş artık.
Sektöre öncelik eden, teknoloji geliştiren bir firma ile karsilastirmak komik. Karsilastirmayi bizim gibi hazır platform alan firmalarla yapman gerekiyor. TOGG un maksimum 10 yillik ömrü var. Almanlar bile Cinlilerle başa çıkamayacağını düşünüyor,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni modeleri bekletmemeli. Çin’li BYD dünyada Tesla’yı geçmek üzere ve bunun tek nedeni herkese hitap edeb araçlara sahip model çeşidine sahip olması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Para lazım para para olmadan üretim olmuyor.
E zarar eden bir girişim şu anda yeni model nasıl çıkarsın. Devlete bakıyor bana destek ol diye. Devlette para yok. O da müşteri bulmaya çalışıyor.
-
İnşallah satar hocam. Yurt dışına da açılıp döviz girdisi sağlar, içeride ucuz modeller üretip-kendi adıma konuşuyorum-halk otomobil sahibi olur, istihdama katkısı olur vs.
-
Zarar edecek zaten ama onu bilerek devasa bir sermaye ile girdiler. O yüzden sorun para değil tecrübesizlik oluyor zira bir araç tasarlandı ondan tecrübe edecekler ki ikincisi bitecek. Daha çok yeni bir firma şu anda ilk model geçen sene satışa çıktı.
Yinede riske girip tüm modelleri bir arada çıkartabilirdi.
Gerçi şu anki modeli bile anca adam ettiler 1 senede tüm hatalar yazılımsaldı en azından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X