Bildirim
TOGG-Omoda 5-Arona
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu üçlü arasından Togg.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg sıfır faiz kampanyası yok mu sıfır alacak olsanız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru ben 1250 civarına bakıyordum ama 150 daha verip sıfır alınabilir. O zaman da ikinci eller daha çok da kafa karıştırabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun menzili zorlayın derim
Tesla kısa menzil alırım oralara çıkarsam diye düşünüyorum. Bütçe arttıktan sonra sonu gelmiyor.
Sıfır faiz avantajından dolayı togg tercih edilebilir. Yok para varsa dediğiniz gibi teslaya gidilir
Düşük km luxury paket omoda diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle omoda
Togg tabi ki
Togg teslim tarihleri ne zaman bilen var mı acaba
Siparişi ver al,bekleme yok bildiğim kadarıyla
Hocam skoda'dan fiyat teklifi alın, liste fiyatından bayağı indirim yaptıklarını duydum. Aklınızda olsun. 1.3-1.4 bandında araç bulabileceğinizi düşünüyorum.
Bu üçü arasından şarj problemi olmayacaksa togg, yoksa arona derim.
Arona için 1250 ödedi geçen haftalarda arkadaşım ondan dolayı buraya koydum. Aşağı yukarı aynı fiyatlarda oluyorlar. TOGG sıfır faiz olayı cazip. Omoda da baya dolu bir araç orta pakette. Biraz daha inceleyeceğim sağolun yorum için. Herkese teşekkürler..
Togg derim, bence sıfır al, 1500tl V1 kısa menzil cam tavanlı ,metalik boya farkı yok ücretsiz, alaşım jant vs standart,hacim olarak ve malzeme kalitesi olarak saydığın üçlü de en kaliteli ve en genişi
Ben uzun menzil V2 kullanıyorum
400 bin sıfır faiz,800bine 30 ay 2.99 kredi veriyor, hemen teslim, hazır larda var uygulamada gösteriyor,kendin seçtiğinde de 10 gün içinde geliyor
Trumore uygulamasını indir hepsi yazıyor
hatta tanıdığın Togg sahibi varsa onun uygulamasından kod ile basvurursan hem ona hem sana 10.000₺ yüklüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X