< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG, satılacak mı? Bakan Kacır iddialara yanıt verdi (2. sayfa)
-
-
Böyle açıklamaların ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur artık öyle değil mi?
-
Köy kahvehanesi tadındaki forum genelinin dışında yapıcı bir eleştiri sonunda. Sizi tebrik ederim.
-
KAAN ile ilgili güzel yorumlarını göremedim kanka
Tutarlılık testidir
-
Kaporta üretimi yapan arkadaşım Almanya'ya gitmedi, Almanlardan eğitim almadı
Eeee?
Yalancı mısın sen?
-
Son dönemde bir çok ürünün lisansı kore abd menşeili zaten. Bu elektrikli daciaya özel değil ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'un milli bir markası gibi mi acaba?
-
Şimdi bu sözün üzerine geçmişe dönüp bir bakmamız gerekiyor. Son 20 yılda bu can bu bedende durduğu sürece olmayacak ne varsa istisnasız oldu ( hala bilmiyorum ben deyip merak edenler olabilir bı zahmet araştırın sayısını ben bile unuttum ). Durum ortada iken bu söze kim inanır? Tâbi ki yerli ve milli masallarına inan bir kitle. Bu kitle ise azımsanmayacak oranda. Bildiğim kadarıyla bu fabrika devlete ait değil, özel teşebbüs yatırımı. Hâl böyleyken satılıp satılmayacağına veya ortak alıp almama konusunda kararları devletin bir bakanı mı karar verir? Zaten konunun uzmanları bunun olacağını veya olması gerektiğini, başka yaşama şansının olmadığını aylardır söylüyorlar. Bu gerçekleri görmemek ise aşırı saçmalık olur. Benim düşüncem önce Çinli bir ortak alacaklar kamuoyuna da tepki görmemek için işimizi büyütmek ve ileri taşımak, kendimizi daha çok geliştirmek adına bu ortaklığı yaptık. Sonrasında aşırı togg cu kitlenin gazı alınınca birkaç yıl sonra tamamını devrederek bu yükten kurtulacaklar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Togg maalesef halk a uygun bir araba olmadı, insan bi mal üretirken bunu 2 milyona kim alacak diye sormaz mı?
Bunun yerine benzinli, kompakt, uygun fiyatlı bir araç yapsaydılar, her yerde deli gibi satar, siparişlere yetişemezlerdi.
Eğer işe başlamadan halka anket yapsalardı, kesinlikle Togg gibi pahalı suv, elektrikli bi araç seçilmez, benzinli uygun fiyatlı kompakt halk arabası yapılsın isterdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toggun kamera tedarikçisi yüzünden otonom işi için mecbur kamera değişimi yapıldı.. şimdi 360 derecede problem var yazılımı bekliyorlar.. kameralar şu kaçırıyor.. iyi bir start up değil..
-
TOGG keşke elektrik araçların yanında 700-800 bin TL fiyat bandında atmosferik veya turbolu araç çıkarsa çok daha fazla tutardı diye düşünüyorum. Ha, hali hazırda zaten Fiat, Renault ve Hyundai'ın bazı modelleri Türkiye'de üretiliyor ama TOGG da çıkarabilirdi bence.
Ben dahil çevremdeki birçok insan elektrik araçlara karşı hala karamsar ve 5-10 yıl geçsin bakalım ne olacak, duruma göre alırız diyenler var. İçten yanmalı motorların devri Türkiye'de kolay kolay bitmez, Türkiye elektrik araçlara çok geç geçer.
Bu millet kaç yıl Tofaş'ın teneke arabalarına bindi, TOGG'a da sahip çıkar. Yeter ki halkın gelirine ve halkın tercihlerine uygun araç yapsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 16 Aralık 2024; 21:3:50 > -
KFX ... bir başka amerikan yan ürünü
-
Bakan nereden bilecek yaww burada bakandan daha çok yetkiye bilgiye sahip ekip varken , satılacak dedilerse satılır , o kadar
bugüne kadar bütün öngörüleri gerçek çıktı bu arkadaşların
togg ne yaw iki tane göstermelik italyada yapıldı dediler doğru çıkmadı mı
fabrika yapılamaz dediler yapıldı mı ? nerede fabrika
robotlar nerede dediler ,robotlar gelince boşta duruyor göstermelik dediler ,boşta değil mi
fabrika bitince bunlar almanyadan aman italyadan gemiyle geliyor dediler gelmedi mi
hatta fabrikanın deniz tarafından gemiyle fabrikaya indiriliyor diğer kapıdan tırlara yükleniyor dediler , italyanın gemlik fabrikasında üretiliyor dediler yalan mı
hatta en son , fabrikada üretildiğini canlı gören var mı , üretilmiyor işte dediler
şimdi tüm bunları yıllardır doğru tespit eden , bunları söyleyen ekibin tüm dedikleri doğru çıkarken ,bakan nereden bilecekmiş hadi canım sende
-
Satsın bize ne? Ortağı değiliz birşey değiliz.
-
Geveze çenen tutulsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele elektrikli araç meselesi değil. Mesele mobilite. WW, Mercedes gibi markalar çok değil 10 seneye Nokia gibi olacaklar. Togg Gürcan beyin ileri görüşlülüğü ve Mustafa Varnak'ın yoğun desteğiyle mobiliteye uygun bir araç olarak doğdu. Avrupa pazarına çıkıldığı zaman marka hakkında net konuşulabilir. Tofaş'ın ürettiği araçlar bile bir dünya para. Togg 900k bandında olsa elektrikli diye kimse bakmaz sipariş üstüne sipariş alırdı.
-
Savaş sanayisine yatırım yapıyoruz diyen hükümet yerli ve milli tank palet fabrikasını satıyor. Togg vazifesini yaptı , bir seçim kazandırdı. Zamanı gelince köşesine çekilecektir.
-
özel şirketin sorusunu bakan niye cevaplarki ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X