Şimdi Ara

Yerli otomobil Togg T10X'in fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•                                                                                                                                                                 

• Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 14 Mart 2023; 22:48:09 >
  • Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.

• bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...

• Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.

• Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?

• ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 25 Mart 2023; 3:8:41 >
  • tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın

• cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???

• Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.

• bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz

• zoruna gidenin borusuna gitsin

• Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...

• para yatırdım ama onaylanmadı resmen fiyasko hayal kırıklığına uğradım akp liyim

• yok arkadaş ben bir hayal kurdum ama azıma mçtılar. şimdi 60 bini ne zaman verirler

• semih kaptan kullanıcısına yanıt

akp ismini chpliler kullanıyor. onlar genelde ak partiliyim diyorlar. iyi partiye mhplilerin ip demesi gibi. gözüme katıldı tabirinde.

• Maket bunlar ya ne arabası uyanın alooo

• semih kaptan kullanıcısına yanıt

daha çekiliş yapılmamış, nerden onaylamadılar seni? çamur at izi kalsınmı yoksa senşn tarzın.

• $33,406 for the Comfortable 2WD, $38,774 for the Deluxe 2WD, and $42,495 for the Deluxe 4WD.

Fiyatlar gayet uygun

Yerli otomobil Togg T10X'in fiyatı açıklandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.