Şimdi Ara

TOGG T10F yol testlerinde görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önümüzdeki haftalarda talep toplamaya başlayacak olan TOGG T10F sedan modeli test sürüşlerine devam ediyor. Ortaya çıkan ilk fotoğrafların ardından bu kez vatandaşların kamerasına yansıyan videolar gündeme geldi. 

TOGG T10F çok yakın

CES 2024 fuarında ilk kez lansmanı yapılan ve o günden bu yana piyasaya çıkmak için hazırlıklarını sürdüren TOGG T10F sedan modeli artık daha fazla kameralara yakalanıyor. Araç kamuflajlı olarak testlerine devam ediyor. 

Sadece tek modelle 2024 yılında 30093 adet araç satan TOGG, elektrikli araç satışlarında zirvede, toplam satışlarda ise 12. sırada yer aldı. TOGG T10F sedan modeli ise firmanın bu alandaki başarısını katlayarak arttıracak. 

Ayrıca Bkz.Elektrikli Togg T10F'in yol testleri devam ediyor

Fastback tarzında bir görünümü olan araçta çok kollu jantları, gizli kapı kolları, yüksek omuz çizgisi, camların etrafında bulunan krom detaylar, yüzgeç anten ve kayar sinyallere sahip boydan boya uzanan stop lambaları dikkat çekiyor. 

• Bu nasıl bir kafa yapısı anlamadım.

Bu aracı sırf yerli olduğu için destekliyorum ve almak istiyorum o yüzden benim aklımın bir köşesinde duruyor. Eşim özellikle Togg almak istiyor. Muhalif biriyim ve yorumlarım da gizli değil profilime girip bakabilirsin. Bir aracı beğendim veya almak istedim diye neden aktroll oluyorum?

Bıktım TOGG'a sempati ile bakanlara "Aktroll" denmesinden.

Muhalif biriyim, param olsa bu araç seçeneklerim arasında olurdu.

10dk TOGG içinde bulundum; 6 yıldır kullandığım 2018 model Fiesta'mdan soğudum.

Şuanda 2 milyonun altında araç bulunabiliyorsa TOGG sayesinde. Piyasayı baskılıyor.

• Çıkışının şerefine güzelde bir zam yaptılar böylece çoğu ithal araçtan bile daha pahalı oldu bizim yerli ve milli gururumuz.

• 1 hafta önce Ankara'da görmüştüm, arka bağaj kısmı bayağı heybetl duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok şık bir tasarım hayran olmamak elde değil 😍 bence iyi satacak 😇

• Artık fiyatı ve sipariş tarihini açıklasınlar.

Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum Togg T10F'in detayları bi netleşmedi gitti.

• AkTroll maaşları yatmış hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 11 Nisan 2025; 10:55:55 >
  • Uzun bir süredir Gebze Bilişim Vadisi - Bursa arasında testler vardı. Yakından görünce çok hoşuma gitmişti. Kompakt bir tasarım kullanılmış.

Fiyata gelecek olursak;

Vatandaşın, yetimin hakkını çalan çırpan içeri girdi diye değil, gizli gizli ötv soygunu yapanlara ses çıkarmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 11 Nisan 2025; 10:56:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Togg T10X İle Volvo Kaza Yaptı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğanın siyasi desteği ile hayata geçen projenin,yeni versiyonu hayırlı olsun.

• Umit_22 kullanıcısına yanıt

üniversite hayatim boyunca 1 sosyal medya işi denk geldi oda chp genclik kollarindan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    ne kadar geç değiştirirsen o kadar çok kar edersin.

• neden tüm araçlar arka stopları tek şerit yapıyor anlamıyorum bütün araçlar birbirine benzedi

Bu nasıl bir kafa yapısı anlamadım.

Bu aracı sırf yerli olduğu için destekliyorum ve almak istiyorum o yüzden benim aklımın bir köşesinde duruyor. Eşim özellikle Togg almak istiyor. Muhalif biriyim ve yorumlarım da gizli değil profilime girip bakabilirsin. Bir aracı beğendim veya almak istedim diye neden aktroll oluyorum?

• joven kullanıcısına yanıt
    Bakın bence bu şekilde yorum yapmamalısınız. Çünkü markayı bu söylemle siyasileştiriyorsunuz ve markaları siyasileştirerek bence o markalara da zarar veriyorsunuz.

Sonra aklı selim birileri çıkıp yerli markayı boykot eder, diğerleri çıkıp Togg almak isteyenlere aktroll yaftası yapıştırır.

• Bu TOGG giderken derinden çocuk oyuncaklarında duyulan türde bir müzik sesi cıkarıyor, evde kapalı pencereden bile geliyor o ses, rahatsız ediyor. Geri geri giderken müzik değişiyor, volümü daha da artıyor.

Aynı problem Porsche için de var. Tuhaf bir ses efekti geliyor onda da. Yeni moda oldu sanırım gereksiz yapay gürültü ile rahatsız etmek. Umarım düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Sebebini anlayamadım dediğinizin :)

• erdem552 kullanıcısına yanıt

marka zaten siyasi olarak çıktı/lanse edildi. yoksa 2 araç da güzel ve siyasi olmasa alacak çok kişi var.

• MahirX M kullanıcısına yanıt
    Aslında bu Avrupa standartı duyduğunuz ses yapay ses. Yayaların farkındalığı için. Çünkü elektrik ses çıkarmaz sadece lastik sesi duyardınız

• Ülkede vatandaşlar çok siyasi bölünmeye ve ayrışmaya doğru gidiyor. Bakın arkadaşlar politikacılar sizi harcar, sağı solu fark etmez. Olan size olur, onlar paralarını alır yolunu bulur ve bu düzen böyle devam eder. Ama olan sizin onların yönlendirmesi ile yaptığınız hatalar ile zarara uğramanız olur. Burası iyice bataklık olamaya başladı, yurtdışına gidenler en iyisini yapıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.