Şimdi Ara

TOGG T10F yol testlerinde görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esasen benim bu şekilde yazmam bir kesme cevaben bir mesajdır.Sizin görünüşünüz doğru bunda bir beis yoktur.

Onlar benim bu yazdıklarımı yazmasamda kafalarının içerisinde zaten Tog vs.. onlar için bir öcüdür.

Sözde muhalefetin kafası içerisindeki herşey bir tuhaf, doğru olana bile kulp bulmayı adeta bir görev edinmişler.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Yalancıyı sevmiyorlar tabi ondan sallayın bakalım

• Aynen kanka kesin ucuz olur yerli ve milli aracımız xd

• Gurur verici bir olay. Türkiye yollarında Türkiye’nin yeni yerli otomobil modelinin test ediliyor olması gurur verici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %60 Ötv Zor Satar. Bir Zahmet Yerli Milli Araçtan Vergi Almayın. Ulaşılabilir Olsun Millet Alsın Başka Markalara Para Bağlamasın... Zaten MTV yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mersin(Caretta) -- 11 Nisan 2025; 12:19:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Zaten Amaçları Zarar Vermek. Bilinçli Yapılıyor...

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Çok Şükür Maaşlar Yatmış. 🫣

• şuanki hali bile pahalıydı bence bu fiyatlarla ancak pastadan başını alır bu araba

• Togg düşmanlarının maaşları yatmış. İyi mesai yapmışlar.

troller yorumuna saldırıya geçmiş blocklamak için iyi bir fırsat

• Yoğun olmayan duraklardaki taksiciler bunu beğenirse araba tutar. Kimse dh forumunda takılan Türkiye düşmanı troller togga çamur atıyor diye düşünmez. Sıradan vatandaş için suv daha güzel bence

Şahsi durumunuzu bilemem ama ben genelleme yaparak cevap vereceğim. zaten bir aracınız var. mantıklı bir gerekçesi yoksa araç değiştirmeyin. diyelim ki araç değiştirmeyi 3 yıl ertelediniz. bu 3 yıl zarfında (Altın + Hisse senedi + Hisse senedi yoğun fon) alarak aracın yarısını bedavaya getirme ihtimali var. ayrıca 3 yıl sonra sıfır bir aracınız olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 11 Nisan 2025; 12:54:9 >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum da sonuçta anlamsız / rahatsız edici bir ses. Sokağın başından seyyar oyuncakçı geçiyor gibi oluyor. Saçmalık yönü yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oktrollere bu haberler ok gibi saplanıyor  

• Zaten para yok o ayrı konu da. Genel olarak elektrikli araba almam, bana gelmez. Bir sürü gereksiz teferruatı var. benzin iyidir, doldur, bin, git.

• SUV lardan cok satar.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz mantıklı ancak aracım eski. Masraf çıkarma ihtimalini düşünüyorum. Ayrıca manuel eşim kullanmakta zorlanıyor ve çocuk sebebiyle daha geniş araca ihtiyacım var. Benim durumum ihtiyaç sebepli bir değişiklik yani.

• MahirX M kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın. Amaçları da yayaların rahatsız olmasının istenmesi. bu ses her geçen gün geliştiriliyor. En büyük rol doğanın seslerinin taklit edilmesi olacaktır

Ben size açıklayayım.

Uzun Menzil T10F = 1.800.000 - 2.000.000 arası bir şey olacak.

Bıktım TOGG'a sempati ile bakanlara "Aktroll" denmesinden.

Muhalif biriyim, param olsa bu araç seçeneklerim arasında olurdu.

10dk TOGG içinde bulundum; 6 yıldır kullandığım 2018 model Fiesta'mdan soğudum.

Şuanda 2 milyonun altında araç bulunabiliyorsa TOGG sayesinde. Piyasayı baskılıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.