|
Bildirim
Siyasetten bağımsız yazıyorum. Amacım tarafgirlik değil ama en büyük özellik halkın alabilmesi olacaktır. Ben 35 bin liraya çalışan mühendisim bu ülkenin yüzde 60 tan fazlası benim düzeyinde bir maaş alıyor ve ben çalışarak yerli arabayı 5 senede alabilmeliyim. Standardizayondaki sorun çözülür umarım.
Bildiğim kadarı ila düşük üretim yapan fabrikalar ne kadar pahalı araba üretirlerse o kadar az zarar ediyorlar başta ama üretim gelişince Fiat 500e gibi düşük bütçeli arabalar da gelse iyi olur. Bu araba türkiye'de üretilse 0 ı bir milyon 2. Eli 750 bin olsa milletin işine daha çok yarar diye düşünüyorum. |
Renderlar şaka mı?
|
Kasttettiğiniz yemeden içmeden 5 sene değildir umarım :)
|
Renderlar 2005’den gelmiş.
|
Menzil bayağı yüksek bataryayı büyük tutmuşlar anlaşılan.
|
Bence güzel olmuş nitelik açısından t10x den daha iyi duruyor 👍
|
Abi teknik olarak beni kıskanan bir Almanın Golfü satın alma süresi kadar bir zaman diliminde bende kendi yerli ve milli arabamı satın alabilmeliyim. Mesela bir Alman öğretmen “sallıyorum” 5 aylık maaşı ile alabiliyorsa, Turk öğretmenimizde 5 aylık maaşı ile alabilmeli. İste o zaman yerli ve milli araba olur.
|
Tamam yerli milli diyoruz destekliyoruz projeyi lakin kimse kusura bakmasın madem yerli milli abicim o zaman neden fahiş fiyata satıyorsunuz? Bu çinden gelen araba muhabbeti mesela. TOGG yerli ise en azından çin kadar fiyata satacak ekstra %50 ötv eklenmiş fiyata satmayacak iç pazara yerliyse. Demek istediğimi anladınız elin çinlisi atıyorum 20 bin dolara araba satıyorsa togg 35 bin dolara satmayacak. Gerekirse reklama ayıracakları bütçeyi zarar ederek satacaklar ki ucuza alacak türk vatandaşı. Yada devlet bütçeden pay ayıracak savunma sanayisine teşvik verdiği gibi toggun da her bir adetine atıyorum 3-4 bin dolar teşvik verecekki fiyatları aşağı çekecek. İleride fabrika daha gelişir üretim artar falan devlet teşviği keser normal çin arabası kaç paraysa togg da o paraya satar.
|
Gta Vice City modu sandım
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 8 Ocak 2024; 13:38:59 > |
|
MÜTHİŞ... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |