|
Bildirim
Çıkışının şerefine güzelde bir zam yaptılar böylece çoğu ithal araçtan bile daha pahalı oldu bizim yerli ve milli gururumuz. |
Çok şık bir tasarım hayran olmamak elde değil 😍 bence iyi satacak 😇
|
üniversite hayatim boyunca 1 sosyal medya işi denk geldi oda chp genclik kollarindan :) |
1 hafta önce Ankara'da görmüştüm, arka bağaj kısmı bayağı heybetl duruyor.
|
Bu nasıl bir kafa yapısı anlamadım.
Bu aracı sırf yerli olduğu için destekliyorum ve almak istiyorum o yüzden benim aklımın bir köşesinde duruyor. Eşim özellikle Togg almak istiyor. Muhalif biriyim ve yorumlarım da gizli değil profilime girip bakabilirsin. Bir aracı beğendim veya almak istedim diye neden aktroll oluyorum? |
Bıktım TOGG'a sempati ile bakanlara "Aktroll" denmesinden. Muhalif biriyim, param olsa bu araç seçeneklerim arasında olurdu. 10dk TOGG içinde bulundum; 6 yıldır kullandığım 2018 model Fiesta'mdan soğudum. Şuanda 2 milyonun altında araç bulunabiliyorsa TOGG sayesinde. Piyasayı baskılıyor. |
Erdoğanın siyasi desteği ile hayata geçen projenin,yeni versiyonu hayırlı olsun.
|
Çıkışının şerefine güzelde bir zam yaptılar böylece çoğu ithal araçtan bile daha pahalı oldu bizim yerli ve milli gururumuz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 11 Nisan 2025; 10:56:22 > |
|
üniversite hayatim boyunca 1 sosyal medya işi denk geldi oda chp genclik kollarindan :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
neden tüm araçlar arka stopları tek şerit yapıyor anlamıyorum bütün araçlar birbirine benzedi |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
marka zaten siyasi olarak çıktı/lanse edildi. yoksa 2 araç da güzel ve siyasi olmasa alacak çok kişi var. |
|