|
TOGG, satılacak mı? Bakan Kacır iddialara yanıt verdi (5. sayfa)
-
-
koskoca volkswagenin bile tam elektrikli otomobil satışları düşük kalmışken
Togg gibi teknolojide geri kalmış markanın işi zor.
zararın neresinden dönülürse vatandaş için iyidir.
aksi taktirde görev zararı olarak vatandaşa ödetilir
-
Tog iyide emminiyet 7 bin araç aldı niye tog almadık hundayi gibi firmalara para verdik bizim malımız bizim dir her karakola istasyon kurucaktik bütün trafik polisleri onu kullanacakti niye bu tip islere önem vermiyor
-
yerli yabancı önemli değil..ben bile almayı düşünüyorum..ama...ah işte kullandığım 5008 de sonradan takılan kamera 1 defa açılmasa kafayı yiyorum..sitedeki 5 kullanıcının tamamı şikeyetçi...ah bu yazılım işleri..bu kadarmı zor..2 si uzun yola hiç çıkmıyor korkudan..bolu higywayda aracı resetlemelerine rağmen şarj olmamış araç..çekici ile ankaraya getirdiler...son yazılımla durum nasıl acab...=?
-
İktidara asla yakın biri olmadım hatta TOGG un da milliliği konusunda çekincem çok ama iş fiyat performans aracı mı şeklinde bir soruysa TOGG gayet fiyat performans aracı. Bir elektrikli araç kullanıcısı olarak NMC batarya ile devam ettiği sürece TOGG asla düşünmeyeceğim bir araç ama diğer özellikleriyle, malzeme kalitesiyle ve en önemlisi maalesef bizim cebimizden çıkan finansman desteğiyle bence en F/P araçlardan biri TOGG.
Satılması konusunda ise, parçalarını dışarıdan temin ettiği, bu fiyatla ve destekle satmaya devam ettiği sürece zarar etmeye devam edecek ya da fiyat yükseltecek artık hiç satamayacak. Dolayısıyla sürdürülebilir olmadığı için sonunda mecburen satılacak.
-
Kafana göre gel yorum yap git gel yorum yap git
Forumu kirlet oooh ne ala memleket
Kurban olduğun Amerikası oyunu kurallarına göre oynadığı için mi 2 ayda ikinci el araç alıyorsun? Kimse kusura bakmasın bu dünyada birkaç ülke dışında (Singapur gibi) kişi başı yüksek gelir ve sağlam alım gücüne kirli şekilde erişmiştir. Başka ülkenin vatandaşları, bu kirli ülkelere gidip bahsettiğim konular üzerinden guru duyuyorlar ise kendilerini sorgulasınlar
-
Amerika'da 5 ayda Ferrari alan arkadaşım var
Kesin bilgi yayarsın
-
koskoca volkswagenin bile tam elektrikli otomobil satışları düşük kalmışken
Nokia nasıl kaybolup gitti. Sürdürülebilirlik denen şey nedir. Öğren gel
Togg gibi teknolojide geri kalmış markanın işi zor.
Avrupa'nın en temiz, Dünyanın en temiz boyahanelerinden birine sahip TOGG için yapmış olduğun yorum şahane kanka.
Neyse ya sen amerikada 2 ayda ikinci el araç alıyorsun boşver.
-
Naber kanka?
Bir yalanını daha yakaladım
Fetöcülerin sosyal medyada yaydığı yalanları mı yayıyorsun? Sen fetöcü müsün?
www.dogrulukpayi.comJandarma ve Polis Teşkilatına Tahsis Edilen Araçlar Arasında TOGG Bulunmuyor mu? | Doğruluk Payıhttps://www.dogrulukpayi.com/dogruluk-kontrolu/jandarma-ve-polis-teskilatina-tahsis-edilen-araclar-arasinda-togg-bulunmuyor-mu
-
hani bu Togg Avrupada da satılacaktı, uçup kaçacaktı,
Almanya bizi kıskanacaktı...
vatandaşın rızkını togga aktarmasalar,
devlet kurumlarına bizim paramızla togg alıp
bizim paramızla şarj etmeseler
şimdiye kadar çoktan iflas ederdi
-
:)) güzel insan,
Togg, devletin aracı değil, devletin şirketi değil, Togg'un masraflarını devlet çekmiyor, kârları devlet almıyor.
bu kadar cahilce yazmayın artık.
Togg'un sahiplerine de sen bakıver lütfen.
seni de blokluyorum:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X