|
Bildirim
Yapılamaz dendi. Yapıldı.
Satılamaz dendi. Satıldı. Ülke mühendislerine güvenim arttı. Bu projeyi çıkaran ak parti başta olmak üzere yönetim kurulundan mühendisine ordan emekcisine kadar bize bu gururu yasattiklari için teşekkürler. İnşallah sonu devrim gibi bitmez. |
Uzun Menzilli Kula (Gri) T10X siparişi verdim Allah utandırmasın. Almak binmek değil de kendi ülkemin insanlarının ürettiği, sahibi olduğu bir arabayı sipariş etme duygusu bile çok güzel. Bize bunu yaşatan herkese teşekkürler. |
Gurur verici gerçekten imkanım olursa uzun menzilli versiyonunu düşünüyorum
|
Pahalı diyenler neyin kafasını yaşıyor Türkiye'nin %98'inin nakit alabileceği fiyatlar bunlar Vatan hayinliği yapmayın! Daha üst segment arabası olan bile destek için 2. araç olarak alsın yeri yoksa eşe dosta hediye etsin ne var yani destek olsun...
|
Avrupa gibi refaha kavuşmak için TOGG gibi projelerin artması gerekiyor.
|
Yalan. Yalaka donanımhaber. Hepsi yalan bu haberlerin. Üretemezler yok öyle bir şey. Bugün fabrikadan gelen diye çıkan video cgi. Hayır. Üretmeyin. Ay bana bişi oluyor. Bilim teknoloji bağımlısıyım ama biz üretemeyiz. Biz bilmeyiz ağam. Agepe. Tröl.
|
"Ortalama bir araç için bu süre 5 yılı aşmamalıdır" derken. Yemeden içmeden kazandığını 5 yıl arabaya vermeyi mantıklı bulmak için ne kullandığınızı öğrenebilir miyim?
|
Enflasyon rekor üzerine rekor kırarken Ruanda falan çar çöp ülkelerle aynı satırlardayız. Halkın gerçek gündemi bu kusura bakmayın. "Ayranı yok içmeye..."
|
tesla bunu yaparken oww elon çok kral adam yeah buddy ferrari yaparken ooow grandazze italiana togg yapınca asdassasasss maket yok böyle araba çakma birleştirme montaj yabamaslar parayı işletecekler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 17 Mart 2023; 20:19:17 > |
|
Uzun Menzilli Kula (Gri) T10X siparişi verdim Allah utandırmasın. Almak binmek değil de kendi ülkemin insanlarının ürettiği, sahibi olduğu bir arabayı sipariş etme duygusu bile çok güzel. Bize bunu yaşatan herkese teşekkürler. |
Fiyatlar hala aynı ek paketlerle yükselebiliyor. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|